Mátyus nyílt levélben kéri a szurkolói bojkott feloldását

Feltöltve: 2014, november 26 - 11:35 Frissítve: 2014, november 26 - 11:39

Nyílt levélben fordult a Nyíregyháza korábban bojkottot hirdető szervezett szurkolói csoportjaihoz Mátyus János vezetőedző. A szakember arra kérte a drukkereket, hogy tegyék félre a sérelmeiket, és a DVSC elleni idegenbeli rangadón segítsék a csapatot a lelátóról. A tréner a tábor miskolci idegenbeli találkozón nyújtott teljesítményével példálózott.

A Nyíregyháza Spartacus szervezett szurkolói csoportjai egy hete bejelentették, hogy az MLSZ intézkedései miatt csoportként nem vesznek részt a Pécs, a Debrecen és a Paks elleni találkozókon sem, azaz idén már nem hallatják a hangjukat a bajnokságban.

Mátyus János, a nyírségiek vezetőedzője a klub honlapján közzétett nyílt levéllel próbálja rávenni a drukkereket arra, hogy kísérjék el a csapatot a Loki elleni, komoly presztízzsel bíró idegenbeli összecsapásra.

"Tisztelt Szervezett Szurkolói Csoportok, Szpari Szurkolók!

Először is engedjétek meg nekem, hogy megköszönjem azt a segítséget, melyet nyújtottatok az elmúlt időszakban a csapatnak, a játékosoknak, nekem, a Nyíregyháza Spartacusnak! Amikor a Diósgyőr elleni találkozót megelőzően 60-80 fő kijött az edzésre, és már ott buzdított minket, az fantasztikus érzés volt, máig kiráz a hideg, ha erre gondolok. Nem voltam ezzel egyedül, a játékosok is megértették, mit jelent az itt élőknek a Keleti Derbi, és biztos vagyok abban, hogy ahogy Miskolcon játszottunk, az nagyban ennek volt köszönhető. Hatalmas segítség volt Diósgyőrben a roppant lelkes szurkolótáborunk, volt olyan időszak, amikor csak Titeket lehetett hallani a stadionban. Mint egykori játékos pontosan tudom, mekkora erőt ad, ha az ember elmegy idegenbe, és több száz torokból a saját csapatának a neve csendül fel. Ez az, amit sem edzői utasítással, sem prémiummal, sem újságcikkel nem lehet pótolni.

Most hétvégén is szükség lenne Rátok! Amíg nem lettem profi labdarúgó, addig ugyanolyan szurkoló voltam, mint Ti. Tudom, mit éreztek, most mégis azt kérem Tőletek, kilencven percre tegyétek félre mindezt! Egy különleges mérkőzés lesz a debreceni a megyének, a városnak, a Spartacusnak. A játékosaim tisztában vannak vele, mit jelent egy újabb keleti rangadó, nagyon keményen készülünk rá, és keményen fogunk játszani is. Szeretnénk egy kisebbfajta csodát tenni Debrecenben, de ez Nélkületek nem megy. Arra kérlek Titeket, segítsetek nekünk!

Tisztelettel:
Mátyus János
vezetőedző"
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

GERA - exkluzív fotóalbum karácsonyra!

Vedd meg most akciósan, több mint 20%-kal olcsóbban! Bolti forgalomban nem kapható!
ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN KIZÁRÓLAG ITT: Részletekért ide kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON