Doll és Bekő az utolsó Fradi-vereségről beszélt; a Loki talán a legjobb idehaza - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, október 24 - 10:31 Frissítve: 2015, október 24 - 13:10

Thomas Doll a forduló rangadója előtt felidézte, hogy a veretlenségi sorozatuk épp a legutóbbi miskolci vereség után indult meg, de Bekő Balázs is kiemelte, hogy a Ferencváros legutóbb Diósgyőrben kapott ki. Robert Jarni szerint a DVSC az egyik, ha nem a legjobb csapat idehaza, de ők is verhetőek, míg Kondás Elemér a felcsúti emlékeket idézte fel. Simon Antal pontszerzésben bízik, Újpesten a görcsösség a fő ok. Mészöly Géza szerint legutóbb elcsúszott a Haladás védekezése, míg Fehérváron eltüntetnék a 3 pont különbséget. Csertői Aurél szerint hiba lenne kiindulni a Békéscsaba 0-7-es vereségéből.


PUSKÁS AKADÉMIA - DVSC, 15.30

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Az elmúlt fordulókban közönségszórakoztató mérkőzéseket játszottunk, éppenséggel csak mi nem élveztük őket annyira. Igyekeztünk leszűrni a megfelelő következtetéseket, tisztában vagyunk vele, hogy milyen hibákat követtünk el és melyek voltak azok a jó dolgok, amelyek később eredményre vezethetnek bennünket. Pozitívum, hogy javult a helyzetkihasználásunk, ugyanakkor az elmúlt két meccsen három-három gólt kaptunk, ami nem fér bele. A bajnokság elején maximum egy gólt szereztek ellenünk és jöttek is a pontok. Ha stabil védekezés mellett meg tudnánk őrizni az eredményes támadójátékunkat, nem lenne problémánk. Voltak sérültjeink az MTK elleni mérkőzés után, ezek a játékosok szerdán csatlakoztak a kerethez, ezen kívül az UEFA Youth League mérkőzésen pályára lépő fiatalokat is nélkülöznünk kellett a hét nagy részén. A tabella második helyén áll a szombati ellenfelünk, ez is jól mutatja, hogy mennyire értékes pontot szereztünk július végén a Nagyerdei Stadionban. A DVSC a mezőny egyik, ha nem a legjobb csapata, mind a keret összetétele, mind a játéktudás tekintetében. Egymást kisegítve, komoly erőfeszítést kell véghezvinnünk, ahhoz, hogy eredményesek legyünk. A héten elvégeztük az előre eltervezett edzésmunkát, bizakodva várjuk a találkozót, ahol természetesen a győzelemért fogunk játszani. (puskasakademia.hu)

Kondás Elemér (DVSC): - Igazán kellemes emlékeink vannak a Pancho Arénáról, legutóbb éppen Felcsúton lettünk bajnokok. A múlt héten aratott 7-0-ás győzelemből messzemenő következtetéseket nem szabad levonnunk, szombaton már teljesen más lesz a helyzet. Nagyon jó képességű játékosok alkotnak egy rendkívül masszív csapatot a Puskásnál, biztos hogy nem lesz sétagalopp a szombati mérkőzés. Nem követjük el azt a hibát, hogy a tabellán elfoglalt helyezésekből indulunk ki. A futballban bármi előfordulhat, egy meccsen bárki legyőzhet bárkit. A második fordulóban is szoros meccset játszott a két csapat Debrecenben. Most is fontos lesz, hogy ki szerzi az első gólt, és melyik csapat él jobban a kínálkozó lehetőségeivel. Egészen apró momentumok dönthetnek a végeredményről. Mint mindig, most is a három pont megszerzése a célunk. (puskasakademia.hu)


DVTK - FTC, 17.30

Bekő Balázs (DVTK): - Különösebben motivációs bázist nem kell keresni egy Ferencváros elleni mérkőzés előtt. A játékosok teljesen tisztában vannak vele, hogy egy ilyen mérkőzés mit jelent. Mit jelent a szurkolóknak és mindenkinek. Országos szinten nagy érdeklődésre tart számot ez a mérkőzés. Annál is fogva, hogy a Ferencváros legutoljára itt szenvedett vereséget. Én azt várom, hogy egy olyan mérkőzés legyen, amiben megvan a lehetőségünk arra, hogy ezt a sikert megismételjük. Nem hiszem, hogy problémát jelentene, hogy ki-kit tart esélyesnek. Azt gondolom, ha valaki ideérkezik hozzánk, az nem hiszem, hogy úgy érkezne, hogy biztosan el tudja vinni a 3 pontot, legyen az akármilyen csapat. Én nem is ebből indulnék ki, hanem abból, hogy tudjuk azt, hogy mit kellene megtennünk ahhoz, hogy ezt a meccset megnyerjük, és ha abból minél többet meg tudunk valósítani, akkor igenis reális esélye lesz, hogy nyerjünk. (amigeleken.hu)

Thomas Doll (FTC): - A bajnoki veretlenségi szériánk éppen azután indult, hogy egy évvel ezelőtt vereséget szenvedtünk a Diósgyőr otthonában. Mindent megteszünk azért, hogy a mostani, remek sorozatunkat folytassuk, és ezúttal mi szerezzük meg a három pontot. A DVTK erős együttes, remek játékosai vannak, ezért minden tudásunkra szükség lesz. Ha a játékosaim közül mindenki képességei maximumát adja, és elejétől végig koncentráltan futballozik, akkor mi jövünk majd ki győztesen a párharcból. Kemény találkozóra készülünk, de ezúttal is nyerni akarunk! (fradi.hu)


ÚJPEST - VASAS, 17.30

Nemanja Andric (az Újpest játékosa): - Talán a görcsösséget emelném ki lehetséges problémaforrásként, mert Paksra is úgy mentünk, hogy már volt három vereségünk, és rengeteg döntetlenünk. Nagyon rég nem nyertünk mérkőzést, és ez komoly nyomást helyez a játékosokra. Minden meccsen megvolt az esélyünk a győzelemre, de valami még hibádzik. Úgy gondolom, hogy egy győzelemre lenne szükségünk, és az minden megváltoztathatna. (ujpestfc.hu)

Simon Antal (Vasas): - Az Újpesttel már játszottunk egy mérkőzést (1-3) ebben a bajnokságban és sikerült nekik elvinniük a Fáy utcából a 3 pontot. Az egy nagyon kiélezett meccs volt, amelyen a játékunkban bőven benne volt a döntetlen. Sok ziccert és egy büntetőt is kihagytunk. Bízom benne, hogy nem távozunk pont nélkül a Megyeri útról. Az Újpest játéka rendkívül labdabiztos, sok mozgásra épülő, labdát birtokló. Döntő lesz a mérkőzésen, hogy mennyire tudjuk ebben őket megakadályozni. Sajnos Pajovics megsérült, így nem állhat rendelkezésre. (vasasfc.hu)


HALADÁS - VIDEOTON, 17.30

Mészöly Géza (Haladás): - Már a második fordulóban is egy nagyon jó Videotont vertünk meg, remekül jöttünk ki a fordulópontokból, gólhelyzeteket dolgoztunk ki és nyertünk. Ezúttal is kiegyeznék egy hasonló forgatókönyvvel. Ehhez azonban jól kell védekeznünk, nem úgy, mint a legutóbbi, FTC elleni meccs első félórájában. Ekkor ugyanis elcsúszott a védekezésünk. Emellett csak az eddig látott bátor futballal lehetünk eredményesek. Szurkolóinktól egyébként jó visszajelzéseket kaptunk a Fradi-meccset illetően. A Videotonnak különösen a Gyurcsó, Oliveira, Suljic, Feczesin fémjelezte támadószekciója életveszélyes. Feczesin egyébként annak idején nálam debütált Újpesten az NB I-ben. Erős csapat lesz tehát az ellenfelünk, de természetesen nyerni akarunk. Számítunk szurkolóinkra is, kérjük, kizárólag minket buzdítsanak, ne másokkal foglalkozzanak. Ki kell használnunk a hazai pálya előnyét, dinamikusan, sprintben játszva be kell gyűjtenünk a három pontot. Török Milán és Sasa Popin egy-két hét múlva elkezdheti a labdás edzéseket, Leandro Martinez pedig talán már jövő héten kerettag lehet. Iszlai Bence eltiltása lejárt, ő visszatérhet. (haladas.hu)

Horváth Ferenc (Videoton): - Azért megyünk Szombathelyre, hogy eltüntessük a két csapat közötti hárompontos különbséget a tabellán, valamint, hogy még közelebb zárkózzunk a közvetlen élmezőnyhöz. Láttam a Haladás korábbi mérkőzéseit, gyors és agresszív csapat, nem lesz könnyű dolgunk, de egész héten azért dolgoztunk, hogy eredményesen szerepeljünk ellenük. A szombathelyiek stabilan védekeznek, Király Gáborral nagyot nyertek a nyáron, nem csak a képességei miatt, hanem mert egy remek sportemberről is beszélünk, aki jól összefogja hátul a társaságot. Próbáltunk minél hatékonyabban dolgozni a Kispest elleni meccs után is, hogy tovább fejlődhessen a csapat és az elvárásoknak megfelelő teljesítményt nyújtsanak a játékosok. Reményeim szerint ehhez már most is közelebb léptünk, hiszen újabb egy hetünk volt arra, hogy közösen dolgozzunk. (vidi.hu)


MTK - HONVÉD, 17.30

Prosser Dániel (a Honvéd játékosa) - Ez már egy másik mérkőzés, mint a nyári volt, amit megnyertünk, a közös pont legfeljebb az lehet, hogy ugyanolyan jó hozzáállással kell pályára lépnünk, mint akkor, és ha ez bekövetkezik, akkor ismét győzni fogunk. A csapat annak ellenére is jó állapotban van, hogy két meccse nyeretlenek vagyunk a bajnokságban, pont itt az ideje javítanunk. Jó játékosok alkotják az MTK-t is, akik dominálni akarnak, járatni a labdát, de képesek vagyunk arra, hogy megverjük őket.

László Csaba (MTK) – Végre hazai pályán lépünk pályára, de mégis idegenben, olyan ellenféllel szemben, aki mindenkinek megnehezíti a dolgát. Kispesten döntetlen szagú mérkőzést játszottunk velük, amit a végén kapott szerencsétlen góllal elveszítettünk. Szeretnénk ezért visszavágni. Igazi városi derby várható, jó mérkőzésen itthon akarjuk tartani a pontokat. Jól szerepel a Honvéd, stabil csapat. Az új MLSZ szabályozásból ők is profitáltak, több tehetséges akadémista van közöttük, így jó egyveleget képeznek az idősebb és a fiatalabb játékosok. Igaz, az utolsó mérkőzésükön, Fehérváron háromgólos vereséget szenvedtek, de ez fárasztó kupameccset követően alakult úgy. Szóval nem szabad, hogy ez megtévesszen bennünket, ugyanúgy kell koncentrálni, mint ezelőtt tettük. (mtkbudapest.hu)


BÉKÉSCSABA - PAKS, 17.30

Csertői Aurél (Paks): - Rossz hozzáállás lenne a részünkről, ha ellenfelünk, a Békéscsaba legutóbbi bajnoki mérkőzéséből indulnánk ki a szombati összecsapást megelőzően. Minden csapat életében akadhat egy olyan nap, amikor semmi nem jön össze. Nekik ilyen lehetett a Debrecen elleni találkozójuk, amit hét-nullára vesztettek el, de ennek ellenére az első félidőben ott is jól játszottak. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy otthoni környezetben legyőzték a Videotont, és döntetlent játszottak a DVTK, valamit az MTK ellen is. Az utolsó három hazai meccsükön nem kaptak ki. Szóval egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk ellenük. (paksifc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON