Bekő: "Lassan bele fogok betegedni ezekbe"; Rossi keményen kritizálta a szurkolókat - edzőik

Feltöltve: 2015, november 28 - 22:32 Frissítve: 2015, november 29 - 10:32

A Ferencváros 3-0-s sikere után Thomas Doll elégedetten értékelt és dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér amiatt sajnálkozott, hogy a Debrecennek nem használta ki a helyzeteit. Bekő Balázs elmondása szerint bele fog betegedni, ha a DVTK hasonló meccseket játszik a jövőben is, Horváth zöldségleveshez hasonlította az MTK elleni találkozót, László Csaba pedig inkább nem foglalkozott a játékvezetővel. Csertői Aurélnek nem tetszett a csapata játéka, Nebojsa Vignjevic ellenben rendkívül boldog volt az Újpest győzelmét követően. Zoran Szpisljak amondó, a Békéscsabának helye van az NB I-ben, Marco Rossi pedig komoly kritikát fogalmazott meg a Honvéd-szurkolók felé, akiknek a stadionban kellene a csapatot biztatni, nem pedig kommentelgetni. Edzői értékelések.

TABELLA: Az NB I állása itt - kattints!


Vasas - Puskás Akadémia 2-4 (Ádám 23., Czvitkovics 74., ill. Debreceni 34., öngól, Grgic 36., Tischler 40., 84.)

Simon Antal (Vasas): - Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell. 30 percig egy csapat volt a pályán, a Vasas. Ebben az időszakban helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést. Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyet a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidő elején visszajöhettünk volna a meccsbe, de Ádám Martin ziccert hibázott. Negyedórával a vége előtt sajnos Remili kiállíttatta magát, ilyet nem csinálhat egy rutinos játékos. Ennek ellenére 10 emberrel is szereztünk egy gólt, de a pontszerzésre így már nem volt esélyünk. A piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat. Ezt a meccset nagyon gyorsan el kell felejtenünk, mivel szerdán és szombaton fontos találkozók várnak ránk, ezekre kell koncentrálni. (vasasfc.hu)

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Csakúgy, mint a hazaiaknak, nekünk is különösen fontos volt a mai mérkőzés. Nagy alázattal és extra koncentrációval készültünk az összecsapásra. Egy rövid időszak kivételével végig sikerült megvalósítanunk az elsőre eltervezetteket. Kontrolláltunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Örülök neki, hogy a fiúk jól reagáltak arra, hogy hátrányba kerültünk, de még nagyobb boldogságra ad okot, hogy végre jó arányban váltottuk gólra a helyzeteinket (puskasakademia.hu)


Budapest Honvéd - Békéscsaba 3-2 (Nagy G. 6., 63., Baráth 91. ill. Vaskó 3., Birtalan 34.)

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Hatpontos mérkőzés volt, nehéz mérkőzés volt, de mindent meg is tettünk, hogy nehéz legyen. Megint óriási védelmi hibákat követtünk el, de szerencsére a játékosok egy percig sem adták fel, és a nehéz talaj ellenére végig játszották a futballt. Megérdemelten nyertünk. Végig feszült voltam, a Honvédnak sok szurkolója van, de sokan csak kommentekben szurkolnak. Nehéz helyzetben voltunk az előző fordulók után, ez az a helyzet, amikor a szurkolóknak a csapat mellé kell állniuk, és nem az interneten kritizálni. Az évek során a Honvéd szurkolójává váltam, de gyerekkorom óta ismerem és szeretem a csapatot. Ilyen helyzetben minden szurkolónak a stadionban a helye. Amíg az edzőt kritizálják, az rendben van, de a csapatot hagyják békén. Azért voltam ideges, mert tapintani lehetett az ellenszenvet a mérkőzésen. Egy ilyen történelmű klub nem azt érdemli, hogy néhány százan látogassanak ki a meccsekre. Ha itthon játszunk, olyan mintha idegenben játszanánk, ennek nem így kéne lennie. Ha a probléma az edző, akkor mondják meg világosan. Ha nem tetszik az olasz stílus, azt sajnálom. Bocsánat - tette hozzá a végén magyarul.

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): - Mindig nehéz ilyenkor, amikor a csapat az utolsó percben kap egy ilyen gólt. A Békéscsaba ma megmutatta, hogy helye van az NBI-ben, kétszer is vezettünk. Az egyenlítés után volt még két lehetőségünk, sajnos nem tudtuk kihasználni, a végén túl sok teret engedtünk a Honvédnak. Nem kellett volna ma a Békéscsabának kikapnia, de ilyen a futball. Gratulálok a fiúknak, jó meccset játszottak, és gratulálok a Honvédnak is a győzelemhez! Nem szabad kiengedni, ha végig tudnánk koncentrálni, akkor valószínűleg nem lenne ilyen, hogy az utolsó percben kap ki a csapat.


Haladás - Újpest 0-3 (Hazard 9., Litauszki 30., Diagne 59.)

Mészöly Géza (Haladás): - Jól kezdtük a meccset, talán 2–0-ra is vezethettünk volna néhány perc elteltével, ám ezt követően könyörtelenül kihasználta hibáinkat az Újpest. Ezek után az történt a pályán, amit ők akartak. Nem tudtunk egységesek lenni. Bosszantó, hogy a meccs legeleje így alakult, ráadásul ezek után többen is hibáztak. Gratulálok az Újpestnek. Heris ma átlagon felüli teljesítményt nyújtott, de többen is kiemelkedtek a vendégeknél. A gólok felőröltek bennünket. (haladasfc.nyugat.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Nagyon örülök a győzelemnek, és ennek több oka is van. Gratulálok a játékosaimnak, ma egy fantasztikus mérkőzésen három gólt szereztünk, a mérkőzés egészét tekintve uraltuk a játékteret, mindkét félidőben úgymond nálunk volt a labda. Meggyőző teljesítményt nyújtott kivétel nélkül mindenki, és mondom ezt azért, mert a Haladás otthonában mindig nehéz jó meccset játszani. Nagyon erős a szombathelyi együttes, de ma nem sikerült a teljes erejüket képviselniük. Veszélyes játékot játszanak általában, ma azonban mi veszélyesebbek voltunk. Nagy győzelem ez a mai. Az első félidőben végig megtartottuk a labdát, nem engedtünk üres területet a Haladás támadóinak. Már korán sikerült megszereznünk az első gólt, a második félidőben pedig bebiztosítottuk győzelmünket. Még egyszer gratulálok a csapatomnak, a Szombathelyi Haladásnak pedig sok sikert kívánok a hátralévő mérkőzésekhez. (ujpestfc.hu)


DVTK - Paks 1-1 (Griffiths 86., ill. Balázs 31.)

Bekő Balázs (DVTK): - Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe. Órási fölényben játszottunk az egész meccsen, rengeteg helyzetünk volt, szinte az üres kapus helyzetet is ki tudtuk hagyni. Olyan gólt kaptunk, ami megmagyarázhatatlan, és ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, a kiállítással pedig még nehezebbe. De talán a történések mutatják, hogy van bennünk kitartás, dac, de mivel csak egy lehetőséget tudtunk értékesíteni, így meg kellett elégedni az egy ponttal, annak ellenére, hogy hármat szerettünk volna a meccs előtt. (boon.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Egy kívülálló számára biztosan remek volt a mérkőzés, hiszen rengeteg helyzetet dolgozott ki mindkét csapat. Nem játszottunk jól, elég nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Nyilván örülünk a döntetlennek, de benne volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Ilyen szempontból igazságos volt a döntetlen. Nem tetszet a játékunk. Nagy kérdés, hogy emberelőnyben miért nem nyugodtunk meg, és miért nem mi járattuk a labdát. (paksifc.hu)


Videoton - MTK 1-0 (Oliveira 81.)

Horváth Ferenc (Videoton): - Olyan meccs volt a mai, mint egy jó zöldségleves, minden volt benne: tizenegyes, kiállítás, helyzetek mindkét oldalon. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, még akkor is, ha a végén büntetőt hibáztak a vendégek. Az első félidőben kicsit visszahúzódtunk, engedtük az MTK-t, ez teljesen tudatos volt. Mindent betartottak a játékosok, amit kértem tőlük, talán egy kicsivel több agresszívitást vártam volna, de összességében elégedett vagyok. Az első félidőben is voltak lehetőségeink, de kicsit türelem játék volt a mai. Néha hazárdírozni kell a fociban, hogy sikert érjünk el. Benne volt a rizikó, hogy gólt szerez az MTK az első 45 percben, de abban is benne lett volna, ha letámadjuk őket, hiszen a Fradi ellen, múlt héten láthattuk, hogy nagyon jól védekezik a kék-fehér csapat. Jól szállt be a meccsbe Géresi, ami külön öröm. Vannak tehetséges játékosaink, ő is közéjük tartozik, nem okozott csalódást, ahogy eddig egyik fiatalunk sem. (vidi.hu)

László Csaba (MTK): - Elveszítettünk egy olyan meccset, amit az első félidőben meg is nyerhettünk volna. Nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni, csak magunkat hibáztathatjuk, jobban kellett volna kihasználni a helyzeteket. Játékban nem volt gond, a piros lap után is visszajöttünk a meccsbe, de kihagytuk a tizenegyest. A kiállításig nem éreztem átütő erőt a Vidiben, utána azonban magasabb fokozatra kapcsoltak és végül nyertek. A vereség ellenére meg kell dícsérnem a csapatot, egy pontot mindenképp megérdemeltünk volna. (vidi.hu)


Ferencváros - Debrecen 3-0 (Ramírez 66., Gera 79., 11-esből, Radó 87.)

Thomas Doll (Ferencváros): - Nagyon intenzív mérkőzést láthattunk, két jó csapat találkozott ma egymással. Nagyon sok olyan szakasza volt a mérkőzésnek, amikor a két csapat nagyon kiegyenlített játékot mutatott. Az imént köszönetet mondtam a játékosoknak, nagyon jó munkát végeztek ma. Néha szükség van a türelemre, ezt beszéltük meg a szünetben is, lám, a hatvanhatodik percben lőttük meg az első gólunkat. Nagyon profin felkészültünk erre a találkozóra, úgy érzem, hogy a csapat visszatért a siker útjára! A meccs kulcspontja az volt, hogy a Debrecent távol tartsuk a tizenhatosunktól, mivel három nagyon magas támadóval álltak fel és komoly veszélyt okozhattak volna a beadásoknál. Ezt a feladatot is nagyon jól végrehajtotta a csapat! (fradi.hu)

Kondás Elemér (Debrecen): - Az első félidőben ott volt a nagy helyzetünk, be kellett volna lőni. A második játékrészben a Ferencváros kihasználta a védelmi hibánkat, és vezetést tudott szerezni, majd tizenegyesből növelték előnyüket a hazaiak. Próbáltunk menni előre, de utána Radó lövése is beakadt, ilyenkor már ez történik. Szerettünk volna nyerni ezen a találkozón, ám ehhez nem szabad olyat tenni, hogy ziccerben ekkorát hibázunk, és védekezésben figyelmetlenek vagyunk. (dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON