Jenner kifakadt: "Sokkal több a magyar tehetség, mint ahogy azt gondolják"

Feltöltve: 2015, január 18 - 17:35 Frissítve: 2015, január 18 - 21:19

A Ferencváros korábbi és a Diósgyőr jelenlegi játékosa, a holland Julian Jenner a legnagyobb közösségi oldalon Ricardo Monizt és Lipcsei Péter is emlegetve szólt kritikusan, mondván oda kellene figyelni azokra, akik a magyar futballban uralkodó mentalitást akarják megváltoztatni. A szélső szerint sokkal több a tehetség itthon, mint ahogy azt sokan gondolják, de engedni kell őket kibontakozni.

Julian Jenner Facebook-oldalán írta az alábbi sorokat a mentalitás és a tehetséges kapcsán.

"Amikor egy legenda beszél, mindenki odafigyel...Ricardo Moniz a Fradinál már meg akarta változtatni a mentalitást, de senki nem hallgatott rá. Csak Lipcsei Péter tudja, hogyan lehet valakiből a legjobb játékos, hogy hogyan higgyenek magukban a magyar futballisták, hogy a magyar válogatott ott lehessen végre egy világbajnokságon, amivel hitet adna és büszkévé tenné az embereket. Ezt az akadémiákon kellene elkezdeni, ahol a gyerekekből új Ronaldinhót, Zidane-t, Bergkampot, Maradonát, Messit vagy Albert Flóriánt lehet kinevelni. Engedjék meg a gyerekeknek, hogy higgyenek magukban, mert csak így jöhet ki belőlük az Isten adta tehetségük. Remélem, megváltozik majd a magyar futball, mert sokkal több tehetség van itt, mint ahogy azt sokan gondolják" - szólt a holland "üzenet". (Fotó: dvtk.eu)

GERA - exkluzív fotóalbum!

Vedd meg most akciósan, több mint 20%-kal olcsóbban! Már a Fradi-shopban és további 16 helyszínen is kapható!
ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN KIZÁRÓLAG ITT: Részletekért ide kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON