Magyar trió veszi át a Diósgyőr szakmai munkáját

Feltöltve: 2015, december 14 - 12:47 Frissítve: 2015, december 14 - 13:23

A csakfoci.hu információi szerint egy hazai edzőtrió veheti át a menesztett Bekő Balázs helyett a DVTK csapatának szakmai irányítását. A volt szövetségi kapitány, Egervári Sándor mellett egy korábbi válogatott labdarúgó, Pisont István és egy diósgyőri ikon, a kispadon tavasszal már dolgozó Vitelki Zoltán felelhet majd a játékosok felkészítéséért.

Mint arról beszámoltunk, a Diósgyőr hétfőn menesztette Bekő Balázst a kispadról

Úgy tudjuk, hogy utódja nem egy, hanem három szakember lehet majd: a csakfoci.hu információi szerint a korábbi szövetségi kapitány, Egervári Sándor lesz az egyik érkező, a kérdés már csak az, hogy vezetőedzőként, vagy szakmai igazgatóként dolgozik-e majd a tréner irányító szerepben a DVTK-nál.

Munkáját a Diósgyőrben ismert és elismert Vitelki Zoltán (tavasszal már irányította a miskolciak első csapatát, majd utána újra az utánpótlásban dolgozott), illetve az egykori válogatott labdarúgó, majd a korosztályos válogatottaknál szerepet vállaló Pisont István segítheti majd. (Fotó: dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON