Horváth Ferenc teniszezne a Honvéd ellen - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 3 - 12:21 Frissítve: 2014, augusztus 3 - 14:36

A gyenge rajt ellenére Mátyus János bízik benne, hogy a Lombard Pápa elkaphatja a Ferencvárost. Thomas Doll szerint csapata akkor lehet eredményes, ha sokkal kevesebb labdát veszít el, mint tette azt az első fordulóban. Horváth Ferenc, a győriek mestere erősebbnek látja a mostani Honvédot a tavaszinál és arra készül, hogy visszavegye az adogatást. Szivics Tomiszláv úgy érzi: az EL-mérkőzések sokat kivettek csapatából, ezért az Újpest elleni összecsapás előtt óvatosnak kell lenniük. Nebojsa Vignjevics arra készül, hogy kiveszik a játékból a DVTK gyors labdarúgóit.


LOMBARD PÁPA - FERENCVÁROS, 16.30

Mátyus János (Lombard Pápa): "Az, hogy a Fradiban játszottam korábban, annak semmi jelentősége nincs. Számomra ez nagyon szép emlék, a szurkolókkal is jó volt a kapcsolatom, azonban ez a múlt, most csak az számít, hogy a Lombard Pápa megszerezze az első pontját, pontjait vasárnap délután. Sok új játékos érkezett a Lombardhoz a nyáron, ezért idő kell, míg az együttes játéka összecsiszolódik. Ezért is jó, hogy a Fradi meccs vasárnap van, így hosszú hetünk volt, kedden és szerdán például kétszer edzettünk, utána napi egy tréning szerepelt a programban. Fontos, hogy erőnlétben is előrelépjünk, hiszen sok játékos eltérő edzettségi szinten van jelenleg. A Ferencvárosnál is nagy volt a játékosmozgás, azonban ők minden évben a bajnoki címért szállnak harcba. Én bízom a csapatomban és abban, hogy hazai pályán rengeteg néző fog eljönni a Perutz Stadionba, és szurkol nekünk a fővárosi zöld-fehérekkel szembeni sikerért. (lombardfcpapa.hu)

Thomas Doll (Ferencváros): ”Az olyan csapatok ellen, amelyek mélyebben védekeznek, és nagy hangsúlyt fektetnek a stabil hátsó alakzat kialakítására, nagyon fontos tudni, hogy mit kell tennünk az ellenfél kontratámadásainál. A játékosaimnak pontosan tudniuk kell, hogy labdavesztés után merre, és hogyan mozogjanak. Ez – akárcsak a KTE ellen volt - a vasárnapi összecsapáson is kulcskérdés lesz. A kecskeméti találkozó első huszonöt percével, amikor gördülékeny volt a támadásvezetésünk, valamint a mérkőzés végén mutatott lendületesebb futballal elégedett voltam. A mérkőzés közepén azonban sok labdát elveszítettünk, a Pápa ellen ilyeneket már nem szeretnék látni. (fradi.hu)


GYŐRI ETO - HONVÉD, 18.30

Horváth Ferenc (Győri ETO): ”Megnéztem a Honvédot, erősebbnek tartom őket, mint amilyenek a tavalyi esztendőben voltak. Gyorsan játszanak előre, ez nagy erényük lehet, de arra számítok, hogy mi is sokkal veszélyesebbek leszünk, mint egy héttel ezelőtt Pakson. Megpróbáljuk ugyanazt tenni, mint amit a teniszben szoktak: azonnal visszavenni az adogatást.” (eto.hu)


ÚJPEST - DIÓSGYŐR, 20.30

Nebojsa Vignjevics (Újpest): "Nyerni szeretnénk a hazai szezonnyitón, annyi előnyünk már biztos lesz a meccs előtt, hogy jól tudjuk, szurkolóink nagy segítségünkre lesznek a Diósgyőr ellen is. Ellenfelünk nagyon szervezetten játszik és úgy gondolom, hogy a májusi kupadöntő miatt némi extramotivációval lépnek majd pályára a miskolci játékosok. A DVTK az Európa Ligában már a nyáron is megmutatta, hogy jó erőkből áll, de képesnek érzem saját csapatomat arra, hogy megnyerje a meccset. Elsősorban az ellenfél gyors labdarúgóira kell nagyon figyelmünk – például Bacsára, vagy Husicsra – és arra, hogy ne hagyjuk, hogy a középpályán áthozzák rajtunk a labdákat. Ha sikerül megszűrnünk a diósgyőri kontrákat, akkor azzal lényegesen megkönnyítjük a saját dolgunkat. Bár jó meccsre számítok, azt nem hiszem, hogy sok gól lesz vasárnap este, azé a csapaté lehet a három pont, amelyik türelmesebben és fegyelmezettebben játszik majd." (ujpestfc.hu)

Szivics Tomiszláv (Diósgyőr): "Az Európa Liga-mérkőzésünkön kilenc magyar, köztük két sajátnevelésű játékosunk volt, ilyet egyetlen magyar csapat sem tudott felmutatni a nemzetközi porondon. Azt hiszem, erre lehet építeni. Nem jó pillanatban jön a meccs, az Újpestnek igen, nagyon sokat kivett belőlünk a csütörtöki EL-találkozó. Van mit visszaadni az Újpestnek, hiszen a kupában közel voltunk a győzelemhez, de különböző okok miatt ez nem sikerült. Kicsit óvatosnak kell lennünk, frissítünk a héten. Az Újpest erősített rendesen, jól összerakott, küzdős csapat, nyertek is az első fordulóban. Biztos, hogy odamegyünk pontot vagy pontokat szerezni." (dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON