NB I: A bíró belerúgott a haldoklóba, Rossi megkongatta a vészharangot - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 30 - 22:27 Frissítve: 2015, május 31 - 10:10

Thomas Doll szerint a Videoton megérdemelten lett bajnok, de a tavasszal a Ferencváros volt a legjobb a mezőnyben. Fehérvári kollégája, Joan Carrillo továbbra is tartja magát ahhoz, hogy érvényes szerződése van a következő idényre. Marco Rossi amondó, a Honvéd jobbat érdemelne a kiesés elleni harcnál, de egy nyugodt idényhez komoly erősítésekre lenne szükség. Bekő Balázs úgy érezte, hogy a bíró belerúgott haldokló csapatába, Nebojsa Vignjevic pedig úgy véli, hogy jó alapot teremtettek a következő idényre. Edzői nyilatkozatok.


ÚJPEST – KECSKEMÉT 3-0 (Ojo 33., Andric 35., Perovic 86.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – A Kecskemét nem volt nagyon motivált, fura hangulatban készült az ellenfelünk a mérkőzésre. Mi sem pörögtünk 100 százalékosan, de motiváltak voltunk, és uraltuk is a találkozót. Örömet szereztünk a szurkolóknak, akiknek ezúton köszönöm az egész éves támogatásukat. Remélem, úgy kezdjük a következő idényt, ahogyan ezt befejeztük. Ez a szezon nem a trófeákról szólt, de sikerült egy olyan pozitív hangulatot kialakítani a klubnál, hogy öröm bemenni dolgozni. Ez jó kiindulási alap lehet a jövőre nézve. (Sport TV)

Bekő Balázs (Kecskemét): – Tisztességesen helytálltunk. Ennyi. Nem nagyon tudok mit mondani. Azt hiszem, az én érzelmi és idegállapotomról is mindent elmond, ami az első félidőben történt. Azt gondolom, maximálisan igazam volt. A haldoklóba nem rúgunk bele... Abszolút pozitív érzésekkel távozom, annyi szeretetet kaptam, ami visszaadhatatlan. Talán csak a töredékét tudtam visszaadni a munkámmal. Megmaradnak a szívemben mindig, és remélem, én is az övékben. Bízom abban is, hogy lesz Kecskemétem NB I-es futball. (Sport TV)


FERENCVÁROS – VIDEOTON 2-0 (Böde 47., Cukic 69.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Thomas Doll (Ferencváros): – Elégedett vagyok, a fiúk mindent kiadtak magukból. Különböző okok miatt már nem volt túl sok variációs lehetőségünk, de ettől függetlenül jól játszottunk, így megérdemelten nyertünk. Eleve támadólag álltunk fel, 4 támadóval, fontos volt, hogy előrefelé gyorsak legyünk, de a védekezésben is jól oldották meg a dolgokat a játékosaim. Ami a szezont illeti: a Videoton megérdemelten lett bajnok, mi viszont tavasszal tudtunk egy jó sorozatot bemutatni, talán az év második felében már mi gyűjtöttük a legtöbb pontot. (MTVA)

Joan Carrillo (Videoton): – Az első gólig nagyon pörgős, nagy iramú volt a meccs, aztán a fáradtság kijött a játékosokon, látható volt, hogy közel érezték a szezon végét már. De azt is meg kell említeni, hogy ma több olyan játékos is pályára lépett, aki az idény közben kevesebb lehetőséget kapott, mivel sok sérültünk van. A bajnokságot megnyerni és első helyet szerezni borzasztó nehéz dolog volt ebben a szezonban, így érthető egy picit az, hogy a végére már nem tudtunk ugyanúgy pörögni. Ami a jövőmet illeti: nem változott semmi. Jó eredményt értünk el, és nekem még van egy éves szerződésem. Hízelgő és megtisztelő hallani, ha az ember iránt több klub is érdeklődik, de én jól érzem magam Fehérváron. A futballban ugyan bármi megtörténhet, de nincs új fejlemény az ügyemben. Ma nem hoztam el a családomat. Az ötéves fiam többet nem is akar meccsre menni. (MTVA alapján)


BP. HONVÉD – LOMBARD PÁPA 2-0 (Ignjatovic 49., Youla 69.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Nagyon nehéz első félidőt követően a fordulás után helyreállt a rend. Az első félidőben szenvedtünk, ez volt az egyetlen olyan meccsünk, amikor végre a másodikra szerencsénk lett. Szeretném az egész stábomnak megköszönni azt a munkát, ami lehetővé tette, hogy bent tudjunk maradni. Ami a jövőmet illeti: abban maradtunk, csak akkor ülünk le tárgyalni, ha bentmaradunk, úgyhogy az egyeztetések még várnak ránk. A Honvéd történelme miatt nem helyénvaló az, hogy csak az utolsó fordulóban tudja bebiztosítani a klub az élvonalbeli tagságát. Erre az egyesületre egy sokkal jobb jövő kellene, hogy várjon, bár azt egyelőre még nem tudom, ez hogyan lesz megvalósítható, még ha bízunk is a szebb jövőben. Profi szakembernek vallom magam, ezért annak ellenére, hogy nincs még aláírt szerződésem, a tanácsaimmal már segítettem a következő évadot is. Komoly erősítésekre, igazolásokra lenne szükség, hogy gond nélküli legyen az új szezon. (MTVA, Fotó: honvedfc.hu)

Kovács László (Lombard Pápa): – A fiúk egész végig megtették azt, amit ilyen körülmények között meg lehetett csinálni. Az ismert okok ellenére sem úgy álltunk hozzá, hogy nem játsszuk le a meccseket. Köszönöm ezt a játékosoknak. A búcsú nagyon fájdalmas, nagyon rossz érzés ez. A félidőben bent voltam pár percet, elmondtam, amit kellett, és hagytam picit meditálni a srácokat. (MTVA)


HALADÁS – PUSKÁS AKADÉMIA 3-0 (Martínez 27. – 11-esből, Rocchi 80., Radó 87.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Mészöly Géza (Haladás): – A mérkőzés vége felejthetetlen élmény volt, nem cseréltem volna el semmire. Jó volt látni a játékosokat, hogy amiért megdolgoztak az elmúlt négy hétben, azt most siker koronázta. Ez óriási csapatmunka volt, olyan háttér van a csapat mögött, amiért nagyon sajnáltam volna, ha nem az első osztályban folytatja a Haladás. Rettentően boldog vagyok, hogy ebből a nehéz helyzetből ezt meg tudtuk csinálni, de hihetetlenül kellettek hozzá a játékosok, az egész stáb és a klubvezetés, amit nagyon köszönök nekik. Nem szabad elfeledkezni a szurkolókról, mert ma is fantasztikusak voltak és a Nyíregyháza elleni meccsen is. A játékosok nagyon akarták ezt a sikert és kisegítették egymást. Senkinek nem jutott eszébe, hogy ez nem lehet meg. Az akarat ezúttal szép játékkal és egy győzelemmel párosult. A következő napokban mindenképpen eldől, hogy hol folytatom tovább, de most fújunk egyet. (nb1.hu)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Gratulálok a Haladásnak és Mészöly Géza kollégámnak a győzelemhez. Megmondom őszintén, csalódott vagyok, nem ezt a befejezést vártam. Öt meghatározó játékos hiányzott különböző okok miatt a középpályánkról, amit nagyon megéreztünk. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, de a büntetőből szerzett hazai előny nagyban meghatározta a további hangulatot. Megvoltak a lehetőségeink még ezután is az egyenlítésre, de Lencse László kiállítását követően már csak asszisztálni tudtunk az örömfutballt játszó hazai csapatnak. Gratulálok a fiataloknak, akik nagyon ügyesen szálltak be életük első NB I-es mérkőzésébe. (puskasakademia.hu)


PAKS – DUNAÚJVÁROS 2-1 (Könyves 64., Bertus 92. ill. Hidvégi 90.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

NYILATKOZATOK KÉSŐBB!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON