Mégsem lesz a Kecskemété a Loki védője

Feltöltve: 2015, március 1 - 14:59 Frissítve: 2015, március 1 - 15:01

Kecskeméten már három hete bejelentették, hogy szerződtették Nagy Zoltánt, a Debrecen védőjét, most azonban úgy tűnik, mégsem lesz a KTE játékosa a Loki hátvédje.

A csakfoci.hu számolt be róla elsőként, hogy Nagy Zoltánt hiába igazolta le a Kecskemét, nem léphet pályára tavasszal, mivel ezt már két csapatban megtette ebben a szezonban.

Az üggyel kapcsolatban most megszólalt Sallói István, a KTE ügyvezetője.

- Tudtuk, hogy Zoli két klubban játszott, de szerettük volna körbejárni a dolgot minden lehetőséget megvizsgálva, hiszen nagy szükségünk lett volna rá jobbhátvédként, komolyan számoltunk volna vele. Magával az igazolással zárult volna a megszerzése, ez lett volna a záróaktusa a dolognak, de ez sajnos így nem is történhetett meg. Hiába akartuk, a szabályok ezt semmiképpen sem teszik lehetővé. Nagy Zoli így nem lesz a játékosunk, visszatér Debrecenbe - mondta Sallói István a kecskemtite.hu-n.

Érdekesség, hogy a KTE már február 9-én, saját hivatalos oldalán bejelentette, hogy leszerződtették Nagy Zoltánt.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON