Jarni: Különleges, parázs meccs lesz a Vidi elleni - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2016, március 19 - 11:47 Frissítve: 2016, március 19 - 13:27

Az OTP Bank Liga 26. fordulója előtt Robert Jarni azt mondja, parázs meccsre számít a Videoton ellen, míg Horváth Ferenc elmondta, mit vár a csatáraitól végre. Michael Oenning szerint csapata most inkább a védekezésre koncentrál majd, míg Thomas Doll hiába barátja a német szakembernek, győzelemre készül ellene, hiszen ez bajnoki címet érhet. Egervári Sándor és Mészöly Géza is más meccsre számít, mint három hete. Csertői Aurél szerint a Honvéd bravúrt bravúrra halmoz, míg Marco Rossi szerint az a fontos, hogy a játékosai most is úgy mennek-e fel a pályára, mint a Loki vagy a Fradi ellen.


Puskás Akadémia - Videoton 15.30-tól

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Egész héten nagy odaadással készültünk a szombati összecsapásra. A két klub egymás elleni mérkőzései mindig különleges, parázs ütközettel szolgálnak a szurkolók számára. Reméljük, ezúttal sikerül meglepetést okozni, és jó játékkal legyőzni a székesfehérváriakat. A Ferencváros ellen nagyarányú vereséget szenvedtünk az elmúlt héten, így most mindenképpen szeretnénk javítani. Önmagunk és a szurkolóink számára is bizonyítanunk kell, hogy mutatott játékban és az eredményesség tekintetében is több van bennünk. Mindenképpen a győzelem megszerzésére törekszünk majd. Kemény ütközetre számítok ezúttal is, bár bízom benne, hogy a végjáték ezúttal kedvezően alakul számunkra. Reméljük, hogy mindenki bevethető állapotban lesz, de ha valaki esetleg kiesik szombatra, akkor sem lesz probléma, hiszen sokan várnak lehetőségre és bizonyításra. (vidi.hu)

Horváth Ferenc (Videoton): - Mindkét csapatnak bőven van motivációja a mai meccs előtt, igaz, mások a célok, mi értelemszerűen most a dobogóra szeretnénk majd odaérni. Nagyon fontos tényezője lesz a mérkőzésnek, hogy melyik együttesben lesz nagyobb vágy arra, hogy elérje ezeket a célokat. A Puskás Akadémiának is égető szüksége van a pontokra, ezért talán más, kicsit támadóbb lesz a játékuk, mint mondjuk a Ferencváros ellen a múlt héten, hiszen az egy pontokkal nem mennek sokra. A támadóinknak sok esetben a saját ösztöneikre kell hallgatniuk, elmondtam nekik, hogy nem szabad túlgondolkodniuk a helyzeteket. Abban bízom, hogy végre szabadjára engedik a csatárok ezeket az ösztönöket és jönnek majd a gólok – ennek éppen itt lenne az ideje. (vidi.hu)


Honvéd - Paks 15.30-tól

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - A DVSC ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, az eredmény magáért beszél. Nem kockáztattunk, mégis sok helyzetünk volt. Három gólt szereztünk, de rúghattunk volna többet is. A játékosok betartották az utasításaimat. Taktikailag és minden értelemben jók voltunk. A szurkolóink büszkék lehetnek a játékosainkra. A Paks elleni összecsapás teljesen más lesz, egy olyan csapat ellen, amely minden pontért megdolgozott és megérdemelten szerzett meg. Bár minden mérkőzés más és más, reméljük a futballistáink ismét olyan nagy motivációval lépnek pályára, mint a Loki és a Fradi ellen. A futball fejben dől el. Sokat dolgozunk ezen a területen is. Valamikor sikeresebben, valamikor pedig kevésbé sikeresen. A Haladás-meccsel kezdődő periódusban csak az MTK ellen futballoztunk rosszul, de ott is leginkább csak az első félidőben, ahogy a DVTK ellen is. A többi találkozón kiegyensúlyozottak voltunk, de nem mindig volt szerencsénk. Nagyon bízunk abban, hogy megnyerjük a szombati összecsapást, ugyanis mindig a győzelem a cél. Ha sikerül nyerni, sokkal nyugodtabbak lehetünk a bajnokság hátralévő idejében, bizonyos értelemben készülhetünk a következő bajnokságra is. (honvedfc.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Olyan csapat ellen fogunk pályára lépni szombaton, amely bravúrt, bravúrra halmoz, megveri a Ferencvárost, majd a Debrecent. Azt gondolom, igen erős most a Budapest Honvéd, nyilván ebből adódik majd, hogy nem lesz egy egyszerű összecsapás, sőt mondhatni, eléggé küzdelmes lesz. Nyilván manapság nem is lehet azt mondani, hogy van könnyű mérkőzés, hisz ebben a bajnokságban minden találkozó nagyon nehéz. De ez kifejezetten az lesz. Ettől függetlenül törekszünk a jó eredmény elérésére, hiszen nagy szükségünk van a pontokra. (honvedfc.hu)


DVTK - Haladás 15.30-tól

Egervári Sándor (DVTK): - A három héttel ez előtti Haladás elleni találkozóra részben jó visszaemlékezni, mert rengeteg gólhelyzetet tudtunk kialakítani, de sajnos nem éltünk a lehetőségeinkkel és elvesztettük a mérkőzést. Ez most egy másik meccs lesz. Hiszem, hogy a vállalkozóbb, a meghatározóbb és az eredményesebb játékot mi tudjuk felvonultatni velük szemben. Ismét hazai pályán tudjuk magunkat megmutatni a közönségünknek. Szeretnénk természetesen győzelemre játszani és szeretnénk egy olyan játékkal előrukkolni, hogy ismét egy győzelmet tudjunk közösen megélni a drukkerekkel, egy közös sportélményt, amire szívesen emlékszünk majd vissza. A héten a frissítés és a regenerálódás nagyobb szerepet kapott. Én nagyon bízom abban, hogy a fiúk megfelelő állapotban lesznek ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. (dvtk.eu)

Mészöly Géza (Haladás): - Három forduló telt csak el a legutóbbi Diósgyőr elleni meccsünk óta. Akkor is egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, és az utolsó pillanatban sikerült nyernünk. Azon a találkozón mindkét gárdának megvoltak a helyzetei, de úgy érzem, hogy játékban mi tudtunk dominálni, az utolsó perces gólunkhoz persze kellett egy kis szerencse is. A DVTK hazai pályán biztosan jobban támadni fog, és nem csak a kontrákra épít, mint ahogy legutóbb Sopronban tette. Úgy gondolom, hogy sok helyzet lesz a mérkőzésen, és ismét csak egy nüánsz döntheti el a három pont sorsát. Remélem, hogy ismét pozitív mérleget tudunk húzni, mert a miskolciak ellen idegenben 1-1-et értünk el, otthon pedig három pontot szereztünk ellenük. Bízom benne, hogy tovább folytatódik a pontok gyűjtögetése. (nyugat.hu)


Békéscsaba - Újpest 15.30-tól


Vasas - Ferencváros 18 órától

Michel Oenning (Vasas): - Az ilyen mérkőzések mindig csúcspontnak számítanak bármely együttes életében, amikor egy csapat bizonyítani szeretne a bajnokságot vezető csapat ellen. Az egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de szeretnénk alkalomhoz, a rangadóhoz méltóan játszani és természetesen eredményesek is lenni. Sok lehetőségem volt megfigyelni a Ferencvárost, mivel az utóbbi időben több mérkőzésük is volt a Magyar Kupa miatt és általában majdnem minden bajnoki meccsüket is közvetíti a televízió. A mérkőzésen többet kívánunk a védekezésre fókuszálni és nem felkészületlenül, meggondolatlanul előre rohanni, de természetesen a helyzetek kialakításának esélyeit sem hagyjuk szem elől. Az ilyen meccsekre nem kell külön motiváció, a játékosaim tudják, hogy miről van szó. Minden mérkőzésünk nehéz, a Ferencváros elleni sem más. Tudjuk, hogy a szezon végéig küzdenünk kell a bennmaradásért. Az akarat megvan a játékosaimban, és ha ezt sikerül fenntartanunk az utolsó mérkőzésig is, akkor elérhetjük célunkat. Remélem, a hátralévő nyolc mérkőzésen végre megszületnek az eddig hiányzó gólok is. (vasasfc.hu)

Thomas Doll (Ferencváros): - A Vasas edzőjével, Oenninggel jó barátok vagyunk, de aki ismer engem, hogyan állok hozzá egy-egy meccshez, legyek játékos vagy edző, az tudja, hogy számomra ez ilyenkor nem számít, mindig győzni akarok. Bajnoki forduló lesz, akár eldőlhet a bajnoki cím sorsa is, ezt a játékosok is tudják, és egyébként is természetes, hogy győzni szeretnénk. Ezután pedig majd ihatunk egy sört, ha úgy adódik. (ulloi129.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON