MLSZ: 400 ezres büntetés egy NB II-es rangadó után, a Fradi is fizet

Feltöltve: 2015, május 12 - 19:49 Frissítve: 2015, május 28 - 15:52

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a legnagyobb összegű pénzbüntetést a ZTE-Vasas NB II-es rangadó miatt szabta ki a csapatokra keddi ülésén, a hazaiak 250, az angyalföldik 150 ezret fizethetnek. A Ferencváros 100 ezret kell, hogy betegyen a szövetségi kasszába a Loki elleni találkozón történt szurkolói kihágások miatt. Fegyelmi döntések.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I

Cosimo Inguscio edző (Honvéd) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az FTC – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Lombardot Markek Tamás labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


Ligakupa

A FEB tárgyalás megtartása után Balogh Tamás edző (FTC) korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.


NB II

A FEB tárgyalás megtartása után Sifter Tamás (Sopron) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

FEB a ZTE – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t a rend nem megfelelő biztosításáért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, megbotránkoztató magatartásáért (ellenfél szidalmazása), továbbá egyéb lelátói rendzavarásaiért, tárgy játéktérre dobásáért 250.000 Ft, a Vasast, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint egyéb lelátói rendzavarásaiért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB III

Teplán János (Csepel) 1, Harman József Ákos (Gyula) 1, Lukács Bálint (Maglód), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3, Dlusztus András (SZEOL) 1, Simonka Richárd (Hajdúböszörmény) 1 és Kálmán Richárd (Felsőtárkány) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Csurka Zoltán edző (Diósd) korábbi a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.


Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Vidák Balázs (Haladás) 1, Pénzes Ádám (Nyírgyulaj), mert amikor a labda számára nem volt játékban két kézzel mellbe lökte ellenfelét 2, Borsi Dávid (FTC) 1, Varga Bence (MTK), mert a játékvezető két sárga lapos figyelmeztetés után kiállította, majd a játékvezető működésére negatív kijelentést tett 3, Kákonyi Dániel (Újpest) 1, Péntek Levente (BEAC), mint visszaeső 2 és Varga Márton (Göd), mint visszaeső 2 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ferencz Róbert edző (FTC) és Kénoszt Ferenc vezetőedző (BEAC) a kispadtól és az öltözőtől 1-1 soron következő NB II férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

FEB a Levegő-Energia - Asterix mérkőzéssel kapcsolatban a Levegő-Energia sportszerveztet szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések : FTC 30, Tatabánya 10, BKV 10, Újbuda 10 és Nagyatád 10 ezer forint

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON