Újra az Újpest fizeti a legtöbbet, Bognár György ultimátuma - a heti büntetések

Feltöltve: 2014, október 21 - 17:09 Frissítve: 2014, október 21 - 17:10

Az idényben eddig is a legtöbbet büntetett Újpest kapta a legnagyobb "pénzbírságot" az MLSZ keddi fegyelmi ülésén. A lilák 300 ezret kell, hogy befizessenek szurkolóik győri kihágásai miatt, az ETO és a Videoton pedig 100-100 ezres büntetést kapott. Bognár György ultimátumot kapott a FEB-től: amíg nem fizeti ki 100 ezer forintos büntetését, nem folytathatja csákvári munkáját. A DVTK korábbi 2 milliós bírsága is érvényben maradt.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 21-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I:
- Lorentz Márton (Puskás FC) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert stopli használattal ellenfele bokájára csúszott, akit ápolni kellett.

- Laczkó Zsolt (Kecskemét) az öltöző folyosón - nem nevezett játékosként - a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett, ezért 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB a Videoton FC - DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

- A FEB a Győr - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Győrt, mint visszaesőt, rendezési hiányosság és szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért és pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

- A FEB a Lombarddal szemben labdarúgóval szemben pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért indított fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetése nem állapítható meg, megszüntette.

- A FEB tárgyalás megtartása után a Diósgyőr – FTC mérkőzéssel kapcsolatos határozatának a Diósgyőrre vonatkozó részét – 2 millió forint pénzbüntetés – hatályában változatlanul fenntartotta.


NB II:

- Takács Péter (Mezőkövesd) 2 és Hajdú Sándor (Csákvár) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB Bognár György sportigazgató-technikai vezetőt (Csákvár) a sporttevékenységtől (sportszakmai tevékenység végzésétől) eltiltja mindaddig, ameddig a sportszakember az MLSZ FEB jogerős határozatában kiszabott 100.000 Ft pénzbüntetést az MLSZ részére nem fizeti meg.


NB III:

- Szénási István (Mosonmagyaróvár) 1, Laki Imre (Újbuda) 1, Kemény Tamás (Csepel) 2, Kocsis Balázs (III.ker.), mert a mérkőzés után a játéktéren ellenfelét szándékosan hátba dobta 3, Pálfalvi Csaba (III. ker.) 1, Polyák Ferenc (Tatabánya) 1, Szabó Tamás (Monor) 2, Villányi Gergely (Monor) 1, Soós István (ESMTK) 1, Bozsik Viktor (Dabas), mert tenyérrel arcon csapta ellenfelét 3, Csák Zoltán (Dabas), mert mellkasba könyökölte ellenfelét 3, Kaszás Norbert (Felsőtárkány) 2, Nagy Gergő (Honvéd) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Varga László vezetőedző (III.ker.) a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 2014. október 20. napjától kezdődően 7 hónapra szóló eltiltást kapott. A sportszakember a játékvezetőt kétszer meglökte és személyére súlyosan sértő kifejezést használt. Amennyiben egy sportszakember a játékvezetőt tettlegesen bántalmazza, fegyelmi vétséget követ el, minimális büntetése a Fegyelmi Szabályzat szerint hat hónapos eltiltás.

- Tóth Mihály vezetőedző (Monor), mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől 2, Honti József vezetőedző (Dabas) sorozatos reklamálásért, mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Szatmári Csaba vezetőedző (DVSC) írásbeli figyelmeztetésben részesült.

- A FEB tárgyalás megtartása után Májert Gergő (Diósd), mint visszaeső, 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.


Női nagypályás bajnokságok és kupák:

- Szabó Ilona (UTE Profisport) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Horváth Gábor vezetőedző (Fehérvár) a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szólós eltiltást kapott. Női és férfi futsalbajnokságok és kupák

- Murvai Dávid (Méhkerék) 1, Bánóczki Dániel (Újszeged) 2, Márton Tibor (Újpesti TE) 2, Horváth Gergely (Rubeola) 1, Tősér Gábor (Rubeola) 1, Mezei Dávid (MVFC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés: Újbuda 12, Csepel 16, Szentlőrinc 10, Jászberény 10 ezer Ft

(Fotó: kisalfold.hu)

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON