Doll: Szív nélkül nem lehet focizni, ez nem az NB I

Feltöltve: 2015, július 23 - 21:22 Frissítve: 2015, július 24 - 09:12

A Ferencváros EL-kiesése után Thomas Doll csalódottan értékelte a látottakat, szerinte ugyanis az a teljesítmény, amit ma nyújtottak, az NB I-ben elég, a nemzetközi színtéren azonban kevés. A német tréner amondó, az első meccsen bukták el a továbbjutást, és bosszús amiatt, hogy egyik találkozón sem találtak a kapuba. Kondás Elemér örült annak, hogy a Lokinak sikerült kiszolgálnia a szépszámú közönséget, egyedül csak a két bekapott gólt sajnálja. Edzői nyilatkozatok.


ZELJEZNICAR – FERENCVÁROS 2-0 (Kokot 23., Djelmic 92.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Thomas Doll (Ferencváros): - Gratulálok a Zeljeznicarnak a győzelemhez. Ezt a párharcot az első meccsen buktuk el, de bosszantó, hogy két mérkőzés során sem tudtunk betalálni. Most is volt esélyünk erre, de nem éltünk vele. A probléma a támadójátékunkkal volt, szív nélkül és megfelelő harci szellem nélkül nem lehet nyerni. A középpálya és a védelem teljesítményével elégedett voltam. Ez a játék talán elég a magyar bajnokságban, de nemzetközi színtéren kevés. Probléma volt, hogy a játékosok nem vállalták fel a párharcokat, ez az NB I-ben elmegy, de itt nem. A meccsen megvolt a megfelelő körítés, a bosnyák játékosok tudták, hogyan használják ki a kínálkozó lehetőségeket, gratulálok neki.

Milomir Odovic (Zeljeznicar): - Nagyon jól játszottunk, annak ellenére, hogy sokkal fiatalabb a mi csapatunk, kevesebb tapasztalattal rendelkezünk. Tudtuk, hogy egy rendkívül veszélyes csapat az ellenfelünk, de bíztunk a támadójátékunkban. Biztos voltam abban, hogy ki tudjuk majd használni azt, amikor csökken a Ferencváros koncentrációja, ez döntött a győzelemről. A közönségünk csodálatos volt, de én leginkább a fiatal játékosaimat dicsérném meg.


DEBRECEN – SKONTO RIGA 9-2 (Tisza 7., 46., Balogh 12., Sidibe 29., 31., Brkovic 51., Szakály 54. - 11-esből, Bódi 58., Castillion 70., ill. Gutkovskis 59., Rode 65.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kondás Elemér (Debrecen): - Nagyon jó mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. Örülünk, hogy ilyen sokan kilátogattak, jó lett volna, ha még többen jönnek, de ne legyünk telhetetlenek. Jól kezdtünk, elég hamar tetemes előnyt szereztünk, ami megkönnyítette a dolgunkat, mert utána felszabadultan játszhattunk. Nem álltuk le, mentünk tovább és próbáltuk kiszolgálni a közönséget. Csak a két bekapott gólt sajnálom. Ilyen arányú sikerre nem számítottunk, de örülünk természetesen, a szurkolók is jól szórakoztak. Nem foglalkoztunk azzal, hogy mi történt Rigában, csak azon voltunk, hogy megnyerjük ezt a meccset. Helyén kezeljük a sikert, hétvégén már vár minket a bajnoki találkozó a Puskás Akadémia ellen, és utána a Rosenborg jön az El-ben. Célunk nem is lehet más, minthogy minél tovább jussunk. (dvsc.hu)

Tamaz Pertia (Skonto Riga): - Nagyon nehéz erről a meccsről beszélnem. Mindent magamra vállalok, enyém a felelősség, a csapatot, a játékosokat nem hibáztatom. Nem fogok beszélni az időjárásról, mert az ellenfélnek ugyanolyan nehéz volt. Előfordul ilyen egy csapat életében, mint a mai. Nagyon szimpatikus a Debrecen, kívánom, hogy minél tovább jusson. A két csapat között nagy a különbség, ellenfelünk minden tekintetben jobb náluk. Más a mi célunk, és más a Debrecené. Egyetlen pozitívum, hogy a két meccsen négy gólt tudtunk rúgni. Ilyen fiatal csapattal még soha nem állt ki a Skonto, ráadásul négy középső védő egyszerre megsérült, azokat kellett pályára küldenem, akik játékra alkalmasak voltak. (dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON