A Vidi edzője a pályát és a labdát is okolta, a csapatát nem - értékelések

Feltöltve: 2015, március 21 - 21:53 Frissítve: 2015, március 22 - 10:39

Joan Carrillo, a Videoton mestere szerint a pálya és a labda sem segítette csapatát a Puskás Akadémia otthonában. Robert Jarni úgy érezte, hogy néhány játékosa elhitte, hogy máris megvan a bentmaradás, Lengyel Ferenc a bírót korholta, Mátyus János ambivalens érzéseket emlegetett, Marco Rossi pedig amondó, hogy 15 napja elveszítette volna a Honvéd a mostani találkozót. Vasile Miriuta leszögezte, olyan nincs, hogy Győrben ne legyen foci. Edzői értékelések.


PUSKÁS AKADÉMIA – VIDEOTON 0-0

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Az első 45 percben kiegyenlített játékot láthattak a nézők. Meg merem kockáztatni, hogy a nagyobb helyzeteink ebben a félidőben nekünk voltak. A második játékrészben a Vidi birtokolta többet a labdát, és helyzeteket is kialakítottak a fehérváriak. Mi nagyon sokat tettünk azért, hogy megóvjuk a kapunkat a góltól. A mérkőzés nagy csattanója lett volna, ha Lencse a 88. percben belövi a ziccerét. Úgy gondolom, a döntetlen a látottak alapján reális eredmény. (vidi.hu)

Joan Carrillo (Videoton): – Nagyon nehéz meccs volt a mai. Rengeteg körülmény nehezítette a dolgunkat. A pálya sem volt igazán jó, nem kedvezett nekünk, és a labdával is voltak problémák a visszajelzések alapján. Az ellenfél csak és kizárólag a védekezésre koncentrált. Ilyen csapat ellen sem játszani nem szeretek, sem pedig nézni az ilyen mérkőzéseket. Kíváncsi lettem volna arra, hogy hogyan változtat taktikát a hazai együttes, amennyiben sikerült volna gólt szereznünk az első félidőben. A helyzeteink megvoltak, volt kapufánk is, de sajnos nem volt szerencsénk. A hasonlóan defenzív focit játszó Nyíregyházát megvertük 3-0-ra, ma ez sajnos nem sikerült. Nagyon meg akartuk nyerni ezt a találkozót is, de még így is szereztünk egy újabb pontot. A válogatott szünet után folytatnunk kell a megkezdett úton a munkát. (Forrás és fotó: vidi.hu)


KECSKEMÉT – PMFC-MATIAS 1-0 (Bebeto 22.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Bekő Balázs (Kecskemét): – A várakozásoknak megfelelően alakult a meccs, a Pécs egy jól összerakott csapattal igyekezett játszani a saját játékát, ahogy mi is. Ebből az első félidőben több helyzetünk adódott, egyet ki is használtunk. Picit rányomta a bélyegét a meccsre a kiállítás, utána idegesebb hangulat volt a pályán, mi is egy kicsit túlbiztosítottuk magunkat, nem próbáltuk járatni a labdát, ettől amolyan ad hoc jellege lett a meccsnek. Ezzel együtt csak dicsérni tudom a csapatomat, mert azokból az erényekből, amik ránk jellemzőek, maximálisat hozott, ezzel megérdemelten tudtunk nyerni. Savic elég komoly rúgást kapott, de montenegrói fiú, úgyhogy ez a két hét elég lehet arra, hogy rendbe jöjjön. (kecskemetite.hu)

Robert Jarni (Pécs): – Sok mindenről nem lehet beszélni, egyetlen hibánkból kaptunk gólt, a meccs többi részében mi irányítottunk, mi próbálkoztunk a gólszerzéssel, sajnos nem sikerült. Azt azért el kell mondani, hogy három jó eredmény után talán néhányan úgy gondolták, hogy megmenekültünk, ezen a felfogáson azonban drasztikusan változtatni kell. (kecskemetite.hu)


LOMBARD PÁPA – NYÍREGYHÁZA 0-1 (Pekár 60. – 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Lengyel Ferenc (Lombard Pápa): – Úgy érzem a döntetlen megérdemeltük volna, ám amíg a mi kapunknál megítélték a 11-est, addig a másik oldalon ugyanazért a szabálytalanságért nem. Ezzel együtt összességében magunknak köszönhetjük a vereséget, mert bátortalan volt a támadó játékunk. (szon.hu)

Mátyus János (Nyíregyháza): – Ambivalens érzésekkel érkeztem a városba és köszönöm a pápai szurkolóknak a gyönyörű fogadtatást. Az elején kicsit meglepett bennünket a Pápa a letámadásával, de összességében végig uraltuk a mérkőzést, helyzeteink voltak így rászolgáltunk a győzelemre. Bízom benne, hogy jövőre is találkozunk a Pápával NB I-es mérkőzésen. (szon.hu)


DUNAÚJVÁROS – GYŐRI ETO 0-2 (Windecker 31., Pátkai 85.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Dobos Barna (Dunaújváros): A hazaiak szakvezetője nem nyilatkozott a Sport TV kamerái előtt.

Vasile Miriuta (Győri ETO): – Elégedett vagyok a csapatommal, minden játékossal, beleértve a tartalékokat is. Becsülettel küzdöttünk, és a bajnokság végéig továbbra is becsülettel dolgozunk, tesszük a dolgunkat. Nem volt olyan jó a pálya. Próbáltunk játszani, de tizenöt perc után láttuk, hogy hosszú labdákkal kell próbálkoznunk. A csapat jó úton jár, bármi lehet még. Bízom a vezetőségben, bízom a városban, bízom mindenkiben. Olyan nincs, hogy Győrben ne legyen foci. Szép város, szenzációs szurkolókkal, akiket már "száz éve" ismerek. Győr nem maradhat labdarúgás nélkül. (eto.hu / Sport TV)


BP. HONVÉD – ÚJPEST 2-2 (Hidi 33., Prosser 52. ill. Vasiljevic 20. – 11-esből, Andric 42.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Ha valami pozitívumot kell találni a meccsben, akkor az biztosan az, hogy kétszer is vesztes állásból jöttünk vissza. Ezt a meccset 15 nappal ezelőtt még elveszítettük volna. Ezzel együtt voltak olyan periódusok, amikor elaludtunk, a koncentrációnk visszaesett, elsősorban védekezésben. Két olyan gólt kaptunk, ami hihetetlen. (Sport TV)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Annak lehet örülni, hogy hosszú idő után szereztünk újra két gólt. Sok lehetőségünk volt, amit talán még ki lehetett volna használni. Küzdöttünk rendesen, ezzel elégedett lehetek. Végeredményben ez a döntetlen a látottak fényében jó eredménynek tekinthető, de voltak olyan buta hibáink, amit semmi nem indokolt. Érthetetlen módon veszítettünk labdákat, összehoztunk egy-két helyzetet a Honvédnak. (Sport TV)


TABELLA: Az NB I állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON