Doll rendet tett a fejekben, Egervári megnehezítené a Vidi dolgát - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2016, március 9 - 14:45 Frissítve: 2016, március 9 - 16:33

Az OTP Bank Liga 24. fordulója előtt Thomas Doll elmondta, a Fradinak az lesz az elsődleges célja, hogy bekapott gól nélkül hozza le a Békéscsaba elleni találkozót. Robert Jarni szerint a Puskás Akadémia számára létfontosságú lesz a pontszerzés, Egervári Sándor a szurkolók segítségével tartaná otthon a három pontot a Vidi ellen, Mészöly Géza pedig amondó, a Haladás számára jó jel, hogy az Újpest is képes vereséget szenvedni.


Puskás Akadémia - Paks 16 órától

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Ami a fizikális állapotot illeti, nem lehet gondja a fiúknak. Nagyon komoly munkát végeztünk a télen azért, hogy a tavasszal bírja csapat a sorozatterhelést. Már vasárnap délelőtt megkezdtük a frissítést, hogy mindenki a lehető legjobb állapotban legyen a Paks ellen. Túl kell lépnie a vereségen mindenkinek, a pontszerzés szerdán már elengedhetetlen fontosságú a számunkra. Komoly játékerőt képvisel Csertői Aurél csapata. Ha nincs is most a legjobb formában az együttes, nem véletlen, hogy a tabellán tapadnak az élmezőnyre. Mindig nagyon nehéz ellenük játszani, keményen állnak a pályán, rendkívül egységesek. Kielemeztük a játékukat, megpróbáljuk feltörni őket, megtalálni a csapat ellenszerét, hiszen muszáj itthon tartanunk a három pontot. Nem csak mi leszünk a pályán, de megpróbáljuk végig a kezünkben tartani és irányítani a mérkőzést. Mindent el fogunk követni azért, hogy diktáljuk a tempót és a saját elképzeléseinket érvényesítsük a pályán. Megvannak az eszközeink és az elképzeléseink ahhoz, hogy a saját javunkra fordítsuk a meccset. (puskasakademia.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Nehéz mérkőzés előtt állunk. A Puskás Akadémia, a tabellán elfoglalt helyéből adódóan, egészen biztos mindent el fog követni annak érdekében, hogy otthon tartsa a három pontot, vagy abból legalább egyet. Számunkra ez azt jelenti, hogy egy esetleges felcsúti pontszerzés a bravúr kategóriába tartozna. Ugyanakkor szükségünk lenne erre a sikerre, hogy javítani tudjunk a legutóbbi fordulóban elkövetett hibánkon. (paksifc.hu)


MTK - Budapest Honvéd 18 órától

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Olyan csapat ellen játszunk majd, amelyik ellen, különböző okból, mindig nagyon nehéz meccset játszunk. Ebben a bajnokságban első alkalommal legyőztük a kék-fehéreket, a második találkozásunk alkalmával viszont úgy szenvedtünk vereséget, hogy azt nem érdemeltük meg. Nagyon jól ismerjük az MTK-t és a játékstílusát. Bízom benne, hogy a különböző okok miatt megtépázódott keretünkből ki tudunk majd állítani egy ütőképes csapatot. Sajnos, az utóbbi időszakban nagyon sok sérülés és eltiltás nehezítette meg azt, hogy a megálmodott, ideálisnak gondolt kezdőcsapattal tudjunk kiállni. Az viszont biztos, hogy mindig, mindenkinek az általam elvárt motiváltsággal, küzdőszellemmel kell játszania, mert a Honvédnál ez az alap, az említett tulajdonságok nélkül nem lehet jó eredményeket elérni. (honvedfc.hu)


Békéscsaba - Ferencváros 18 órától

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): - A Ferencváros erős csapat, veszélyes ellenfél, nem szabad arra építeni, hogy most éppen milyen sorozatot produkál. Thomas Doll együttese ellen egyik csapat sem engedheti meg, hogy átadja a területet a veszélyes támadóiknak. Nekünk a saját játékunkat kell felépítenünk a kilencven perc során, s az adódó lehetőségeinket kihasználni. A Paks ellen stabil védekezésből indítottunk támadásokat, ami két szép gól formájában eredményre vezetett. Kevesebb gólt kapunk, veszélyesebbé vált a támadószekciónk. A csapat lassan már hozza az eredményeket. Jövünk ki a kanyarból és kerülünk lassan egyenesbe, most kell kihasználnunk az esélyt. A többi mérkőzés eredményének ismeretében majd megtudjuk, hogy mennyire zárkózunk fel. Nehéz mérkőzésre számítok, de nekünk most nem is erre kell figyelnünk, hanem hogy minél jobban megoldjuk az aktuális feladatot. (beol.hu)

Thomas Doll (Ferencváros): - Ha a legutóbbi találkozónkból indulok ki, akkor mindenképp türelmes játékra van szükségünk. Meg kell találni a réseket, ezáltal a kulcsot a győzelmünkhöz. Az elmúlt mérkőzéseinken több gólt is kaptunk, ez eddig nem volt jellemző ránk. Mindenkinek rend kell, hogy legyen a fejében, csak teljes koncentrációval érhetjük el, hogy ismét kapott gól nélkül hozzunk le egy találkozót. Ez persze elöl is igaz, a helyzeteink meglesznek, a végső befejezésnél teljes figyelemre lesz szükség, hogy minél több gólt szerezzünk. (fradi.hu)


DVTK - Videoton 18 órától

Egervári Sándor (DVTK): - Nagyon nehéz sorozat közepén vagyunk. A három mérkőzésből az elsőn idegenben sikerült pontot szereznünk a bajnokesélyes otthonában, ez lendületet adhat nekünk a Videoton ellen. Egy nagyon jó csapat az ellenfelünk, kiváló játékos állománnyal rendelkeznek, joggal pályáznak a dobogóra, de mi azon leszünk, hogy a szurkolóink támogatásával megnehezítsük a dolgukat és itthon tartsuk a három pontot. (dvtk.eu)

Horváth Ferenc (Videoton): - A Diósgyőr az utolsó két mérkőzésen szerintem jól futballozott, masszívak voltak hátul, látszott rajtuk, hogy mit szeretnének játszani. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű meccsünk, de ahhoz, hogy tartsuk a lépést a dobogóért folytatott versenyben, pontokat kell szereznünk Diósgyőrben is. Lehetnek változások a kezdőcsapatban, szombaton is lehetett látni, hogy próbáljuk rotálni a keretet, mert ez már a második hetünk szerda-szombat ritmusban. Attól nem félek, hogy erővel nem bírnánk a terhelést, de arra is figyelünk, hogy mentálisan is frissek maradjanak a játékosok. (vidi.hu)


Haladás - Újpest 18 órától

Mészöly Géza (Haladás): - Az Újpest az egyik legjobb játékot produkáló csapat a bajnokságban. Ez nem csak az ősszel volt így, hanem nagyon érződik az eddigi tavaszi négy fordulóban is. Függetlenül attól, hogy a hétvégén kikaptak, abszolút a lila-fehérek irányították a mérkőzést az MTK ellen. Az azonban egy jó jel, hogy ők is tudnak vereséget szenvedni. Ha a maximumra törekszünk, akkor igenis van keresnivalónk az Újpest ellen is. Biztos vagyok abban, hogy bátrabban fognak játszani, mint ahogy például a DVTK, amely nagyon a kontrákra rendezkedett be a soproni mérkőzésen. Nagyon jók az újpestiek a labdaszerzésekben, létszámfölényes helyzeteket próbálnak kialakítani, amikor az ellenfélnél a labda. Erre mindenképp kell figyelnünk, és ha az előző két meccsünkből jól le tudjuk szűrni a tanulságokat, akkor ismét egy jó mérkőzést tudunk játszani, ami eredménnyel is párosul. (haladasfc.nyugat.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON