Hemingway a Honvéd átigazolási terveiről: "Pelét is várom, ha felépül"

Feltöltve: 2015, január 13 - 19:49 Frissítve: 2015, január 14 - 13:07

George F. Hemingway megerősítette, hogy a Honvéd szívesen látná soraiban Hidvégi Sándort, a Ferencváros védőjét, de jelezte, egyelőre érdemi lépés nem történt az ügyben. Alessandro del Piero és Fabrizio Miccoli kapcsán a kispesti klub első embere azt mondta, ő Pelét is szívesen látná, ha felépül, és arra utalt, hogy nem lát nagy esélyt az ilyen kaliberű labdarúgók érkezésére.

George F. Hemingway kispesti tulajdonos egy honvedfc.hu-nak adott videóinterjúban beszélt az aktuális átigazolási ügyekről.

– Egy-két próbajátékosnak, aki itt volt, megköszöntük a részvételt. Rájuk nem tartunk igényt. Három-négy játékos érkezését várjuk még, egy pedig már megérkezett. Irányítót, csatárt, csatárokat szeretnénk igazolni. Ezen dolgozunk, és ez minden körülmények között meg is fog történni. Emellett még esetleg egy balhátvédet is igazolnánk – kezdte, majd kérdésre kitért arra, mi a helyzet az olasz sajtóban a klubbal kapcsolatba hozott Alessandro del Pieróval és Fabrizio Miccolival.

– Pelét is várom, ha felépül… Az olasz sajtóban néha felröppennek bizonyos hírek különböző segítséggel. Szívesen látnánk az ilyen prominens játékosokat, de ez nagyon nehéz dolog. Van egy olyan darab, amelynek az a címe, hogy Godot-ra várva. Azt mondom, mi nem vagyunk "Del Pieróra várva".

Honlapunk hétfőn számolt be arról, hogy a Ferencváros védője, Hidvégi Sándor az MTK után Kispestre (vagy Dunaújvárosba) kerülhet kölcsönben. Hemingway megerősítette, hogy szívesen fogadnák a labdarúgót, hiszen értékes, jó futballistának tartják, de jelezte, hogy konkrét intézkedés az ügyben még nem történt.

A klub első embere kitért arra is, hogy mutatkozik érdeklődés az első keret néhány játékosa illetve akadémisták iránt is, az pedig már eldőlt, hogy a fiatal Bukrán Erik a Hull Citynél folytatja pályafutását. (Fotó: honvedfc.hu)

GERA - exkluzív fotóalbum!

Vedd meg most akciósan, több mint 20%-kal olcsóbban! Már a Fradi-shopban és további 16 helyszínen is kapható!
ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN KIZÁRÓLAG ITT: Részletekért ide kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON