Feketelistán a Diósgyőr edzője: "Sorozatban" tiltja el az MLSZ

Feltöltve: 2015, október 16 - 12:41 Frissítve: 2015, október 16 - 14:24

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a DVTK Magyar Kupa-kiesése után egy meccsre eltiltotta a diósgyőriek vezetőedzőjét, Bekő Balázst. A tréner az elmúlt évek során különböző okok miatt több, NB III-as, illetve NB I-es mérkőzést is csak a lelátóról nézhetett végig, az utóbbi két szezont tekintve pedig immáron összesen öt élvonalbeli meccsre eltiltás áll a neve mellett, pedig a fiatal szakember nyáron arról beszélt, hogy a jövőben próbál odafigyelni rá, hogy higgadt maradjon.

A DVTK szerdán búcsúzott a Magyar Kupától, a csapat vezetőedzőjét, Bekő Balázst pedig a 63. percben elküldte a kispadtól a játékvezető, amely miatt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta.

Az utóbbi időben nem először fordul elő, hogy Bekőt nélkülöznie kell az aktuális csapatának. A trénert az elmúlt 2 évben - fehérvári, kecskeméti és diósgyőri edzőként - immáron negyedik alkalommal büntették meg, így a mostanival együtt már összesen 5 meccses eltiltás áll a neve mellett. Korábban, még az NB III-as időszakában is volt eltiltása, a Fehérvár II edzőjeként kapott visszaesőként 2 mérkőzéses szankciót.

Bekő gyakori büntetései a szezon előtt is szóba kerültek. A tréner nem ülhetett le a diósgyőriek idénynyitó és egyben önmaga első miskolci találkozójára, amellyel kapcsolatban akkor elmondta, hogy sajnos már "volt ilyen korábban is, de nem szeretné, ha máskor is előfordulna". Hozzátette, próbál ügyelni arra, hogy ez ne forduljon elő, de nehéz ezt betartani, mert meccs közben "felfokozott idegállapotban" van. (Fotó: minap.hu)

BEKŐ BALÁZS MLSZ-BÜNTETÉSEI:

2008. november:
Bekő Balázst (Fehérvár FC II., edző) sportszerűtlen viselkedés miatt tárgyalás mellőzésével írásbeli megrovásban részesítették.

2009. április:
Bekő Balázs visszaesőként (Fehérvár FC II., edző) sportszerűtlen viselkedés miatt tárgyalás mellőzésével 2 soron következő NB III-as felnőtt bajnoki mérkőzésen a kispadtól való eltiltást kapott.

2013. november:
Bekő Balázs vezetőedző (Kecskemét) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

2014. március:
Bekő Balázs vezetőedző (Kecskemét) a kispadtól és az öltözőtől két NB I-es bajnoki mérkőzésről tiltották el.

2015. június:
Bekő Balázs vezetőedző (Kecskemét) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

2015. október:
Bekő Balázs vezetőedző (Diósgyőr) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON