Doll megdicsérte a riportert, mert végig bírta nézni a Fradi meccsét

Feltöltve: 2015, május 27 - 20:00 Frissítve: 2015, május 28 - 11:14

Thomas Doll enyhén szólva sem volt elégedett az övéivel a kispesti 1-0-s vereség után. A német mester nyomorúságosnak nevezte csapata játékát és szerinte senki nem játszott jól a Fradiból. Marco Rossi, a Honvéd mestere azt sajnálta, hogy ennyi helyzetet eltékozoltak.

Marco Rossi (Honvéd): - Arra jó volt a meccs, hogy most már minden játékos tudja, hogy kell játszani, mit várunk tőlük. Ha van egy kicsivel több kvalitás, gólokat lehetett volna rúgni. Sok tehetség van a Honvéd akadémiáján, akiket lehet használni, vannak olyanok is a korosztályban, akiket még nem tudtunk kipróbálni. Hétvégén a Pápát meg kell vernünk, bent kell maradnunk. (Sport TV)

Thomas Doll (Ferencváros): - Megdicsérem a riportert, hogy kitartott, ezt nem sokan tudták volna megnézni. Nyomorúságos meccs volt. Sokan régen játszottak, sokan motiválatlanok voltak. A fiatalok sem voltak jók, nincsenek tanulságok, nem tudok semmit levonni ebből a meccsből. (Sport TV) (FOTÓ: MTI)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON