Közleményt adott ki a Diósgyőr Bekő sorsáról

Feltöltve: 2015, november 5 - 12:46 Frissítve: 2015, november 5 - 12:46

A DVTK közleményben erősítette meg posztján Bekő Balázs vezetőedzőt, aki az év utolsó öt bajnoki meccsén folytathatja megkezdett munkáját a szakmai stáb élén. Ugyanakkor a klubvezetés ezen találkozók vonatkozásában "markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé", és azt is leszögezték, hogy indokolt esetben jogi és anyagi akadálya sem lehetne a tréner menesztésének.

A Diósgyőr csütörtökön kiadott közleménye:

"A DVTK többségi tulajdonosa és a klub vezetése az elmúlt napokban közösen értékelte a labdarúgó csapat eddigi teljesítményét.

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva egyértelműen leszögezzük: a DVTK vezetőedzője változatlanul Bekő Balázs, akinek a munkája kapcsán a klub bizalma továbbra is él, annak ellenére, hogy az eredmények egyelőre elmaradnak az elvárásoktól.

2015-ben még öt bajnoki mérkőzés vár a labdarúgócsapatra, és most az a legfontosabb, hogy a válogatott mérkőzései miatti szünetet a szakmai stáb és a játékosok a nyugodt felkészülésre fordítsák. Ezt támogatva fontosnak tartjuk rögzíteni, hogy a hátralévő idei találkozókon Bekő Balázs irányítja a DVTK csapatát. Ugyanakkor az öt bajnoki mérkőzés vonatkozásában a többségi tulajdonos és a klubvezetés markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé.

Elejét véve továbbá az újabb minden alapot nélkülöző híreszteléseknek, ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat arról is, hogy amennyiben a labdarúgócsapat további szereplése a vezetőedző személyének változtatását indokolttá teszi, úgy az esetleges szerződésbontásnak nincsenek sem jogi, sem anyagi természetű akadályai" (Fotó: minap.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON