Fradi: "Elöl már megvagyunk" - erre a posztra igazolnának még

Feltöltve: 2015, augusztus 7 - 21:30 Frissítve: 2015, augusztus 8 - 09:52

A Ferencváros pénteken jelentette be, hogy eladta két futballistáját, a spanyol David Mateost, és a brazil Somaliát. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál elmondta, a Fradi kerete a támadósorban már megvan, ugyanakkor a védelmet mindenképpen erősíteni szeretnék, mivel jelenleg egy klasszikus belső védőjük van.

A Ferencváros eladta Mateost és Somaliát, majd bejelentette, hosszú távú szerződést kötött Nagy Ádámmal. A tranzakciókat korábban már értékelte Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, aki most előre tekintett.

– Somit nem lesz könnyű pótolni, ez biztos. De mindenképpen örömteli, hogy délután hároméves szerződést írtunk alá Nagy Ádámmal. Ő már egy ideje a Fradi kötelékébe tartozott, de megnyugtató, hogy hosszú távon is magunk mellett tudhatjuk. Ádám egy fantasztikus tehetség, aki látta őt játszani, az tisztában van az erényeivel. Nagyon fiatal, épphogy betöltötte a huszadik életévét, biztos vagyok benne, hogy sok örömünk lesz benne – nyilatkozta a vezérigazgató, aki hozzátette, várható még bejelentés.

– Természetesen várható még igazolás. Úgy gondoljuk, hogy elöl már megvagyunk, a hátsó alakzatot viszont szeretnénk erősíteni. Mindenféleképpen az a célunk, hogy idén bajnokságot nyerjünk, ehhez meg kell erősíteni a védelmet. Ha Batik Bence egészséges lenne, akkor is azt mondanám, hogy középső védőre szükségünk van, hiszen két belső hátvéddel nem lehet nekimenni egy szezonnak. Jelenleg pedig az egyetlen bevethető klasszikus belső védőnk Michal Nalepa. Bence remélhetőleg mihamarabb visszatér, de gondolkodnunk kell ennek a posztnak a megerősítésén. (Fotó: fradi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON