Fegyelmi: Fizet a Fradi, az ETO, a Diósgyőr és a Szpari is

Feltöltve: 2015, május 27 - 19:13 Frissítve: 2015, május 28 - 09:11

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága mai ülésén az alábbi határozatokat hozta:

NB I

A FEB a Nyíregyháza – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft, a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Győr – Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Győrt rendezési hiányosságok, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használata, valamint megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Ivancsics Gellért (Siófok) 1, Póti Krisztián (Szigetszentmiklós) 1 és Hermány Bence (Vasas) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Sopron – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Sopront rendezési hiányosság, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használata, valamint megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 50.000 Ft, a Vasast szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON