MLSZ: Két meccset kapott a Fradi légiósa; földdobálásért is büntettek

Feltöltve: 2016, április 5 - 17:26 Frissítve: 2016, április 5 - 18:34

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az OTP Bank Liga 28. fordulója után szurkolóinak megbotránkoztató magatartása miatt 150 ezer forintos büntetéssel sújtotta a Budapest Honvéd együttesét. Ugyanennyit fizet a Kisvárda is, amelynek drukkerei földdarabokat dobtak a partjelző felé. A Ferencváros labdarúgóját, Cristian Ramírezt két mérkőzésre tiltották el.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

NB I:

Ramirez Zambrano Cristian Leonel (FTC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Pátkai Máté (Videoton FC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Honvéd – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezetek szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II:

A FEB a mérkőzés játékvezetőjének kiegészítő jelentése és a mérkőzésről készült képfelvétel alapján a Dunaújváros - Szolnok mérkőzésen kiállított Fritz Attila (Szolnok) ellen elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétséget nem követett el, megszüntette, egyúttal Vermes Krisztián (Szolnok) ellen, aki a fegyelmi vétséget elkövette, a fegyelmi eljárást elrendelte és 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre eltiltotta.

Daru Bence (ZTE) 1, Kiss László (Balmazújváros), mint visszaeső 2, Ladislav Rybansky (Kisvárda) 1, Jancsó András (Sopron) 1, Szepessy Róbert (Szigetszentmiklós), mert ököllel megkísérelte megütni ellenfelét 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre eltiltotta.

A FEB az Ajka – Kisvárda mérkőzéssel kapcsolatban a Kisvárdát, mint visszaesőt, szurkolóinak rendzavarása (földdarabokat dobáltak célzottan az asszisztens irányába, a játéktérre, a rend helyreállításáig 18 percig állt a játék), miatt 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III:

Fadgyas Tamás (MTK) 1, Farkas Tibor (Tatabánya) 1, Madarász Ádám (III. ker.), mint visszaeső 2, Fülöp Tibor (SZEOL) 1, Tóth Péter (Szekszárd) 1, Lipcsei Márk (Nyírbátor) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Híves Balázs (Salgótarján) korábbi 2016. március 30. napjától 6 hónapra szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Varga Attila vezetőedző (Cevasport), mint visszaeső, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Lantai Balázs sportszakember (Balatonfüred) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés:

III. ker. 14, Hódmezővásárhely 10, Szolnok 17,5 ezer Ft.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON