Szivics: "Koman egyelőre 30 percet bír"

Feltöltve: 2015, február 26 - 14:08 Frissítve: 2015, február 26 - 18:56

Szerda délután tartotta hagyományos szurkolói ankétját a DVTK, ahol a szurkolók először találkozhattak a DVTK új igazolásaival és feltehették a kérdéseiket a szakvezetésnek.

A dvtk.eu beszámolója a Diósgyőr szurkolói ankétjáról:

Miloš Krstić: - Csak egy hónapja vagyok Diósgyőrben, de mintha egy éve itt lennék. Sokat dolgoztunk Törökországban, az alapozás után maximálisan készen állunk a folytatásra. Minimum a jelenlegi helyezést szeretnénk megtartani.

Koman Vladimir: - Igazolta az hírét a diósgyőri szurkolótábor, köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttek. Sajnálom, hogy nem játszhattam a Ligakupában és hogy kiestünk. A bajnokságban minél előbb szeretnénk végezni, lehetőleg a dobogón, de még nem mondtunk le a bajnoki címről sem.

Gosztonyi Andrást nemrég nevezte ki Szivics Tomiszláv csapatkapitánynak: - Magasra tették a mércét azok, akik előttem viselték a DVTK csapatkapitányi karszalagját, gondolok Elek Ákosra és Kádár Tamásra. Mindent megteszünk azért, hogy minél előrébb végezzünk.

A játékosok után Szivics Tomiszláv vezető kapta meg a mikrofont és a szót: - Örülök, hogy ez előttem szóló három fiatalember ennyire optimista, én realista szeretnék lenni. Jól sikerült a felkészülés, de van hiányérzetem is. A 17. forduló után a harmadik helyen állunk, de nem szeretnék fölöslegesen ígérgetni. Jó állapotban vagyunk, de például a két középső védőnk jelenleg beteg, ennek ellenére pozitívan várjuk a tavaszi rajtot.

Hasonló gondolatokat fogalmazott meg Árki Gábor sportigazgató is: - A felkészülés zökkenőmentes volt idáig, sajnos most néhány betegség és sérülés bejött. Sok tárgyaláson vagyunk túl az átigazolási szezonban, pótolni kellett a két távozó válogatottat. A mögöttünk állók is érősítettek, nehéz tavasz elé nézünk, mert sokan szeretnék elfoglalni azt a helyet, ahol most mi állunk.

Szurkolói kérdésre Szivics elmondta, hogy Koman egyelőre harminc percet bír, igaz a játékos úgy érzi, hogy 90-et. Árki Gábor többek között arról beszélt, hogy a vezetőedzővel és Gosztonyi Andrással is szeretnének szerződést hosszabbítani. (Fotó: dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON