Fradi: Nagy Ádámot megvenné Dzsudzsák klubja - itt a reakció

Feltöltve: 2015, november 17 - 19:50 Frissítve: 2015, november 17 - 22:20

Több török lap is beszámol arról, hogy Nagy Ádám miatt komolyabb küldöttséggel érkezett meg a Bursaspor a vasárnapi válogatott meccsre. Mint ismert, ez a klub foglalkoztatja Dzsudzsák Balázst is. A cikkek szerint Nagy szerződése még 2018-ig érvényes, ám a kivásárlási ára megfizethetőnek tűnik. Megkerestük a hírrel kapcsolatosan a játékost képviselő CMG-t menedzserirodát, amely többek között azt a tájékoztatást adta, hogy Nagy Ádám téli klubváltása egyáltalán nem aktuális.

Számos török lap beszámol arról, hogy Nagy Ádám játékát élőben nézte meg a Bursaspor küldöttsége a pótselejtező visszavágóján. A norvégok ellen kimagaslóan teljesítő belső középpályást a cikkek szerint a Bursaspor vezetőedzője, Ertugrul Saglam és alelnöke, Ömer Erdogan személyesen figyelte meg vasárnap. Mint ismert, a Bursaspor vásárolta meg nyáron Dzsudzsák Balázst is.

A török újságok azt írják, hogy a fiatal játékos szerződésében - amely 2018-ig érvényes - van egy kivásárlási ár, amely 300 ezer euró (közel 100 millió forint), jelenlegi piaci értékét pedig 100 ezer euróra lövik be.

Megemlítik, hogy a 175 cm magas labdarúgó mindössze 20 évesen is nagyon érett játékot mutat be, a válogatottban eddig 5 alkalommal játszhatott, míg klubjában ebben a szezonban 14-szer vetették be.

Honlapunk megkereste a játékost képviselő CMG-t is, amely csak röviden reagált a hírre, mondván valóban sok érdeklődő van Nagy Ádám kapcsán, de az iroda ezekben az ügyekben a Ferencváros vezetőivel egyeztet inkább, és nyilvánosan nem kommentálja a sajtóhíreket. Annyit még hozzátettek, hogy Nagy Ádám téli klubváltása egyáltalán nem aktuális.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON