Jarni: "Nem kell tartanunk az Újpesttől, ha…" - beharangozó

Feltöltve: 2015, február 28 - 11:08 Frissítve: 2015, február 28 - 16:49

Robert Jarni, a PMFC mestere szerint ha a maximumot hozzák a Megyeri úton, nem kell tartaniuk az Újpesttől annak ellenére, hogy a lilák jóval előrébb állnak a táblázaton. Szivics Tomiszláv amondó, ha már elutaznak Szombathelyre, nem lenne jó pont nélkül hazajönni, a másik oldalon Szentes Lázárnak sérülések okoznak gondot. Benczés Miklós végre elkapná a Lokit, Kondás Elemér pedig azt mondta, a helyzetkihasználás döntő lesz Felcsúton. Összeszedtük a tavaszi bajnokikat felvezető, fellelhető nyilatkozatokat.

TABELLA: Az NB I állása itt!


HALADÁS – DIÓSGYŐR, 14 óra

Szentes Lázár (Haladás): – Az elmúlt két hétben már bajnoki ritmusban edzettünk, készen állunk a rajtra. Az időjárásnak köszönhetően a héten már füvön, Söptén és a Kondics utcai edzőpályán készültünk, a stadionba – a talajt kímélendő – nem merészkedtünk be. Jól sikerült felkészülésen vagyunk túl, egyedül azt sajnálom, hogy Davide Petrucci még nem léphet pályára. Anno edzősködtem Diósgyőrben, de ez semmit nem számít, nagy baj lenne, ha a volt csapataim ellen motiváltabb lennék. Nem, számomra minden mérkőzés egyformán fontos. Egy a lényeg: szombaton nyerni kell. Több sérültünk is van, az Achilles-ín szakadást szenvedett Katona több hónapra kidőlt. A részleges bokaszalag-szakadáson átesett Rocchi, és rehabilitációját követően Dudás valószínűleg jövő héten csatlakozhat hozzánk. Gyürü a sarokcsontjával, Török a csípőjével bajlódik, Jánvári még nyíregyházi öt sárga lapos eltiltását tölti, Halmosinak a combja húzódott meg. Csapatkapitányunk a kispadon kezd. (haladas.hu)

Szivics Tomiszláv (Diósgyőr): – Az első forduló mindig érdekes, az ember ekkor még nem tudja, "merre hány méter". A Haladás esetében azért, mert sok játékost igazoltak, a bennmaradás a vágyuk, amit mi tudomásul veszünk, de csak a három pontra tudunk gondolni, akárki is legyen az ellenfél. Tudjuk, hol vannak a veszélyek a Haliban, készültünk erre rendesen, nem kirándulásra utazunk. Ilyen hosszú út után nem lenne jó visszaindulni pont nélkül. Az alapozás megvolt, de az az alapozás, a bajnokság pedig a bajnokság. (boon.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a mérkőzést!


NYÍREGYHÁZA – BP. HONVÉD, 16 óra

Mátyus János (Nyíregyháza): – A Honvéd ellen természetesen csak egy kapussal kezdek, ez egy vérbeli kiesési rangadó lesz, ahol minden mozzanatnak jelentősége lehet. Ezúttal már az új igazolásaink is megmutatják magukat, akiknek jobbaknak kell lenni, mint az ősszel itt játszóknak. (Digi Sport)

Marco Rossi (Honvéd): – Sok játékost igazolt a télen a Nyíregyháza, akik még ismeretlenek a közvélemény előtt. Így azt sem tudhatjuk, milyen teljesítményre képesek. A saját csapatomtól mindenesetre harcos játékot várok. (honvedfc.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a mérkőzést!


KECSKEMÉT – LOMBARD PÁPA, 16 óra

Bekő Balázs (Kecskemét): – Nagyon bízom benne, hogy már az első meccsen kijön a kemény téli munka játékban, illetve eredményességben is. Nagy Zoltán játéka egyelőre kérdéses, ő kisebb sérülés miatt hiányozhat még, míg George Menougong családi okok miatt haza kellett utazzon, így az ő ügyének végére csak a jövő héten kerülhet pont. (kecskemetite.hu)

Szemán György (a Lombard Pápa klubigazgatója): – Mint mindig, most is nagyon bízom a csapatban, és úgy érzem, hogy az elvégzett munka már holnap sikerrel kecsegtet bennünket Kecskeméten. (lombardfcpapa.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a mérkőzést!


PUSKÁS AKADÉMIA – DEBRECENI VSC, 16 óra

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Nagyon bízom benne, hogy szoros meccset sikerül játszani a Lokival, hiszen egy nagyon jó csapat látogat hozzánk. Eddig nem sikerült a bajnokságban legyőznünk őket, de remélem, ez most megfordul. A srácok a felkészülés alatt remekül dolgoztak, kellő önbizalommal léphetnek pályára. Az újonnan érkezettek nagy erősítései lesznek az együttesnek. Abban reménykedem, hogy a csapatunk megmutatja az erejét. (puskasakademia.hu)

Kondás Elemér (DVSC): – A bajnokság során fog kiderülni, hogyan sikerült a felkészülési időszak, bár egy biztos: amit elterveztünk, azt megvalósítottuk. Egyetlen egy dolog volt, ami nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ugyanis a betervezett hat törökországi edzőmérkőzésből csak ötöt tudtunk lejátszani betegségek és sérülések miatt. Kiváló körülmények között tudtunk edzeni Belekben és Pallagon is, így minden adott volt a jó felkészüléshez. Úgy gondolom, a fiúk rendben vannak, mind kondicionális, mind mentális állapotban megfelelően felkészültek, de nyilván ez csak akkor ér valamit, ha a bajnoki meccseken is jól teljesítenek. Ami az ellenfelet illeti, több jó játékost is igazoltak a téli szünet alatt, gondolok itt Kleinheislerre, Zsótérra vagy épp Fiolára. Egyébként is jó csapatról van szó, de a felsorolt labdarúgókkal még erősebbek lettek. A Puskás Akadémia ellen mindig nehéz mérkőzést játszunk, abszolút háromesélyes találkozó lesz a szombati összecsapás is. Mindent meg fogunk tenni természetesen, hogy nyerjünk, hiszen a DVSC mindenhonnan győzelemmel szeretne hazatérni. Biztos vagyok benne, hogy lesznek helyzeteink a mérkőzésen, fontos lesz, hogyan tudjuk majd kihasználni ezeket. (dvsc.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a mérkőzést!


ÚJPEST – PMFC-MATIAS, 18.30

Robert Jarni (Pécs): – A tavaszi bajnoki rajt kapcsán olyan érzés tölt el, amilyen az érkezésemkor is. Vagyis az elszántság. Ha nem hinnék a bennmaradásban akkor nem kezdtem volna el a felkészülést. Rengeteg munkát végeztünk el az elmúlt hetekben, így várom már a szombat esti meccset és még nagyobb hittel tekintek a tavaszi szezonra. Feltérképeztem az Újpestet, elég agresszív csapat benyomását keltik. Nem lesz egyszerű dolgunk ellenük, hiába szereztek ugyanannyi gólt mint mi, sokkal kevesebbet kaptak. Ebből azt lehet leszűrni, hogy szervezettek, ám nehezen találnak be az ellenfélnek. Mindenesetre nem ez alapján készülünk a szombati mérkőzésre. A PMFC-MATIAS játékosainak a maximumot kell nyújtaniuk a pályán, ebben az esetben nem kell tartanunk a lila-fehérektől. (Forrás és fotó: pmfc.hu)

A csakfoci.hu élőben közvetíti a mérkőzést!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON