Eldőlt: Kötelező lesz a szurkolói kártya a kupadöntőben

Feltöltve: 2016, április 20 - 16:11 Frissítve: 2016, április 20 - 18:20

Hétfőtől egységesen 8600-8600 jegyet válthatnak az Újpest és a Ferencváros szurkolói az idényzáró szuperrangadóra, a május 7-i kupadöntőre. A két klub döntésének értelmében a szurkolók számára erre a mérkőzésre kötelező lesz a szurkolói kártya használata.

Utazz a magyar válogatott Eb-meccseire: belépő + tengerparti nyaralás » »

A Magyar Labdarúgó Szövetség a május 7-i kupadöntő megrendezése kapcsán kiemelt figyelmet fordít a mérkőzésre érkező szurkolók biztonságára. Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően a szövetség egyeztetést kezdett a két érdekelt csapat, az Újpest FC és a Ferencváros, valamint az esemény biztonságáért felelős rendőrség képviselőivel. Az egyeztetést követően, a biztonsági szempontokat is figyelembe véve, az a döntés született, hogy – az MLSZ által szervezett eseményeken alkalmazott gyakorlattól eltérően – a mérkőzésre kizárólag szurkolói kártyával lehet jegyet váltani. A sorsolás szeszélye folytán ugyan az Újpest FC a pályaválasztó, ám ennek gyakorlati jelentősége nincs, a szövetség a kupa versenykiírásának megfelelően a két klub érdekeit egyaránt figyelembe veszi. Ezzel összhangban a döntőbe jutott két csapat szurkolói egyenlő arányban jutnak jegyhez. Az Újpest FC és a Ferencváros vezetői abban is megegyeztek, hogy nem lesz semleges szektor, így mindkét szurkolótábor egyaránt 8600-8600 jegyet vásárolhat. A Ferencváros szurkolói számára a klub értékesíti a saját, ismert jegyértékesítő felületein a jegyeket. A Fradi részére kijelölt szektorokba kizárólag a Ferencváros klubkártyájával rendelkezők juthatnak belépőhöz. A stadionba való belépésre – a hazai bajnoki mérkőzések gyakorlatának megfelelően – a stadionkártya bemutatása, illetve a biometrikus azonosítás után lesz lehetőség - írja az mlsz.hu.

Az Újpest FC szurkolói kizárólag újpesti szurkolói kártyával vásárolhatnak belépőket a találkozóra, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, országszerte a Ticket Express hálózatában, illetve az Újpest FC saját jegypénztáraiban, a Szusza Ferenc Stadionban. A Groupama Arénába a jegyek vonalkódjának és klubkártya ellenőrzésével juthatnak be a szurkolók. Az újpesti szurkolók az Albert Flórián út, a ferencvárosiak pedig az Üllői út felé eső szektorokban foglalhatnak majd helyet a stadionban.

A semleges nézők MLSZ-kártyával és harmadik csapat klub kártyájával a VIP szektorokba vásárolhatnak jegyet, az interneten és a TEX irodáiban.

Jegyeket 2500, 3500, 4500, 6500 és 8000 forintos áron lehet vásárolni, míg a VIP bronz szektorokba 12 000, a VIP Goldba 20 000 forintba kerülnek a helyek.

A jegyek értékesítését a Ferencváros és az Újpest FC is a hétvégi derbit (április 23., szombat, 20.30 óra) követően, hétfőn kezdi meg.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON