Rossi kitört: A Fradinak segített a játékvezető!

Feltöltve: 2015, május 24 - 20:46 Frissítve: 2015, május 24 - 23:26

Marco Rossi heves kifakadást intézett a játékvezetés miatt a Ferencváros elleni találkozót követően. A Budapest Honvéd mestere szerint egy 11-est nem adott meg csapata számára Erdős, aki szerinte ráadásul minden kétes szituációban a zöld-fehérek javára ítélt. Rossi amondó volt, hogy egy Fradi-szintű csapatnak nincs szüksége efféle segítségre, és bár a történtek nem vonnak le az FTC szezonbeli érdemeiből, szerinte a pályán minden csapatnak azonos feltételeket kellene biztosítani.

Marco Rossi, a Budapest Honvéd szakvezetője a Sport TV kamerája előtt fakadt ki az FTC ellen 1-0-ra elveszített vasárnapi bajnokit követően.

- Szerintem érthető, hogy feldúlt és mérges vagyok! Mindenki láthatta a mérkőzést az országban, és azt gondolom, hogy egy Ferencváros-szintű csapatnak nincs szüksége külső segítségre. Kihagytuk a helyzeteket, ez pedig jelent valamit, mint ahogy az is, hogy a Honvéd abban a szituációban van, amiben, annak is oka van. Elégedett vagyok a játékosokkal, büszke vagyok rájuk. Azt el kell azonban mondani, hogy a játékvezetők egy kezezést nem vettek észre a 16-oson belül, és minden kérdéses szituációban a Ferencváros javára ítélt. Ez nem történhet meg! Mindenkivel előfordulhat, hogy rossz napot fog ki, ma ez történt a játékvezetőkkel is, A mai mérkőzésen mindent megtettünk. A Ferencváros érdemeiből semmit nem von le, ami történt, sőt, pont ezért nincs szüksége egy ilyen csapatnak, hogy segítő kezet nyújtsanak neki, egyenlő feltételeket kellene mindenkinek nyújtani a pályán, hogy az ilyen klubok, mint a Honvéd is harcban tudjanak lenni, és mi ma a pályán partiban is voltunk a Ferencvárossal – nyilatkozta az olasz szakember. (Fotó: honvedfc.hu)

Ferencváros - Honvéd 1-0 (Somalia 43.) - a meccs minden fontos mozzanata itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON