A Pécs félmilliót fizet az utolsó NB I-es meccse miatt - a Fradit is büntették

Feltöltve: 2015, június 2 - 19:40 Frissítve: 2015, június 3 - 12:19

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén 500 ezer forintra büntette meg a PMFC-t, amely a Nyíregyháza ellen játszotta utolsó NB I-es meccsét, a szövetség szerint több ponton is szabályt sértettek a csapatukat is "eltemető" baranyaiak. A Ferencváros a Videoton elleni kihágások miatt fizet, Bekő Balázs pedig nem ülhet le a következő szezon első meccsén a Diósgyőr kispadjára. Fegyelmi döntések.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) június 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I

Csilus Tamás (Lombard) 1, Elez Josip (Honvéd) 1, Lencse László (Puskás FC), mert 2 sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a játékos kijárót a játékvezető felszólítására nem hagyta el 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Pécs - Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset rendezési hiányosságok, szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai, valamint a hangosbemondó használatára vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Bekő Balázs vezetőedző (Kecskemét) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


NB II

Nagy János (Siófok), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Jánosa Tibor (Ajka) 1, Szabó László (Sopron), mint visszaeső 2, Lakatos Gergő (Kaposvár), mint visszaeső 2, Izing Martin (Mezőkövesd), mert fejbe rúgta ellenfelét, aki ápolás után folytatni tudta a játékot 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


NB III

Nagy Ádám (Mosonmagyaróvár) 1, Mojzer György (Diósd), mert egy tömegjelenetben az ellenfél több játékosát is meglökte és az egyik ellenfél játékosra sértő kifejezést használt 2, Zsíros Ádám (Dabas) 1, Dobra Benjámin (Szekszárd) 1, Gajág Gergő (Gold-Sport) 1, Nikolic Nesa (Orosháza), mint visszaeső, mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben könyökkel arcon ütötte ellenfelét, majd levonulás közben az asszisztens személyére sértő kifejezést használt 5, Budai Dávid (Bölcske), mert a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben lekönyökölte ellenfelét, aki a játékot sérülés miatt nem tudta tovább folytatni 4, Csepregi Richárd (Monor) 1, Dajka László (Jászberény), mint visszaeső 2, László Krisztián (Jászberény) 1, Kovács Bence (Putnok), mert talppal rálépett ellenfele bokájára, akit sérülés miatt le kellett cserélni 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Honti József vezetőedző (Dabas) a kispadról és az öltözőtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Csepel – Nagyatád mérkőzéssel kapcsolatban a Csepelt rendezési hiányosság, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használata, valamint sörös doboz bedobásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Budaörs - Győr mérkőzéssel kapcsolatban a Budaörsöt rendezési hiányosság, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Sárvár - BKV mérkőzéssel kapcsolatban a Sárvárt, mint visszaesőt rendezési hiányosság, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


Női nagypályás bajnokságok és kupák

Manhart Heike (Viktória) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Gál József (Déli FC) 1, Berecz Zsolt (Nyírgyulaj) 1, Farkas János (Bodnár-Sport) 1 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések : Lombard 36, BKV 10, Újbuda 10, Dabas 14, Siófok 17,5 és Ajka 20 ezer forint.

(Fotó: pmfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON