Hemingway: "Három olyan centerünk van, mint itthon senkinek" - két fokkal jobb légiósokat igazoltak

Feltöltve: 2015, február 9 - 23:24 Frissítve: 2015, február 10 - 08:00

A Honvéd bemutatta kilenc új igazolását, melyek közül többen is a két hiányposztra, vagyis a balbekk és a csatár pozíciójába érkeztek. George F. Hemingway, a klub tulajdonosa szerint a most szerződtetett légiósok egy vagy két fokkal magasabb minőséget képviselnek, mint a korábbi erősítések. Honlapunk a Honvéd első emberétől megtudta: tárt karokkal várják az olasz Fabrizio Miccolit, a támadón múlik, hogy csatlakozik-e a kispestiekhez.

George F. Hemingway egyenként bemutatta az új játékosokat, melyek mindegyike légiós. A Honvéd tulajdonosa szerint a most igazolt külföldiek jobbak a korábban igazoltaknál.

- Egy vagy két fokkal magasabb minőségű légiósokat sikerült igazolnunk, mint korábban. Nem azért, mert régen hülyék voltunk, hanem anyagi okai voltak. Itt van például Lucas Elías Ontivero, akinek 4, 5 millió euró a kivásárlási ára, ilyen játékost soha nem tudnánk idehozni, csakis kölcsönbe. Az őszi csapatunknál a balhátvéd pozícióban és a csatár poszton voltunk gyengék, most ezekre ráerősítettünk. Mindez nem jelenti azt, hogy háttérbe szorulnának a saját nevelésű fiataljaink, ugyanolyan szerepet szánunk nekik, mint eddig. Az összes új igazolás az én döntésem volt, persze akadtak olyan szakemberek, akiknek kikértem a véleményét. Ez egy nemzetközi csapat, amelynek össze kell érnie, de olyan múltjuk van a játékosoknak, amely alapján erősítést kell jelenteniük. Van például három olyan centerünk, mint senkinek Magyarországon, de a 10-es pozícióban is nagyon erősek vagyunk. Egy játékos van még, aki esetleg csatlakozhat hozzánk bizonyos körülmények között, de egyébként teljesnek tekinthető a keret.

A csakfoci.hu a tulajdonosnál rákérdezett, hogy ez az egy játékos lehet-e az olasz Fabrizio Miccoli.

- Igen, ő az az egy, mi szeretettel várjuk, elmondtuk neki, hogy mit tudunk ajánlani, a döntés most már az ő kezében van - mondta Hemingway. (Fotó: Illyés Tibor, MTI)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON