Doll: "Szombathelyen sose könnyű játszani"; Radó bevetésére számít a Haladás - beharangozó

Feltöltve: 2015, július 19 - 13:10 Frissítve: 2015, július 19 - 15:50

Mészöly Géza arra számít, már bevetheti Radó Andrást Szombathelyen a Fradi a Haladás ellen, a vezetőedző elmondta, amikor összeszámolták a Ferencváros veszélyes játékosait, hétnél megálltak, így gyakorlatilag mindenkire figyelniük kell. Thomas Doll is a három pontot szeretné begyűjteni, míg Zoran Szpisljak a Loki bő kerete miatt nem tudta előre, milyen csapatra kell felkészülniük.

BÉKÉSCSABA – DEBRECEN, 18 óra

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): –A Loki a nemzetközi kupában Rigában szerepelt csütörtökön. Mivel bő a debreceniek kerete, így kérdéses, hogy ellenünk milyen összeállításban lépnek majd pályára. Mi szeretnénk mindent megtenni a jó rajt érdekében, és itthon győzelemmel kezdeni a szezont. Sérültünk és eltiltottunk nincs. (beol.hu)

HALADÁS – FERENCVÁROS, 18 óra

Mészöly Géza (Haladás): –A célegyenesbe érkeztünk, játékosaim becsülettel elvégezték a munkát, kiéhezve várják az FTC elleni bajnokit. Remélem ez a fajta motiváltság nem csap át görcsösségbe. A Ferencváros elleni presztízsmeccsen senkit sem kell külön motiválni - az ország egyik legjobb gárdája ellen játszunk, ez megduplázhatja az erőnket. A tavaszi utolsó két bajnokin is remek hangulat volt a stadionban, ezúttal ez hatványozottan igaz lesz. Felkészülési meccseinkre jellemző volt, hogy sok helyzetet kihagytunk, adódó lehetőségeinket jobb százalékban kell értékesítenünk a bajnokságban. Remélem, minden futballistám kiveszi a részét a találatokból, ne csak egy-két labdarúgótól várjuk a gólokat. Egységesen, csapatként, higgadtan kell futballoznunk. Ha nem is végig, de remélem, a meccs nagy részében dominálni tudunk az FTC ellen. Tisztában vagyunk a Fradi képességeivel, az egyik legjobb magyar csapat, amely biztosan bátor támadójátékkal rukkol ki. A Zseljeznicsar elleni Európa-liga vereségükre nem alapozhatunk, egyrészt sok helyzetet kihagytak, másrészt amikor kollégáimmal elkezdtük számolni, kikre kell nagyon figyelnünk, hétnél megálltunk – tehát gyakorlatilag mindenkire. Könnyen lehet, hogy Radó András is lehetőséget kap ellenünk. Manapság mindegyik csapat ismeri a másikat, nagy meglepetést senki sem tud okozni. Azt várom, hogy ünnep lesz a meccs, amelyet jó játékkal töltünk meg, pontot, pontokat remélek. Fehér, Dudás és Katona már edz, az elkövetkező egy hétben eldől, mennyire lesznek terhelhetőek. (haladas.hu)

Thomas Doll (Ferencváros): –Vannak olyan játékosaink – például Hajnal Tamás vagy Stanislav Sesták – akik még nem 100 százalékosak, ezért minél több találkozóra szükségük van. Szombathelyen sosem könnyű játszani, de a három pontért utazunk a Haladás otthonába. Hétfőn pedig egy remek csapatépítő program vár ránk, hiszen az egész együttes Hajnal Tamáshoz látogat. Egységben, közösen készülünk a következő feladatokra. (fradi.hu) (Fotó: fradi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON