Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54 Frissítve: 2014, október 29 - 11:20

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

Mint ismert, Véber Györgynek a gyenge eredmények miatt hétfőn távoznia kellett a PMFC-Matias kispadjáról, az utód viszont egyelőre még nincsen meg. Honlapunk kedden számolt be arról, hogy a korábban Kaposváron, Zalaegerszegen és a Ferencvárosnál is dolgozott Prukner László jelölt a baranyaiak kispadjára – mindezt cikkében a pecsiujsag.hu is megerősíti. A lap úgy fogalmaz, hogy Matyi Dezsőék a pécsi tanárképzőn végzett trénert tartanák a legjobb választásnak, amennyiben az elvállalná a feladatot.

A bama.hu cikkében egy sor szakembert felsorol, akik ilyen vagy olyan módon felmerültek Pécsett.

"A pécsiek közül Róth Antal, Mészáros Ferenc, Nagy Tamás, ott van még Kiss László is, a baranyai megyeszékhelyhez nem kötődők között hallani Prukner Lászlóról, ajánlották Gálhidi Györgyöt, Simon Antalt, Dajka Lászlót, Sisa Tibort, Artner Tamást, Lucsánszky Tamást, Bognár Györgyöt. Szóba kerültek olyan "nagyágyúk" is, mint Egervári Sándor vagy Pintér Attila. És ha ez nem lenne elég, a menedzserek külföldi edzőkkel is bombázzák a PMFC vezetőségét, elsősorban horvát és szerb trénerek ülnének szívesen az újmecsekaljai kispadra" – fogalmaz a portál.

Győri János ügyvezető hangsúlyozta, nem rohannak az utód megtalálásával.

– A Dunaújváros elleni hétvégi bajnokink után kéthetes szünet lesz, tehát van időnk, de azért nem akarjuk ezt sokáig húzni. A bizonytalanság ugyanis nem teremt jó helyzetet, de kapkodni sem szabad, mert az sem szül jót. A legoptimálisabb az lenne, ha most az utánpótlásedzők közül elő lehetne léptetni egy olyat, akinek megvan a pro-licence és alkalmas a feladatra. Egyelőre ott tartunk, hogy azokat a szempontokat szeretnénk összeállítani, amelyek alapján majd ki tudjuk választani a megfelelő vezetőedzőt, s ezt természetesen a tulajdonos úrral is át fogom beszélni. Olyan karakterre van szükség, aki ebben a közegben is helyt tud állni, egy erős személyiségre, aki szakmailag azt a vonalat képviseli, amely az utóbbi időszakban nálunk elindult, vagyis a fiataloknak is bátran lehetőséget ad. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert nem egyszerű olyan szakembert találni, aki minden szempontból megfelel – fogalmazott. (Fotó: pmfc.hu)

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON