Vasas: "A túlélés után vérmesebb reményeink is lehetnek"

Feltöltve: 2015, szeptember 17 - 15:49 Frissítve: 2015, szeptember 17 - 15:53

Vancsa Miklós szerint a Vasas jó úton jár. Az angyalföldiek ügyvezető igazgatója szerint a piros-kékeknek azzal, hogy 16-ról 12-re csökkentették az NB I létszámát, tulajdonképpen másfél osztályt kellett ugraniuk.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója értékelte az újonc eddigi teljesítményét.

- Nagyon remélem, hogy a csapatunk életében a kispestiek elleni győzelemmel megkezdődött egy olyan időszak, amikor többet nyerünk, mint veszítünk. A nyolc forduló mérkőzéseit áttekintve – a bosszús vereségek ellenére is - szerintem jó úton járunk. A nyáron érkezett játékosaink nagyjából beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, többségük hozza azt a játékot, amit elvárunk tőlük. Úgy látom, hogy a korábbi játékosainknak és az új fiúknak még kell idő az összeérésre, egymás megismerésére. Össze kell fogniuk azért, hogy a Vasas ebben az évben biztonsággal megőrizhesse első osztályú tagságát. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy számunkra azzal, hogy 16-ról 12-re mérsékelték az NB I létszámát, tekinthetjük úgy, mintha nem egy, hanem „másfél” osztályt kellett volna ugranunk. Meggyőződésem, hogy a 16 csapatos mezőnyben könnyebb lett volna a középmezőnyben végeznünk. Hiszem, hogy az idei 12 csapatos - kiélezett párharcokat hozó és talán a Ferencváros kivételével kiegyensúlyozottnak nevezhető - bajnokság „túlélése” után a következő években már lehetnek vérmesebb reményeink a helyezést tekintve - mondta a vezető a vasasfc.hu-nak. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON