Simon Antal első próbatétele: Ki kell verni a Nyíregyházát a kupából

Feltöltve: 2015, október 21 - 14:31 Frissítve: 2015, október 21 - 14:34

A Vasas ma 18 órakor a Nyíregyháza vendége lesz a Magyar Kupában. Simon Antal vezetőedző beszélt a várakozásairól.

Simon Antal a vasasfc.hu-nak nyilatkozott a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa mérkőzésről.

- Az NB III Keleti csoportját 100 százalékosan vezető Nyíregyháza nem téveszt meg minket, mert úgy gondolom, valójában a nyírségi együttes egy NB I-es játékoskeretű csapat, amely az ismert okból nincs az első osztályban. Meggyőződésem, hogy ennek ellenére túl kell jutnunk a Nyíregyházán. Úgy vélem, hogy a csapatunk minden tagja hasznos játékos. Ezért úgy döntöttem, hogy olyan labdarúgóknak is bizalmat adok ezen a mérkőzésen, akik korábban, illetve az utóbbi időben nem kaptak lehetőséget, vagy csak ritkán, gondolok itt Hermány Bencére, Preklet Csabára, Ádám Martinra, Milos Adamovicsra, Debreceni Andrásra, Vida Mátéra és Novák Csanádra. Természetesen nem föladva a továbbjutás reményét, erősen bízom benne, hogy egy jó mérkőzésen idegenben sikerül megszereznünk a győzelmet.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON