MK-döntő: Többen lesznek a fradisták - újabb 1000 belépő került a zöld-fehérekhez

Feltöltve: 2016, május 4 - 09:40 Frissítve: 2016, május 4 - 09:46

További 980 jegyet biztosan vásárolhatnak az FTC-szurkolók a kupadöntőre. Ha jól fogynak, újabb csomag kerülhet a zöld-fehérekhez.

Miután a Fradi-szurkolók számára fenntartott 8876 jegy villámgyorsan elfogyott, a Ferencvárosi Torna Club arról egyeztetett az MLSZ-szel, hogy drukkereik számára újabb jegyeket értékesíthessen a május 7-én 20.30-kor kezdődő, Újpest elleni Magyar Kupa-döntőre. A klub vezetősége sikerrel járt, így az MLSZ együttműködésével lehetőség nyílt, hogy újabb szektort nyissanak meg drukkerek számára - írja a fradi.hu.

Ezek a belépők a C4-es és a C5-ös szektorba szólnak. A 980 jegy felét az interneten, másik felét pedig személyesen, a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet megváltani. Jegyeket ezekre a helyekre egységesen 8000 forintért lehet vásárolni.

Amennyiben a 980 jegy csütörtök reggelig elfogy, abban az esetben az MLSZ újabb belépőket biztosít az egyesület számára.

Újpesten lassabb ütemben fogynak a jegyek, jelen állás szerint 4840 eladott tikettnél járnak. A klubvezetés előzetesen is tájékoztatta a drukkereket, hogy amennyiben kitűzött határidőig nem sikerül értékesíteni 6600 jegyet, akkor a Ferencvároshoz kerülhet egy csomag.

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON