A forduló válogatottja

NB I: Kilenc magyar és Vasas-fölény a forduló válogatottjában

Feltöltve: 2016, május 3 - 13:41

Ezúttal az MTK ellen bennmaradást érő győzelmet arató Vasas uralja a forduló válogatottját három játékossal és egy edzővel. Az Újpesten 3-0-ra nyerő Videoton, valamint a Diósgyőrben sikert arató Paks is 3-3 játékossal képviselteti magát a legjobbak között. Íme, a forduló válogatottja.

Magyarok-Légiósok 8-3 - itt a forduló válogatottja

Feltöltve: 2016, április 25 - 19:08

Az MTK-t kiütő Videoton, a Puskás Akadémia ellen fontos győzelmet arató Vasas, a derbin ikszelő Újpest, valamint a Diósgyőrt magabiztosan legyőző Debrecen uralja a forduló válogatottját. Az említett csapatokon kívül a DVTK, a Honvéd és a Békéscsaba adott még játékost a forduló válogatottjába.

Honvéd-fölény és a Fradi-verő hátvéd a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2016, április 21 - 12:48

A Diósgyőrt legyőző Budapest Honvéd uralja az OTP Bank Liga 31. fordulójának álomcsapatát, honlapunknál három kispesti játékos és a szakvezető, Marco Rossi is ott van a forduló válogatottjában. A Haladás két futballistával képviselteti magát, de az Újpest, a Videoton (a Ferencváros ellen győztes gólt szerző védőjét), a Paks, a Vasas és a Debrecen is delegált egy-egy futballistát a kör legjobbjai közé.

NB I: Öt 30 éven felüli játékos a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2016, április 18 - 14:29

Ezúttal öt csapat is "duplázni" tudott a forduló válogatottjában. Az egymás ellen döntetlent játszó Ferencváros és az MTK, a Vasast legyőző Diósgyőr, a Felcsúton nyerő Békéscsaba és a Kispesten három pontot szerző Haladás is két-két játékossal képviselteti magát a legjobbak között. Rajtuk kívül a Videoton tudott még futballistát adni a forduló válogatottjába.

Magyarország - Légiósok: 10-1 - itt az NB I-es forduló válogatottja

Feltöltve: 2016, április 11 - 16:15

Tíz magyar játékos mellett mindössze egy légiós kapott helyet a csakfoci.hu forduló válogatottjának kezdőcsapatában. A 27. forduló legjobbjai között igazi veteránok (Kabát, Király) és fiatal tehetségek (Bese, Géresi, Németh Márió) is vannak, de helyet kapott a csapatban a Vidinek kettőt vágó Vasas-csatár és a magyar válogatott védő is.

NB I: Fradi, Újpest, Diósgyőr és a 40 méteres gól - itt a forduló válogatottja

Feltöltve: 2016, április 7 - 14:22

A bajnokavatón ötöt vágó Ferencváros, a fővárosi rangadót nyerő Újpest, a nagyon fontos három pontot szerző Diósgyőr, de a veresége ellenére is nagyot küzdő Vasas is két-két játékossal képviselteti magát az OTP Bank Liga 29. fordulójának válogatottjában. Az angyalföldieknél ehhez egy 40 méteres gól is kellett, de a Fradi és a DVTK egyik nyerőembere is remek találattal váltott belépőt az álomcsapatba.

NB I: A dobogósok végzetei a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2016, április 4 - 14:57

Aki dobogóst vert, az tarolt ezúttal a forduló válogatottjában. Az MTK-verő Paksból négyen, az Újpestet legyőző Vasasból pedig ketten kerültek be az OTP Bank Liga 28. fordulójának álomcsapatába a csakfoci.hu-nál, de az angyalföldiek adták a hét cseréjét is. Ugyancsak két futballistát delegált a Ferencváros bajnoki ünneplését elrontó Debrecen, köztük a zöldek volt játékosával.

Tarolt a Lokit verő Honvéd - itt a forduló válogatottja

Feltöltve: 2016, március 14 - 16:32

Nem meglepő módon a Debrecenben 3-0-ra nyerő Honvéd uralja a forduló válogatottját három játékossal, sőt, a csapat edzője a kispesti Marco Rossi. Az MTK-ból, a Videotonból és a Ferencvárosból 2-2 labdarúgó került be a legjobbak közé, míg a Békéscsaba és a Paks 1-1 futballistával képviselteti magát a forduló válogatottjában.

Egervári a forduló válogatottjának edzője - itt a csapata

Feltöltve: 2016, március 10 - 15:39

3+1 diósgyőri és három MTK-játékos adja az OTP Bank Liga 24. fordulója válogatottjának gerincét, a kispadon Egervári Sándorral és a borsodiak nyerő cseréjével. A Ferencváros, a Puskás Akadémia, az Újpest és a Vasas is 1-1 futballistát delegált a legjobbak közé, és van olyan kezdőjátékos, aki egyedüliként került be a hétközi fordulóban vesztes csapatokból.

NB I: Kelet-Magyarország tarol a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2016, március 7 - 16:27

A Fradi-pályán bravúros pontot szerző Diósgyőr és az Újpest veretlenségét elvevő MTK képviselteti magát a legtöbb játékossal, de az DVSC két futballistája is ott van a csakfoci.hu válogatottjában. Az OTP Bank Liga 23. fordulójának álomcsapatába az egyre inkább magára találó Békéscsaba is delegált egy kezdőjátékost, valamint a hét edzőjét is a viharsarkiak adják.

Magyarország-Légiósok: 8-3 - itt a forduló válogatottja

Feltöltve: 2016, február 29 - 13:36

Nem meglepő, hogy a Ferencvárost legyőző Honvéd tarol a forduló válogatottjában. Az élete gólját szerző Baráth Botond mellett Nagy Gergő és Dusan Vasziljevics is bekerült a legjobbak közé, ráadásul Marco Rossi lett a hét edzője. A Paksot és az Újpestet ketten képviselik, míg a Békéscsaba, az MTK, a Videoton és a Haladás egy-egy játékossal került be a forduló válogatottjába.

NB I: Öt magyar válogatott játékos a forduló válogatottjában

Feltöltve: 2016, február 22 - 12:42

Három-három diósgyőri és ferencvárosi futballista is helyet kapott az OTP Bank Liga 21. fordulójának válogatottjában a csakfoci.hu-nál, de a Vasas is három fővel képviselteti magát, hiszen a hét edzőjét és cseréjét is ők adták ebben a körben. Összesen öt, korábbi vagy jelenlegi magyar válogatott játékos is szerepel összeállításunkban, négy légiós mellett.

NB I: Három csapat uralja a forduló válogatottját

Feltöltve: 2016, február 15 - 13:54

Az OTP Bank Liga első tavaszi játéknapja után mindössze öt együttesből tudtak bekerülni játékosok a forduló válogatottjába. Az Újpest, a Debrecen és a Haladás 3-3 fővel képviselteti magát a legjobbak között, míg a Videoton és a Ferencváros 1-1 játékost adott a csapatba.

A Fradi-verő Újpest tarol a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2015, december 14 - 16:18

Nem meglepő, hogy ezúttal a Groupama Arénában a Ferencvárost 1-0-ra legyőző Újpest együtteséből kerültek be a legtöbben a forduló válogatottjába. A lilákat négyen is képviselik a legjobbak között, de a Vasas, a Debrecen és a Haladás is ad két-két játékost, míg a Videotonból egy futballista tudta magát beverekedni a forduló válogatottjába. Itt a csapat.

Doll lett az edzője Torghellének és két újpestinek is - a forduló válogatottja

Feltöltve: 2015, december 7 - 14:03

A héten a Ferencváros és a Videoton játékosai uralják a forduló válogatottját. Nem csoda, hiszen a Fradi 5-0-ra nyert Pakson, míg a Vidi Debrecenben tudott diadalmaskodni. Az Újpestet, valamint az MTK-t 2-2 labdarúgó képviseli, de találunk futballistát a DVSC-ből és a Honvédból is. Itt a csapat.

Nyolc csapat játékosa a forduló válogatottjában

Feltöltve: 2015, december 3 - 15:09

A Ferencváros mellett ezúttal a Diósgyőr és a Vasas is két-két játékost adott a forduló válogatottjába. Az angyalföldiek hosszú idő után nyertek, ráadásul a 4-0-s siker alkalmával több kiemelkedő produkciót is láttunk. A DVTK-ból a kapus és a jobbhátvéd került be a legjobbak közé. Íme, a csapat.

Újpest-Fradi: 3-3 - itt a forduló válogatottja

Feltöltve: 2015, november 30 - 15:08

Ezúttal az Újpest és a Ferencváros uralja a forduló válogatottját, mindkét csapatból három-három játékos került be a legjobbak közé. A Videoton és a Puskás Akadémia 2-2 labdarúgót delegál a csapatba, míg a Honvédból egy futballista került be. Itt a forduló válogatottja:

A Fradi-verők uralják a forduló válogatottját - itt a csapat

Feltöltve: 2015, november 23 - 13:49

Nem meglepő módon ezúttal a Ferencváros hosszú veretlenségi szériáját megszakító MTK uralja a forduló válogatottját. A kék-fehérektől hárman is bekerültek a legjobbak közé, de két játékosa van a Videotonnak, a Paksnak és az Újpestnek is. Egy-egy futballistát találunk a Debrecenből és a Békéscsabából is a forduló válogatottjában. Íme, a csapat!

A Fradi uralja a forduló válogatottját - itt a csapat

Feltöltve: 2015, november 2 - 13:11

A Vasas ellen 5-1-re nyerő Ferencvárosból négyen is bekerültek a forduló válogatottjába. A Paks két játékossal képviselteti magát a legjobbak között, egy-egy labdarúgót találunk a Debrecenből, a Videotonból, az Újpestből, a Honvédból és az MTK-ból is. Itt a csapat.

NB I: 100 éves a forduló válogatottjának gerince - itt a csapat

Feltöltve: 2015, október 26 - 13:48

Ezúttal a Videotont legyőző Haladás uralja a forduló válogatottját, a szombathelyi csapatból három játékos is bekerült a legjobbak közé. A kezdőben találunk két labdarúgót a Ferencvárosból, a Paksból és az MTK-ból, míg a Puskás Akadémia és az Újpest egy-egy fővel képviselteti magát a forduló válogatottjában. Érdekesség, hogy a csapat gerince (Király, Bartha, Torghelle) pontosan 100 éves.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel