Fradi: Három újabb biztos távozót neveztek meg

Feltöltve: 2014, június 6 - 13:54 Frissítve: 2014, június 7 - 16:20

Ulysse Diallo mellett Andrei Ionescu, Arsenio Vaalport és Laczkó Zsolt távozása is biztosra vehető a Ferencvárosnál – többek között erről is beszélt Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója. A mali csatár hazájába térhet vissza, míg a balszélsőnek, a holland támadónak és a román középpályásnak lejár a szerződése, nem hosszabbítanak velük. Ami az érkezőket illeti, Orosz elmondása szerint a három új igazolás mellett lesznek még új nevek, többek között egy olyan csatárt keresnek, aki Böde mellett kaphat helyet a csapatban.

Minden hír a Fradiról egy helyen itt - kattints!

Orosz Pál a Sportklub "Dodzsem" c. műsorában újabb két biztos távozót nevezett meg Diallo mellett, és azt is elmondta, miért távozik az afrikai támadó.

- Diallo kevesebb játéklehetőséget kapott és nagyon szeretett volna menni, visszamenni Maliba, és úgy döntöttünk közösen a szakmai stábbal, hogy nem gördítünk akadályt ez elé. De lesznek más távozók is: lejár a szerződése Ionescunak, Laczkónak, Vaalportnak, úgyhogy azért többen is lesznek. Laczkóval sem szándékoztunk hosszabbítani, sajnos nem úgy jött össze, sok sikert kívánok neki és úgy gondolom, hogy érvényesülni is fog más csapatnál. Most ebbe a koncepcióba nem illett bele.

Nem csak a távozókról beszélt az FTC Zrt. vezérigazgatója, hiszen Havojic, Nagy Dániel és Bosnjak mellett további érkezők is lesznek a Fradinál. A cél az, hogy a felkészülés kezdetére, azaz június 16-ára a legtöbb játékos már megérkezzen a csapathoz.

- Vannak még nevek a kalapban, de neveket most nem szeretnék mondani, mert folyamatosan tárgyalunk, külföldön és itthon is – mondta Orosz, aki Bödéről, illetve a csatárhelyzetről is szót ejtett.

- Böde ebben a szezonban is szerzett 11 gólt, igaz, a múlt idényben 16-ot, amivel nagyon magasra tette a mércét, és tőle várták a megváltást. Az viszonyt igaz, hogy ha neki nem annyira ment, akkor érezhetően nem volt annyira gólerős a csapat. Mindenféleképpen azon vagyunk, hogy Dani mellé érkezzen még valaki, és nem a helyére.

Ami az Európa Liga-szereplést illeti, Orosz elmondása szerint természetesen már idén örülnének, ha esetleg bejutnának a főtáblára, de a csoportkörbe jutás kimondottan a jövő évben lesz majd cél – a bajnoki cím mellett.

Ami az új stadiont és annak hivatalos megnyitóját illeti: augusztus 10-én, egy "nagynevű csapat" ellen lesz a gálameccs, a leendő ellenfél kilétére pedig hamarosan fény derülhet Orosz szerint. A stadion nevének esetleg eladásáról szólva a vezérigazgató hozzátette: nem az ő kompetenciája ez a kérdés, de biztos van összeg, amelynek a hallatán "könnybe lábad" az ajánlatot hallók szeme. (Fotó: sas Gábor, sasgabor.hu)

Focitorna: Brutálisan csökkentett nevezési díj a szegedi selejtezőre is! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON