Könnyezve értékelt egy NB I-es edző: "Van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot" - nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 16 - 21:55 Frissítve: 2015, május 17 - 10:22

Az, hogy sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, mindent elmond a jelenlegi helyzetről - mondta Bekő Balázs, a KTE mestere a Puskás Akadémia ellen elveszített találkozót követően, aki maga is könnyeivel küszködött halálra ítélt csapatát emlegetve. Thomas Doll ismét látta a Fradi egyik visszatérő hibáját, Csertői Aurél ellenben csak a gólt hiányolta a Paks játékából.


TABELLA: Az NB I állása itt!


ÚJPEST – MTK 1-0 (Litauszki 73.)

Beszámoló itt! I Videó itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Mindkét csapatnak kijár a gratuláció, mert egy komoly és küzdelmekkel teli mérkőzést harcoltak végig. Az időjárási körülmények nem voltak a legjobbak, nem volt túl meleg, de a fülledt levegő megnehezítette a futást és a légzést. Ennek ellenére kértem a játékosokat, hogy folyamatos nyomást gyakoroljanak az ellenfelünkre. A ritmusra nem lehetett panasz, sajnos az első félidő kicsit lassabban kezdődött, de végül a második félidőben már a csapat olyan ütemet tudott diktálni, amellyel sakkban tarthattuk az ellenfelünket. Az MTK technikás játékosokból áll, akik bármelyik pillanatban veszélyt jelenthetnek a kapura, de ma sikerült lezárni a területeket előlük, így komolyabb helyzet nem alakulhatott ki. Az offenzív játékra helyeztük hazai pályán a hangsúlyt, és ezt többé-kevésbé meg is tudtuk valósítani. Úgy gondolom, hogy képesek voltunk végig kézben tartani a játékot, így a győzelem megérdemelt. A két félidő közti ritmuskülönbség miatt az 1-0-s eredmény is reális. Minden játékosomnak gratulálok, mert fontos győzelemmel ajándékozták meg a nézőket, a szurkolókat és a futball szerelmeseit. A sorozatban ötödik megszerzett győzelmünk fantasztikus eredmény a gólszegény ősz és tavasz után, maximálisan elégedett vagyok. A bajnokság hátralevő részében törekszünk megszerezni a hatodik, majd a hetedik győzelmet is, és olyan játékot játszani, amiben a nézők is örömüket lelik. Ez most a legfontosabb számunkra. (ujpestfc.hu)

Garami József (MTK): – Nincs arról szó, hogy az Újpest a mumusunk lenne. A mai meccsen is voltak olyan momentumok, amelyeknél eldönthettük volna a találkozót. Az Újpest a második félidőben jobban játszott, több helyzetet alakított ki, és megérdemelten győzött. (MTVA)


PAKS – FERENCVÁROS 0-1 (Gyömbér 45.)

Beszámoló itt! I Videó itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Csertői Aurél (Paks): – Nem tudom a játékosokat hibáztatni, csak a helyzetek kihasználása hibádzott. Nagyon jól futballoztunk, és ha egy FTC ellen így tudunk focizni, az mindent elmond. Gratulálok a srácoknak. Sajnos, ebben a játékban az nyer, aki gólt lő. Minden benne volt ebben a meccsben, és minden szuper lett volna, csak ne kaptunk volna ki. (Sport TV)

Thomas Doll (Ferencváros): – Sok labdát veszítettünk az első félidőben, ezért nem találtuk a ritmust, nem játszottunk igazán jól. A fiatal Nagy Ádámot azért küldtem be, mert jó formában van, és jól meg tudja fogni a labdákat. Böde Dánielt ezzel párhuzamosan teljesen előreküldtük. Meg kellett volna rúgnunk a második gólt, de ez sajnos sokszor nem megy. Egy 1-0-s idegenbeli siker után nem kell bosszankodnunk. (Sport TV)


PUSKÁS AKADÉMIA – KECSKEMÉT 4-0 (Tischler 17., 48., 90., Lencse 80.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Nem azzal a Kecskeméttel találtuk szembe magunkat, melyre számítottunk, mert 4 védővel játszottak. Láttuk már őket így, tudtuk, hogy ez is a repertoárjukban van. Ez a játékrendszer nekünk jobban fekszik, azt vártam, hogy sok helyzetünk legyen. Igyekeztünk gyorsítani a játékot, fölénybe kerülni. Belementünk utána az ívelgetésbe, ami tőlünk idegen, ezen sikerült változtatnunk végül. Gratulálok Tischler Patriknak, illetve Sallai Rolandnak és Zsótér Donátnak! (kecskemetite.hu)

Bekő Balázs (Kecskemét): – A mérkőzésről nem szeretnék mondani semmit. Biztos van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot. Ezek a játékosok, ez a klub mindent megtett azért, hogy NB I-es legyen, már nagyon sokszor. Ez az én véleményem lesz, de azt gondolom, Rózsa Pál is mindent megtett azért, hogy létezzen ez a csapat, saját pénzét tette bele 7 éven keresztül. Ezért minden tiszteletem az övé. Amit kapunk a szurkolóinktól ebben az időszakban, az mindennél többet jelent nekünk. Amikor sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, az mindent elmond a jelenlegi helyzetről. Biztos van, aki ezen tud mosolyogni, én nem. (Forrás: kecskemetite.hu, fotó: puskasakademia.hu)

A kecskemetite.hu beszámolója szerint Bekő Balázs rendhagyó értékelést adott a találkozó után, könnyeivel küszködve adta le az alábbi gondolatokat.


BP. HONVÉD – VIDEOTON 1-1 (Youla 69. ill. Ivanovski 22.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Megnyerhettük volna a meccset, hiszen egészen jó támadásaink voltak a második félidőben. Ezzel együtt a döntetlen nem rossz eredmény a Videoton ellen, fontos ponttal gazdagodtunk. Tovább harcolunk, még két nehéz feladat vár ránk a végéig. Bízom benne, hogy minél előbb be tudjuk biztosítani a bentmaradást. (Sport TV)

Joan Carrillo (Videoton): – A Honvéd nagyon jól futballozott, ezt el kell ismerni, így a döntetlen igazságosnak mondható. Az első félidőben uraltuk a találkozót, voltak helyzeteink, de a második félidőre növekedett a hibák számára, és intenzitásban is visszaestünk. Megvoltak ezzel együtt is a lehetőségeink arra, hogy eldöntsük a találkozót, de még egyszer mondom, igazságos eredmény született. (Sport TV)


PMFC-MATIAS – DUNAÚJVÁROS 2-0 (Frőhlich 81., Frank 92.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

NYILATKOZATOK KÉSŐBB!


TABELLA: Az NB I állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON