MLSZ: Félmilliós büntetést fizet a Fradi és az Újpest a kupadöntő után

Feltöltve: 2016, május 10 - 23:01 Frissítve: 2016, május 11 - 08:47

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Magyar Kupa döntőjét követően az Újpestet 300 ezer, míg a Ferencvárost 200 ezer forint megfizetésére kötelezte szurkolói miatt, miközben az MTK csatárának, Torghelle Sándornak a 6 meccses eltiltását változatlanul fenntartotta.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

NB I:

A FEB tárgyalás megtartása után Torghelle Sándor (MTK) korábbi 6 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB II:

Czingráber Máté (Siófok) 1, Papp Szilárd (Szolnok) 1, Króner Martin (ZTE) 1 és Nyilasi Bálint (Csákvár) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Krecska János edző (Gyirmót) 3 mérkőzésre szóló eltiltást hatályában változatlanul fenntartotta.

Kopunovic Goran vezetőedző (Siófok), mert a technikai zónát elhagyva a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Feczkó Tamás vezetőedző (Balmazújváros), Miskei Attila vezetőedző (Budaörs) és Raffai Rudolf edző (Csákvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
A FEB a Szolnok – Siófok mérkőzéssel kapcsolatban a Szolnokot a rend nem megfelelő biztosításáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NB III:

Molnár Tamás (Csepel) 1, Rigó Gábor (Tatabánya), mert amikor a labda nem volt játékban szándékosan megrúgta ellenfelét, amiért kiállították, majd a piros lapot a játékvezető kezéből kiütötte és a labdát elrúgta 7, Károly Viktor (Komló), mint visszaeső, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Nagy Norbert (Komló), mint visszaeső, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Rebecsák Szilárd (Dunaharaszti) 1 és Kádas István (Diósgyőr) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott

Réti István technikai vezető (Tállya) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az MTK – Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Magyar Kupa:

A FEB az Újpest – FTC döntő mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, szurkolói részéről pirotechnikai eszközök használatáért és másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 300.000 Ft, az FTC-r, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés:

Felsőtárkány 14, Siófok 22,5, Szolnok 17,5, Sopron 12,5 ezer forint.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON