"A Viditől sincs miért félni, jó kirakatcsapat ellen játszani" - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, november 8 - 11:01 Frissítve: 2014, november 8 - 12:27

A szombati NB I-es bajnoki mérkőzések előtti előzetesek során Laczkó Zsolt, a Kecskemét játékosa elmondta, Magyarországon nincs olyan csapat, akitől félniük kellene, mert nincs miért, így az ezzel együtt természetesen esélyesebb Videoton FC-től sem ijednek meg. Filipe Oliveria tisztában van vele, hogy nem is lesz könnyű dolguk Kecskeméten, míg Nikházi Márk, a dunaújvárosiak futballistája úgy fogalmazott, hogy már kitették az indexet.


KECSKEMÉT – VIDEOTON FC, 14 óra

Laczkó Zsolt, (a Kecskemét játékosa): – Nagyon bízom benne, hogy meglesz a három pont, szeretem az ilyen meccseket, amikor úgymond egy kirakatcsapat jön, de nem fogunk úgy nekik menni, hogy félünk, mert nincs miért. Hiába a Videoton jön, jelen pillanatban nincs olyan csapat Magyarországon, melyet ne lehetne legyőzni, elég a tavalyi meccset nézni, amikor a KTE nyert. Vannak jó játékosai a Videotonnak, de vannak hibapontjaik is, mi arra készülünk, hogy ezeket kihasználjuk. Nem azt mondom, hogy meglepetésre készülünk, mert nem lenne meglepetés, ha nyernénk. (kecskemetite.hu)

Filipe Oliveria, (a Videoton FC játékosa): – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Szombati ellenfelünk remek formában van. Ahogy mindig, ezúttal is győzelemre készülünk, de egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk. Ezen a héten is jó munkát végeztünk, mindenki nagyon keményen edzett, és készen állunk az újabb megmérettetésre. Bízom benne, hogy holnap délután ismét megszerezzük a 3 pontot. (vidi.hu)
A csakfoci.hu élőben közvetíti a találkozót!


MVM PAKS – LOMBARD PÁPA, 16 óra

Csertői Aurél (Paks): – A Ferencvárosnál megszerzett egy pont nagyon sok erőt adhat a számunkra. Nagy nyomást is kibírtunk, mellette helyzeteink is adódtak, mentálisan sokat meríthetünk ebből a találkozóból. Ugyanakkor nagyon vigyázni kell a Pápával. Az utóbbi mérkőzéseiken jól játszanak, nagyon masszívak, idegenben tudtak nyerni Pécsen, mondhatjuk, hogy egy sima mérkőzésen. Jól védekeznek, és játsszák a focit. Mi érvényesíteni szeretnénk a hazai pálya előnyét, szeretnénk rákényszeríteni akaratunkat az ellenfélre. De mindennél fontosabb, hogy itthon tartsuk a három pontot. (paksifc.hu)

Szűcs Lajos, (a Lombard Pápa játékosa): – Masszív, erős csapat a Paks, amelyet az egyik legjobb hazai vezetőedző, Csertői Aurél irányít. Azt kell, hogy mondjam, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, mert tiszteletreméltó eredményei vannak a Paksnak hazai pályán. Mi viszont azon vagyunk, hogy megpróbáljuk a Péccsel szemben elért idegenbeli bravúrunkat Pakson is megismételni, azt hiszem, hogy fegyelmezett és koncentrált játékkal az atomvárosiak is legyőzhetőek. Szeretnénk szombat délután egy számunkra kedvező eredményt elérni, én az egy pont megszerzését is ebbe a kategóriába sorolom, de nem úgy megyünk Paksra, hogy lemondanánk a három pont eléréséről (lombardfcpapa.hu)
A csakfoci.hu élőben közvetíti a találkozót!


ÚJPEST – PUSKÁS AKADÉMIA, 16 óra

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Biztos vagyok abban, hogy játékosaim nagyon motiváltak lesznek a szombati mérkőzésen, hiszen szeretnénk megőrizni dobogós pozíciónkat. A Puskás Akadémiának jó csapata van, nem szeretnék kellemetlen meglepetést. A héten is rengeteget dolgoztunk azért, hogy ismét begyűjtsük a három pontot. (ujpestfc.hu)

Vaszicsku Gergő, (a Puskás Akadémia játékosa): – Nagyon nehéz mérkőzés lesz, az Újpest nagyon jó formában van, mi pedig az utóbbi két fordulóban elveszítettük. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Videón kielemeztük őket, láttuk az erősségeiket, a gyengeségeiket, reméljük, győzni fogunk. (pfla.hu)
A csakfoci.hu élőben közvetíti a találkozót!

PMFC-MATIAS – GYŐRI ETO, 18 óra

Kulcsár Árpád (Pécs): – mikor legutóbb egy héten belül három mérkőzést játszottunk, kettőt gyengébb, egyet pedig erősebb ellenféllel szemben, akkor a két gyengébbtől kikaptunk, a Debrecent pedig megvertük. Úgy látom, a csapat a sikertől sem száll el, de a kudarcot is könnyen kezeli. A játékosok nem érzik magukat fenyegetve, mintha kényelmi zónában lennének, s nekem az a feladatom, hogy innen kimozdítsam őket. A vonal közvetlen alattunk van, s nem szeretnénk lejjebb kerülni. (bama.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a találkozót!

DEBRECEN – DUNAÚJVÁROS, 20 óra

Zsidai László, (a DVSC játékosa): – A Dunaújváros jó formában van, bár ez ránk is igaz a bajnoki mérkőzéseken elért eredmények alapján. Hazai pályán mindenképpen győzelmet várok a csapattól. Szombati ellenfelünknek jó a támadójátéka, veszélyes lehet elöl, úgyhogy nagyon résen kell lennünk a találkozó folyamán. Mindenképpen szeretnénk folytatni a jó sorozatot, és újabb győzelemmel megörvendeztetni a szurkolókat. Az a célunk, hogy felzárkózzunk az előttünk álló ellenfelekhez, és elérjük a dobogós helyezést. Több hiányzónk lesz, olyanok, akik húzóemberei a csapatnak, de a keret elég erős ahhoz, hogy a kiesőket pótolni tudjuk. (dvsc.hu)

Nikházi Márk, (a Dunaújváros játékosa): – Nagyon örülünk annak, hogy legutóbbi győztes mérkőzésünk után ki tudtuk tenni az indexet, és elmozdultunk a tabella legalsó helyéről. Ezen az úton kell továbbmennünk, hiszen természetesen itt nem szeretnénk megállni. Én eddig is ki tudtam, és most is ki tudom mondani, hogy győzni szeretnénk. Azt tudjuk, hogy az ország egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani, de véleményem szerint háromesélyes a mérkőzés. Érezhetően kitűnő az összhang az edzéseken is, melyhez a jó hangulat is párosul. (dpase.hu) (Fotó: kecskemetite.hu)

Legyen Neked is Fradi-mezed!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON