Mátyus: Azt szeretném, ha mindenki rólunk beszélne; Garami szerint már bajnok a Vidi - edzőik

Feltöltve: 2015, március 14 - 13:02 Frissítve: 2015, március 14 - 15:09

Nem kevesebb, mint 6 találkozót rendeznek az NB I szombati játéknapján, amelyek közül több mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat. Az MTK a Videotonnal csap össze, Carrillo szerint azonban a rangadó nem dönt a bajnoki címről, Garami József ellenben úgy véli, a fehérváriak már megnyerték a bajnokságot. Mátyus szeretné, ha a találkozó után az ő csapatáról beszélnének, Thomas Doll szerint viszont elég csak a saját játékukat játszaniuk a sikerhez. Benczés Miklósék újra visszatérnének a győztes útra, míg Dobos Barnáék a Kecskemét ellen kezdenék meg a felzárkózást. Kondás Elemér a pálya miatt aggódik a Haladás ellen, míg Csertői Aurél szerint már nincsenek könnyű meccsek az NB I-ben, így az Újpest elleni sem lesz az. Edzői nyilatkozatok.


MTK – VIDEOTON, 14 óra

Garami József (MTK):A Videoton FC-t nagyszerű labdarúgók alkotják, ezt a csapat eredményei is bizonyítják. A támadóik nagyon veszélyesek, gólt pedig alig kapnak. Roppant nehéz mérkőzés vár ránk szombaton. Egyetértek Torghelle Sándorral abban, hogy a Vidi már megnyerte ezt a bajnokságot. Ősszel Székesfehérváron nagyon kikaptunk, azonban úgy gondolom, az a vereség nem befolyásolja a mai mérkőzést. Fegyelmezetten kell védekeznünk, de hiba lenne, ha csak és kizárólag a védekezésre összpontosítanánk. (vidi.hu)

Joan Carrillo (Videoton):Az MTK nem véletlenül áll a második helyen, a kék-fehérek kerete nagyon jó játékosokból áll. Szombati ellenfelünk fő erőssége a támadásokban rejlik, sok gólt szereztek az eddigi bajnoki meccseiken. Ugyanakkor az én csapatomat is rendkívül jó labdarúgók alkotják. Nehéz meccs vár ránk, de egyetlen célunk van, hogy nyerjünk. Nem tudom, milyen állapotban lesz a pálya talaja, viszont ez egy fontos tényezője lesz a meccsnek. Persze igaz, ha rossz lesz a pálya talaja, akkor mindkét csapat dolga nehezebb lesz, nem csak a miénk. Rendkívül fontos lesz az MTK elleni meccs, ugyanakkor semmiről nem dönt még ez a találkozó. (vidi.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 14 órától természetesen élőben közvetíti!


PUSKÁS AKADÉMIA – BUDAPEST HONVÉD, 16 óra

Benczés Miklós (Puskás Akadémia):Az őszi mérkőzésen nem sok hiányzott, hogy pontot szerezzünk idegenben, azóta jelentősen átalakult a Honvéd kerete és nálunk is voltak a télen változások. Hasonlóan szoros meccset várok most is. Mindenki tudja, hogy Marco Rossi csapata az NB I-es tagságért küzd. Biztosra vehetjük, hogy ellentmondást nem tűrően fognak játszani nálunk. Ők még nehezebb helyzetben vannak, mint mi, hiszen mi jelenleg egy stabil középcsapat vagyunk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy otthon tartsuk a három pontot, hiszen ezzel gyakorlatilag stabilizálnánk magunkat a középmezőnyben. A héten sokat dolgoztunk stábommal közösen, hogy megtaláljuk az okát annak, hogy miért veszítettük el az elmúlt két mérkőzést, igyekszünk gyorsan tanulni a hibáinkból. Bízom benne, hogy sikerült megtalálnunk azokat a pontokat, amelyeknek köszönhetően a kispestiek fölé tudunk kerekedni szombaton. Nagyon fontos, hogy egységes csapat legyünk, hiszen ez meghozhatja a sikert számunkra. Bízom a játékosaimban, hogy azzal a mentalitással lépnek majd pályára, amit korábban láttam tőlük a Debrecen elleni mérkőzésen. (puskasakademia.hu)

Marco Rossi (Budapest Honvéd):Pontokat kell szereznünk. A játékban nem maradunk el az ellenfeleinktől, viszont buta hibákat követünk el, ezért fölénk kerekednek. Vissza kell szereznünk az önbizalmunkat és fontos lenne, hogy a szerencse is mellénk álljon. A célunk erre a szezonra a biztos bennmaradás kiharcolása. Jól ismerem a Puskás Akadémia csapatát, de így voltam ezzel a Szpari és az MTK ellen is. Már nincsenek meglepetések, csak sokkal jobban meg kell valósítanunk az edzéseken begyakoroltakat. Az MTK azzal, hogy az ellenfelek hibáit kihasználva nyer, a második tud lenni. Ez felhívja a figyelmet arra, hogy az a gárda eredményes, amelyik kevesebbet bakizik. Abban kell fejlődnünk, hogy sokkal jobban koncentráljunk. (puskasakademia.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 16 órától természetesen élőben közvetíti!


DUNAÚJVÁROS – KECSKEMÉT, 16 óra

Dobos Barna (Dunaújváros): – A kitűnően kezdő Kecskemét ellen lépünk pályára, akik a tabellán is számukra megnyugtató helyen állnak, hiszen a kiesést már elkerülték. Mi nem nagyon válogathatunk abban, hogy ki ellen kell győznünk, mert egyre fogynak az előttünk levő mérkőzések. Egy-egy bravúrra van szükségünk ahhoz, hogy reális esélyünk legyen a bennmaradásra. Most egy kicsit leszakadtunk, így minél hamarabb minél több pontot szeretnénk begyűjteni. Erre készülünk most is. Bízom abban, hogy holnap ez sikerülni fog. (dpase.hu)

Bekő Balázs (Kecskemét):Nem foglalkoztunk ezzel (A Dunaújváros még nem szerzett pontot - a szerk.), nem is fogunk, nekünk a saját utunkat kell járni. A hibáink kijavítására koncentrálunk, hogy a következő meccsen már ne fordulhassanak elő, emellett az erősségeink fokozására törekszünk. Ha ezt meg tudjuk valósítani, akkor egy jó dolog is kisülhet ebből a meccsből. (kecskemetie.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 16 órától természetesen élőben közvetíti!


NYÍREGYHÁZA – FERENCVÁROS, 16 óra

Mátyus János (Nyíregyháza):Fokozott a várakozás a szurkolók, a játékosok részéről, és természetesen számomra is más lesz ez a meccs, mint egy átlagos találkozó. Óriási mérkőzés előtt állunk, van plusz motiváció a labdarúgókban. Most az ellenfélről beszél mindenki, én pedig azt szeretném, ha a mérkőzés után már rólunk szólna a fáma, mert olyan eredményt értünk el. Kőkemény meccsünk lesz, sok nézőt várunk, és szeretnénk sikeresek lenni. (nyiregyhazaspartacus.hu)

Thomas Doll (Ferencváros):A Nyíregyháza jól játszott az elmúlt mérkőzésein, a Honvédot magabiztosan megverte otthon. Egyik játékosomnak sem szabad öt százalékkal kevesebbet nyújtania, mint tette azt a Győr ellen. Mert ha ez bekövetkezne, akkor meglepetés érhet minket. A saját játékunkat kell játszanunk. Persze tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de készen állunk, jó formában vagyunk. Motiváltan kell pályára lépnünk, és akkor jó esélyünk van a győzelemre. (nb1.hu / fradi.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 16 órától természetesen élőben közvetíti!


HALADÁS – DEBRECEN, 18 óra

Szentes Lázár (Haladás):Szombati ellenfelünk, a Debrecen más célokért küzd mint mi, biztos vagyok bent, hogy nagy erőket mozgosít a győzelemért. S mivel mi is nyerni akarunk, ezért élvezetes találkozóra számítok. Előre nem tudom megmondani, hogy a döntetlen jó eredmény lenne-e, viszont ne felejtsük el, hogy a Debrecen bombaerős együttes. Ennek ellenére minden meccs úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk. (vaol.hu)

Kondás Elemér (Debrecen):Ha visszanézzük a régebbi meccseket, a Haladás bármilyen helyet foglalt el a tabellán, mindig szoros meccseket játszottunk ellene. Hol sikerült nyernünk 1-0-ra, hol 1-1, hol 0-0 lett a végeredmény. Előfordult, hogy az utolsó utáni percben egyenlítettek ki ellenünk. Most is hasonlóan nehéz mérkőzésre számítunk. A hazaiak két vereséget szenvedtek eddig a tavaszi szezonban, tehát úgy gondolom, mindent meg fognak tenni a győzelemért. Nekünk is úgy kell ugyanakkor pályára lépnünk, hogy sikerüljön megvalósítani céljainkat, amelyhez viszont pontok szükségesek. A pálya talaja nem igazán jó minőségű, tehát a játékban várhatók hibák, de nekünk meg kell próbálni alkalmazkodni a talajhoz és az ellenfélhez is. Azt várom, hogy leginkább a küzdelem dominál majd egy nagyon szoros találkozón, amely remélhetőleg a mi győzelmünkkel fog zárulni. (dvsc.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 18 órától természetesen élőben közvetíti!


ÚJPEST – PAKS, 20 óra

Csertői Aurél (Paks):Többször említettem már, hogy a mai magyar NBI-ben nincsenek már könnyű mérkőzések. Ebből következik, hogy ismét nehéz feladat áll előttünk. Ugyan az Újpest tavasszal még nem tudott nyerni, sőt még gólt sem lőttek, de ez ne tévesszen meg senkit sem. Jó csapat otthonába látogatunk, akik jól tudnak focizni köszönhetően a jó játékosaiknak. A Debrecent akár meg is verhették volna az előző fordulóban. Szóval maximális koncentrációra és teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, márpedig ez a célunk. (paksifc.hu)

A találkozót a csakfoci.hu 20 órától természetesen élőben közvetíti!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON