A Fradit szurkolói, Rossit súgás miatt büntette meg az MLSZ

Feltöltve: 2015, május 5 - 17:28 Frissítve: 2015, május 5 - 18:37

100-100 ezer forintra büntette meg a Pécset és a Ferencvárost is az MLSZ fegyelmi bizottsága a két csapat vasárnapi bajnokiján történtek miatt. Ugyanennyit kell fizetnie Marco Rossinak, a Budapest Honvéd vezetőedzőjének, aki annak ellenére utasításokat adott játékosainak a Paks elleni találkozón, hogy az egy hete kiszabott eltiltását töltötte a lelátón. A keddi fegyelmi határozatok.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I

A FEB Marco Rossi vezetőedzőt (Budapest Honvéd), mert a FEB jogerős, a kispadtól és az öltözőtől való eltiltásra vonatkozó határozatát megszegte azzal, hogy a lelátóról játékosainak utasítást adott, 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Pécs - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset a rend nem megfelelő biztosításáért, szurkolóinak rendzavarásaiért és szabályzati előírás megsértéséért a soron következő 2 hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeik viselésére, továbbá 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.


NB II

Sifter Tamás (Sopron), mert megütötte ellenfelét 3, Hangya Szilveszter (Vasas) 1, Medgyes Zoltán (Mezőkövesd), mert az asszisztens személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3, Szabó Péter (Szeged 2011), mint visszaeső 2, Veszelinov Vladimir (Szeged), mint visszaeső, mert az asszisztens személyére súlyosan sértő kifejezést használt 4 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Tóth Bence (Szolnok) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását 3 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.


NB III

Potyi Gábor (Sárvár) 1, Kiprich Dávid József (Videoton FC), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlenül reklamált 2, Szeleczki Alex (Vác) 1, Villányi Gergely (Monor) 1, Kovács Tamás (Veresegyháza) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Csurka Zoltán edző (Diósd), mert a játékvezető ítélete ellen sorozatosan, sportszerűtlenül reklamált a kispadtól és az öltözőtől 2, Biró Imre vezetőedző (Fehérvár) a kispadtól és az öltözőtől 1, Volcsányi Csaba sportszakember (Gold-Sport) a kispadtól és az öltözőtől 1, Híres Gábor vezetőedző (Hatvan), mint visszaeső a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

FEB a Sárvár-Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban a Sárvárt, rendezési hiányosságok és szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.


Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Finta Péter (Veszprém) 1, Safar Iuliu Tony (Dunaújváros) 1, Kléner Máté (REAC) 1, Gregus Richárd (Magyar Máltai SZSE), mint visszaeső 2, Beke Adrienn (Univerzum) 1 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Weisz Zoltán technikai vezető (Veszprém) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Czermann Ferenc (Limes), mint visszaeső, mert egy csapattársa ellen elkövetett szabálytalanság után a kispadról játéktérre rohant és ott ellenfelét ököllel megütötte, a labdarúgó mérkőzésektől 2015. március 5. napjától kezdődően 4 hónapra szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Hajnal Róbert (Piliscsaba) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések : Pécs és Lombard 30-30 ezer forint (Fotó: pmfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON