8 meccsre eltiltották a Vidi-Fradi kiállított játékosait - videó

Feltöltve: 2016, március 4 - 10:37 Frissítve: 2016, március 4 - 13:19

Pátkai Máté 4, Asmir Suljic és Florian Trinks pedig 2-2 mérkőzéses eltiltást kapott az MLSZ fegyelmi bizottságától a Videoton-FTC Magyar Kupa-negyeddöntőn kapott piros lapja miatt. Két meccset kell kihagynia a fehérváriak kapusedzőjének, Bíró Imrének is Kassai Viktorék megsértése miatt. Fizetnie is kell a sorozattól búcsúzó Nyíregyházának és a Vidinek.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 3-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu beszámolója szerint:

- Takács Péter (Békéscsaba) 1, Pátkai Máté (Videoton FC), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, majd működését sportszerűtlenül kritizálta 4, Trinks Florian (FTC) mert amikor a labda nem volt játékban földön fekve megrúgta ellenfelét 2 és Suljic Asmir (Videoton FC), mert amikor a labda nem volt játékban földön fekve megrúgta ellenfelét 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Bíró Imre edző (Videoton FC), mert a mérkőzés lefújása után az öltöző folyosón a játékvezetők működésére negatív kijelentéseket tett, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB a Videoton FC - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és annak egyik vezetője, valamint a játékvezető szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

- A FEB a DVSC – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. (Fotó: vidi.hu)

A jelenet, ami miatt piros lapot kapott Kassaitól Suljic és Trinks:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON