MLSZ: 200 ezres büntetés Bognár Györgynek, vizsgálják az újpesti balhét

Feltöltve: 2015, március 3 - 18:54 Frissítve: 2015, március 3 - 20:22

Határozatot még nem hozott, de a fegyelmi eljárást megkezdte az MLSZ illetékes bizottsága az Újpest-PMFC mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás ügyében. A szövetség 200 ezer forintra büntette meg a játékvezetőt kritizáló és a hivatalos indoklás szerint meg is sértő csákvári sportigazgatót, Boignár Györgyöt.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 3-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I

- Holender Filip (Honvéd), Heris Jonathan Steve (Újpest), Nagy Gábor (Újpest) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB a Puskás Akadémia - DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Puskás Akadémiát rendezési hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

- A FEB az Újpest sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást rendelt el az Újpest – PMFC mérkőzésen történt rendzavarással kapcsolatban.


NB II

- Domján Attila (Csákvár), Molnár Csaba (Csákvár), Domokos Bálint (SZTK), Berde István (Szeged), Szakály Attila (ZTE) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Bognár György (Csákvár) sportszakembert, a játékvezető személyét sértő kifejezés használata miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a FEB. TOVÁBB: Bognár György: "Már csak az hiányzott, hogy a bíró rúgja a 11-est" - kattints!


NB III

Balázs Bálint (REAC), Illés Dániel (Baja), Németh Gábor (Diósd), Kovács Gergő Miklós (DVSC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ambrusz Árpád (Nyírbátor) 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert megrúgta ellenfelét, aki megsérült.


Férfi felnőtt futsal NB II

- Déri Csaba (FTC), Reich Martin (Kastélydomb), Légrády Attila János (Asterix), Varga Valentin (Csenger Petőfi), Sipos Tamás (Rákosmenti TK), Schaffer Áádm (Labdakergető) 1 soron következő futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- Kollár Zsolt sportszakember (REAC) írásbeli megrovást kapott sportszerűtlen magatartása miatt.

- Czinger Attila (Labdakergető) 3 soron következő futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

- Balogh László (Labdakergető) 3 soron következő futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert durván beletalpalt ellenfele lábába, aki sérülést szenvedett.

-Az FTC, a Limes Szabadidős SE és a Nagytétényi SE írásbeli figyelmeztetést kapott a Futsal Versenyszabályzat rendezésre vonatkozó előírásainak megsértése miatt.

- A FEB tárgyalás megtartása után a Dorogi FC két labdarúgóját, Vigh Ádámot és Skita Tamást 4 hónapra eltiltotta a mérkőzésektől hamisított sportorvosi igazolás felhasználása miatt, míg a Dorogi FC sportszakembere, Tóth László ellen indult fegyelmi eljárást megszüntette.

- A FEB tárgyalás megtartása után Talabér Attila (MTK futsal) büntetését megváltoztatta és 2 soron következő férfi futsal bajnoki mérkőzéstől tiltotta el.


Színes lapok miatt kiszabott büntetések: A Videoton FC 42.000, a Csákvár 17.500, a KBSC 10.000, a Maglód 12.000 Ft pénzbüntetést kapott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON