Törteire számíthatnak, a kapusok is mezt kaptak a Szparinál

Feltöltve: 2015, február 20 - 22:24 Frissítve: 2015, február 20 - 22:31

Szombaton pótolják a 17. fordulóból elmaradt MVM Paks - Nyíregyháza bajnoki találkozót, amelyen a szabályok értelmében csak azok a játékosok léphetnek majd pályára, akik az ősz folyamán is a csapatukat erősítették. A vendégek emiatt nehéz helyzetbe kerültek, így elképzelhető, hogy a kapusokat is a mezőnyben kell bevetnie Mátyus Jánosnak, Törtei Tamás azonban a jelek szerint vállalni tudja majd a játékot.

Az MLSZ nem engedett a két csapat halasztási kérelmének, így szombaton 15:00-tól pótolják az MVM Paks - Nyíregyháza bajnoki mérkőzést. Az időpont mindkét együttest hátrányosan érinti, a szövetség versenyszabályzata szerint ugyanis csak abban az esetben szerepelhetnének az új szerzemények, ha a téli átigazolási szezont követően, vagyis február 23-a után kerülne sor a mérkőzésre.

A találkozó időpontja azonban inkább a Nyíregyházát érinti rosszabbul, a Szpari számára ugyanis az is komoly gondot okoz, hogy 11 játékost a pályára küldjön, emiatt elképzelhető, hogy a kapusok is pályára lépnek majd. A nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója szerint ennek érdekében el is készültek a speciális mezek, így Hrabina Alex és Ovszijenko Volodimir is megkapta a saját, állandó mezszámával ellátott felsőt, melyet a mezőnyjátékosok viselnek.

Öröm az ürömben Mátyus János csapata számára, hogy Törtei Tamás a mai edzésen már együtt dolgozott a többiekkel, és nem érzett fájdalmat, így a védő jelezte, számíthatnak rá a többiek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON