Lemondott a Szpari klubigazgatója és szakmai tanácsadója

Feltöltve: 2014, október 8 - 16:21 Frissítve: 2014, október 8 - 16:30

Felajánlotta lemondását Lucsánszky Tamás a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója és Sándor István szakmai tanácsadó. A Szpari tulajdonosa elfogadta távozási szándékukat.

Lucsánszky Tamás és Sándor István néhány hónapja még a szakmai stáb tagjaként ünnepelhette az NB-II-es bajnoki címet - írja a nyiregyhazaspartacus.hu. Nyáron a vezetőedzőből klubigazgató lett, Sándor István pedig szakmai tanácsadóként dolgozott tovább.

Mindketten felajánlották lemondásukat, és tárgyaltak Révész Bálint tulajdonossal, aki elfogadta döntésüket.

- Már a Kisvárda elleni mérkőzés hetén felajánlottam lemondásomat, melyet a mai napon elfogadott a klub tulajdonosa. Szeretném megköszöni Révész Bálintnak és Sipos Zoltánnak a lehetőséget melyet kaptam, hogy egy olyan klubnál dolgozhattam, mint a Nyíregyháza Spartacus. Rengeteget tesznek azért, hogy az együttes eredményes legyen, munkájukhoz további sok sikert kívánok - mondta Lucsánszky Tamás.

Sándor István Lucsánszky Tamással együtt érkezett Nyíregyházára, és vele együtt ajánlotta fel lemondását.

- Mivel együtt érkeztünk, úgy tartom korrektnek, hogy együtt is távozzunk. A Nyíregyháza mindig is sokat jelentett nekem, köszönöm a klub tulajdonosának, hogy a Spartacusnál dolgozhattam - mondta Sándor István.

Révész Bálint tulajdonos elfogadta a döntést.

- Köszönünk nekik mindent amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, hogy a csapatot az élvonalba juttatták. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, elválnak útjaink. A következő napokban szeretnénk megerősíteni a keretet. Boris Zivanovic már a Szpari játékosa lett, és további 5-6 labdarúgó érkezhet a napokban próbajátékra. Szeretnénk olyan játékosokat igazolni, akik az őszi hátralévő mérkőzéseken azonnali erősítést jelenthetnek - mondta Révész Bálint tulajdonos.

Az is eldőlt, hogy a klubot ügyvezetőként a jövőben Dr.Jakab Péter irányítja, aki már eddig is ellátta a klub jogi képviseletét.

Öltözz piros-fehér-zöldbe - kattints! Szurkolói mez I Eredeti mez

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON