Egy Fradi-szurkoló fizeti ki a Nagyecsed MLSZ-büntetését

Feltöltve: 2015, október 22 - 15:23 Frissítve: 2015, október 22 - 15:25

Egy ferencvárosi és egyben szatmári kötődésű vállalkozó vállalta, hogy kifizeti a Nagyecsed 50 ezer forintos büntetését, amelyet az MLSZ szabott ki rá az FTC elleni kupameccsen történtek miatt.

Kedden az MLSZ fegyelmi bizottsága a Nagyecsed - FTC Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatban "a Nagyecsedet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultáltak egy vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte" – szólt a szövetség hivatalos indoklása.

Tudomásul vettük a döntést, persze, nyilván nem örülünk neki – reagált röviden és tömören a fejleményekre Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke a boon.hu-nak, amely megjegyezte, hogy az ecsedi drukkerek nem szidtak egyetlen ferencvárosi elöljárót sem, ellenben az MLSZ-ellenőr a jelen lévő, meglehetősen népes Fradi-tábor tagjait (azokat, akik nem az előírásoknak megfelelően elkülönített, a regisztrált FTC-szurkolóknak fenntartott helyen tartózkodtak) ebben az esetben egy kalap alá vette a szatmári nézőkkel.

Szerdán délben aztán fordulat következett be a megyei lap cikke szerint: az egyesületet megkereste egy a fővárosban élő, egyébiránt szatmárcsekei kötődésű, Fradi-drukker vállalkozó, aki közölte: ő kifizeti a büntetést a Nagyecsed helyett. (Fotó: szon.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON