Kondás: "10-15 ponttal több lehetne", Diósgyőr: "Nekem csapat kell" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 31 - 22:04 Frissítve: 2015, június 1 - 06:23

Vegyes érzésekkel búcsúzik a Diósgyőr edzője, Vitelki Zoltán, aki szeretne hamarosan újra edzőként dolgozni, akár Miskolcon, akár máshol. Garami József egyelőre nem kívánt beszélni a folytatásról, kiemelte viszont az MTK egyik nagy tehetségét, Vogyicskát, akire szerinte szép jövő vár. Kondás Elemér 10-15 elvesztegetett pontról beszélt az egész idényt értékelve, a Loki otthonában 5-0-ra kikapó fiatal győri csapat szakvezetője a vereség ellenére dicsérte játékosait, és edzőkollégáit is, akik hónapok óta dolgoztak a búcsúzó ETO-nál fizetés nélkül. Edzői értékelések.

TABELLA: Az NB I végeredménye itt!


DVTK – MTK 1-0 (Bacsa 18.)

Beszámoló itt! I Videó itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Vitelki Zoltán (DVTK): - Vegyes érzések vannak bennem. Szeretném megköszönni a szakmai stábnak - így Bene Ferencnek is, aki segített az ellenfelek feltérképezésében és tanácsokkal látott el a felkészülés során – a munkáját, a játékosoknak, a szurkolóknak és a vezetőknek is, akik megadták ezt a lehetőséget. Azért szerettük volna, ha megvan mind a 15 pont ezen az öt meccsen, de így is óriási dolog, amit a játékosok műveltek. Jó lett volna, ha még nincs vége a bajnokságnak, de a mai mérkőzés azt mondatja velem, hogy jól jön majd a pihenő a játékosoknak. Fáj, hogy mennem kell, mert megtapasztalhattuk, milyen a felnőtt csapatnál dolgozni. Nagyon korrekt partnerek voltak a játékosok, nagyon fog hiányozni az itteni munka. Nagyon sok sikert kívánok a csapatnak és az új vezetőedzőnek a folytatáshoz, remélem, vele is ilyen sikeresek lesznek. Nekem csapat kell, edzőnek érzem magam, az lehet utánpótlás-csapat, NB II-.es vagy NB III-as, bármi. Lokálpatrióta vagyok, szeretném a jövőmet is Diósgyőrben tölteni, de nem vagyok ellene másnak sem, állok elébe!

Garami József (MTK): - Olyan még nem volt, hogy teljesen elégedett lettem volna...az első 20 percet megnyomta a Diósgyőr, d utána kiegyenlített lett a meccs, nekünk is voltak helyzeteink. Ebben az összeállításban, ahogy játszottunk, mindent megtettek a játékosok az utolsó 60-70 percben, amit tudtak, ennyire futotta ma. Voltak jó megoldásaink, de a csapat „eleje” nem tudott hozzátenni semmit, így nem sikerült gólt szerezni. A ma pályára lépett fiatalok között vannak nagyon tehetséges játékosok, Vogyicska a legfiatalabb, nagyon jól játszott végig és egy nagyon fontos dolgot is láttam nála: óriási akaratereje van, szép jövőt jósolok neki. De a többiek is ügyesek voltak, majd meglátjuk, meddig jutnak. Jövő héten beszélünk a folytatásról a vezetőkkel. (MTVA)


DVSC-TEVA – GYŐRI ETO 5-0 (Bódi 15., 18., 65., Ferenczi 9., Sós 81.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kondás Elemér (DVSC): - Arra volt jó ez a mérkőzés, hogy több fiatalnak is lehetőséget tudtunk adni. Ennyi különbségnek kellett lennie a két csapat között. Egy ilyen pozitív élmény elviheti a fiatalokat egy pozitív irányba, láttuk, Sós Bence beszállt és gólt tudott szerezni, de mindenkivel elégedett vagyok. Az egész szezont tekintve van hiányérzetem, voltak meccsek, ahol rengeteg helyzetet kidolgoztunk, legalább 10-15 ponttal is több lehetne, nyilván akkor más a kép. Így azért van hiányérzetem.

Németh Zoltán (Győri ETO): - Ha lett volna nálunk is egy olyan rutinosabb váz a csapatban, mint a Debrecennél, biztos, hogy más lett volna a végeredmény. Így csak arra maradt erőnk, hogy egyszer-kétszer ügyeskedjünk. De a mérkőzést nagyon pozitívan értékeljük, tanulni fogunk belőle, a játékosok a saját bőrükön érezhették, mennyivel gyorsabb a játék az NB I-ben, mint az NB III-ban. Gratulálok nekik, mert a harmadosztályban ezüstérmet szereztek, gratulálok az edzőkollégáknak Győrben, akik három hónapja zokszó nélkül dolgoznak, mindenféle fizetést és ígéret nélkül. Gratulálok nekik, hogy ebből a gyerekek csak keveset érezhettek. Ilyen meccsek kellenek, hogy fejlődni tudjunk, minél előbb vissza kellene kerülni az NB II-be, aztán az NB I-be. (Sport TV)

TABELLA: Az NB I végeredménye itt!

(Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON