A hónap játékosa

Videó: Dibusz Dénes lett a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2014, december 4 - 20:11

Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa lett a Hónap Játékosa a Sport TV és a csakfoci.hu szokásos szavazásán a 16 NB I-es öltöző voksai alapján.

Dibusz a Hónap Játékosa - óriási csatában győzte le Nikolicsot

Feltöltve: 2014, december 2 - 19:50

Dibusz Dénest, a Ferencváros kapusát látták október legjobbjának az OTP Bank Liga játékosai. A válogatott labdarúgó minimális, egypontos előnnyel nyerte az Oxygen Wellness - A Hónap Játékosa díj szavazását, épphogy megelőzve a fehérvári Nikolicsot, aki klubtársát, Juhász Rolandot, valamint a Diósgyőr csatárát, Georges Griffithset utasította maga mögé. Nézd meg, hogyan voksolt a 16 öltöző!

NB I: Nikolics nagy fölénnyel lett a Hónap Játékosa - így szavaztak az öltözők

Feltöltve: 2014, október 9 - 17:37

Nikolics Nemanját, a Videoton FC támadóját látták augusztus legjobbjának az OTP Bank Liga játékosai. A válogatott labdarúgó nagy fölénnyel nyerte az Oxygen Wellness - A Hónap Játékosa díj idei első szavazását, amelynek győztesét csütörtökön, a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában hirdették ki. A támadót egyedülálló módon az összes rivális nevezte az öt legjobb közé. Nikolics klubtársát, Juhász Rolandot, valamint Kanta Józsefet (MTK) utasította maga mögé. Nézd meg, hogyan voksolt a 16 öltöző!

Videó: Leonardo átvette a Hónap Játékosának járó díjat

Feltöltve: 2014, június 3 - 15:41

Leonardo, a Ferencváros játékosa lett április legjobbja az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa szavazáson. A labdarúgó azóta már át is vehette a díjat, mégpedig a Sport TV kamerái előtt.

Videó: Lencse elismerése - átvette a díjat a csatár

Feltöltve: 2014, május 17 - 09:50

Lencse László, a Puskás Akadémia támadója lett március hónap legjobbja az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa szavazáson. A labdarúgó azóta már át is vehette a díjat, mégpedig a Sport TV kamerái előtt.

Leonardo 1 ponttal verte Torghellét - ő a Hónap Játékosa az NB I-ben

Feltöltve: 2014, május 9 - 09:32

A 16 öltöző, illetve a szurkolók szavazatainak összesítése alapján a Ferencváros játékosa, Leonardo nyerte az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa 2014 áprilisi szavazását. A zöld-fehérek brazilja egyetlen ponttal előzte meg az MTK támadóját, Torghelle Sándort, és néggyel a debreceni Kulcsár Tamást. Rajtuk kívül még a győri Kalmár Zsolt és a szombathelyi Radó András ért oda az első ötbe.

NB I: Torghelle vagy Leonardo a legjobb? Vagy más? - Szavazz Te is és nyerj!

Feltöltve: 2014, május 7 - 15:06

Újra szavaztak az NB I-es öltözők a hónap legjobb élvonalbeli játékosát illetően, hamarosan átadása kerül az Oxygen Wellness - a Hónap Játékosa-díj. A Sport TV és a csakfoci.hu közös kezdeményezésén mostantól a szurkolók szavazatai is számítanak, hiszen a csapatok révén öt legtöbb voksot kapott játékos sorrendjére ők is leadhatják a voksaikat. Szavazz Te is április legjobbjára!

"Nem akkora meglepetés, hogy én lettem a legjobb" - Lencse megint gólt lőne a Fradinak

Feltöltve: 2014, április 10 - 16:00

A tizenhat NB I-es csapatkapitány, valamint a szurkolók voksainak összesítése alapján a Puskás Akadémia támadója, Lencse László végzett az első helyen az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa 2014. márciusi szavazásán. A csatár a csakfoci.hu-nak elmondta: őt nem lepte meg a sorrend, hiszen márciusban öt gólt is lőtt. Lencse szerint most már reális esélye van a gólkirályi cím megszerzésére, legnagyobb vetélytársának Nemanja Nikolicsot, a Vidi támadóját tartja. A felcsútiak játékosa azt szeretné, ha a hétvégén folytatódna jó sorozata a Ferencváros ellen, hiszen eddig minden csapatából szerzett gólt a Fradinak.

Megvan március hónap legjobb játékosa az NB I-ben - így szavaztak az öltözők és a szurkolók

Feltöltve: 2014, április 4 - 14:09

A 16 öltöző, illetve a szurkolók szavazatainak összesítése alapján a Puskás Akadémia játékosa, Lencse László lett az első az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa 2014. márciusi szavazásán. A felcsútiak csatára a győri Rudolf Gergelyt és a debreceni csapatkapitányt, Szakály Pétert előzte meg a voksoláson, míg a drukkerek körében nagy fölénnyel az élen végzett brazil Leonardo (FTC) az összesített negyedik helyre futott be.

NB I: Hihetetlenül szoros a verseny a Hónap Játékosa címért - Szavazz Te is és nyerj!

Feltöltve: 2014, április 3 - 09:40

Újra szavaztak az NB I-es öltözők a hónap legjobb élvonalbeli játékosát illetően, hamarosan átadása kerül az Oxygen Wellness - a Hónap Játékosa-díj. A Sport TV és a csakfoci.hu közös kezdeményezésén mostantól a szurkolók szavazatai is számítanak, hiszen a csapatok révén öt legtöbb voksot kapott játékos sorrendjére ők is leadhatják a voksaikat. Egy szerencsés olvasót a győztes vendégül lát majd egy bajnoki mérkőzésre. Jelen állás szerint Nálatok Leonardo áll nyerésre, de döntő jelentősége van annak, ki kapja Tőletek a második, harmadik legtöbb szavazatot - könnyen ez dönthet a végső győztes személyéről, hiszen a 16 öltöző voksai alapján hihetetlenül szoros a verseny. Szavazz Te is!

Videó: Böde lett az NB I-es öltözők kedvence

Feltöltve: 2013, április 25 - 10:26

Mint arról beszámoltunk, Böde Dániel lett március hónap legjobb játékosa az NB I öltözőinek szavazatai alapján, a csakfoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A Ferencváros csatára hatalmas küzdelemben, egyetlen ponttal előzte meg a fehérvári Nikola Mitrovicot, és díját épp a zöld-fehérek fehérvári Ligakupa-döntőjének szünetében vehette át.

Meglepetés: Az Újpest vezére drámai csatában lett az NB I legjobbja

Feltöltve: 2013, március 2 - 16:49

A 16 öltöző szavazatai alapján az Újpest játékosa, Kabát Péter lett 2012 bajnoki hajrájának legjobbja a csakfoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A korábbi válogatott labdarúgó a győri Varga Rolandot és a ferencvárosi Böde Dánielt utasította maga mögé, előbbit hatalmas csatában, mindösszesen egy ponttal.

Videó: Koltai Tamás a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2012, október 29 - 13:19

A 16 öltöző szavazatai alapján a Győri ETO játékosa, Koltai Tamás lett a Hónap Játékosa a pepsifoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A válogatott labdarúgó csapattársát, Varga Rolandot utasította maga mögé nagy fölénnyel, a zöld-fehérek két futballistája amúgy is kiemelkedett a mezőnyből az eredmények alapján. A harmadik pozícióba a ferencvárosi Böde Dániel futott be.

Óriási ETO-uralom az NB I-ben - Koltai a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2012, október 28 - 19:21

A 16 öltöző szavazatai alapján a Győri ETO játékosa, Koltai Tamás lett a Hónap Játékosa a pepsifoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A válogatott labdarúgó csapattársát, Varga Rolandot utasította maga mögé nagy fölénnyel, a zöld-fehérek két futballistája amúgy is kiemelkedett a mezőnyből az eredmények alapján. A harmadik pozícióba a ferencvárosi Böde Dániel futott be.

Videó: Az MTK játékmestere lett a hónap legjobbja az NB I-ben

Feltöltve: 2012, szeptember 16 - 13:36

AZ NB I-es csapatkapitányok szavazatai alapján augusztus hónap legjobb játékosa Kanta József lett a Sport TV és a pepsifoci.hu közös játékán, a győztes az Eger elleni meccs előtt vehette át nyereményét. Gratulálunk a játékosnak!

Kanta József a Hónap Játékosa az NB I-ben

Feltöltve: 2012, szeptember 15 - 18:07

Kanta József, az MTK csapatkapitánya lett a nyári bajnoki fordulók legjobbja az NB I-es öltözők szavazatai alapján, a pepsifoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A középpályás a győri Koltai Tamást és a debreceni Adamo Coulibalyt utasította maga mögé. Érdekesség, hogy legutóbb is egy kapitány győzött, akkor Sándor György kapta meg a kollégák elismerését.

Magyar középpályás lett a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2012, szeptember 15 - 13:14

Újra szavaztak az NB I-es öltözők a hónap legjobb élvonalbeli játékosát illetően. A Sport TV és a pepsifoci.hu közös játékának győztese ezúttal egy magyar középpályás lett, érdekesség, hogy az élmezőnyben a korábbiaktól eltérő módon lényegesen több a hazai, mint a külföldi futballista. Hamarosan kiderül, ki lett a Hónap Játékosa.

Videó: Sándor György a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2012, május 22 - 08:50

Az öltözők szavazatai alapján Sándor György, a Videoton csapatkapitánya lett a Hónap Játékosa a pepsifoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. A futballista, aki a debreceni Szakály Pétert és a kecskeméti Lencse Lászlót utasította közvetlenül maga mögé, a Symbol vacsorautalványát vehette át a televízió nyilvánossága előtt.

Egyéniben a Vidi, csapatban a Loki volt a csúcs - a Hónap Játékosa

Feltöltve: 2012, május 20 - 17:32

Ismét szavaztak az öltözők a pepsifoci.hu és a Sport TV közös kezdeményezésének keretében. Az OTP Bank Liga csapatkapitányai a Videoton labdarúgóját, Sándor Györgyöt választották a múlt hónap legjobbjának. A középpályás nagy csatát vívott a Loki kapitányával, Szakály Péterrel, a harmadik helyre a kecskeméti Lencse László futott be. A bajnoki címet szerzett hajdúsági alakulat keretéből hatan is kaptak szavazatot.

NB I: Az év legjobb igazolása tarolt az öltözőkben

Feltöltve: 2012, április 15 - 10:58

Pátkai Máté lett március hónap legjobbja a magyar bajnokságban, a Győri ETO szenzációs formába lendült középpályását 9 NB I-es öltöző is a legjobb három közé jelölte, négy csapatnál pedig az élen végzett. A pepsifoci.hu és a Sport Televízió által életre hívott szavazás második helyén Nikolics Nemanja, a harmadikon Lencse László végzett, nagy csatában.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel