Szivics: "Lefutballoztak minket"; Kondás szerint kisárgázták a Lokit - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, április 4 - 22:22 Frissítve: 2015, április 5 - 15:13

Szivics Tomiszláv szerint a Paks jobb csapat a Diósgyőrnél, és az atomvárosiak le is futballozták őket a kora esti, miskolci összecsapáson. Csertői Aurél hatalmas képzelőerejét emlegette, és arra is kitért, hogy a nyerőember Könyves Norbertnek tartozása volt a csapat felé. Kondás Elemér, a DVSC mestere a bírót is elővette csapata pécsi mérkőzését követően, mondván az nem mért egyenlő mércével. Edzői nyilatkozatok.


DIÓSGYŐR – PAKS 1-2 (Griffiths 69. ill. Könyves 77., 85.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Szivics Tomiszláv (Diósgyőr): – El kell ismerni, hogy a Paks jobb csapat, mint mi. Megérdemelten nyerten, lefutballoztak minket, megmutatták, hogyan kell játszani. Szeretnék gratulálni nekik. Kivárásra játszottak, mi pedig sok energiát fektettünk az első félidőben a letámadásba, de nem tudtunk igazán veszélyesek lenni. Azért védekeztünk fent, hogy ott szerezzünk labdát, és úgy bontsuk meg a szervezett védelmüket, középpályájukat. Ők viszont jól hozták ki végig a labdát. Miután nagy nehezen rúgtunk egy gólt, visszaálltunk, és kontrázni szerettünk volna. Ezért is hoztam be Bacsa Patrikot, ő jól be tudja futni a területeket. Kaptunk két gólt két fegyelmezetlenségből, nem figyeltünk oda. Majdnem mindent kipróbáltunk már, variálunk és variálunk, de a cserék se hozták azt, amit vártam. Ennek pedig ez lett az eredménye. (Sport TV, Fotó: dvtk.eu)

Csertői Aurél (Paks): – Könyves Norbert jól szállt be, ragyogóan futballozott, de volt is tartozása, ezért volt csere. A csapat érdeme is a győzelem, nem lehet ezt egy emberre leszűkíteni. Az egész meccsen jobbak voltunk. Egy hibát követtünk el, azt egyből kihasználták, nekünk viszont számos gólhelyzetünk volt, így megérdemelten nyertünk. Ami az első félidőt illeti, nekünk nem volt sietős idegenben, de nem azért tartottuk a labdát, hogy húzzuk az időt, hanem kerestük a réseket, hátha hibázik az ellenfél. A szünetben nyugodt ugyan nem voltam, de úgy éreztem végig, hogy meglehet a meccs. Óriási képzelőerővel rendelkezem, úgyhogy elképzeltem a két gólt is. Volt tartása a csapatnak, az egész teljesítmény rendben volt, de kellett egy jó egyéni produktum is. (Sport TV)


GYŐRI ETO – KECSKEMÉT 1-1 (Priskin 5. ill. Bebeto 62.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Vasile Miriuta (Győri ETO): – Sajnálom, hogy nem jött össze a hátrom pont, mert az első félidőben eldönthettük volna a meccset, és utána Priso nagy kapufája is ott volt még a második elején. Hibáztunk sajnos. A félidőben is mondtam, hogy az ellenfélnek is lehet sansza, a gólnál pedig hibáztunk. A tanulság az, hogy be kell lőni a helyzeteket. (kecskemetite.hu)

Bekő Balázs (Kecskemét): – Mindkét csapat játékosainak szeretnék gratulálni, mert mindent kitettek a pályára, amit csak lehetett. A győriekkel kapcsolatban az ismert okok miatt mondom ezt, mi pedig azt próbáltuk tenni, amit eddig is. Ezt várom a játékosaimtól: hogy mindent kiadjanak a pályán, ahogy ma is. Borzasztóan kezdtünk, 20 percig aludtunk, utána kezdtünk éledezni. A második félidőre szerkezetet váltottunk, a kapufánál szerencsénk volt, utána azonban irányítottunk, lehetőségeink voltak. Talán túl nagy szerencse lett volna fordítani, még ha volt is rá sansz. Összességében igazságosnak tartom az eredményt, és elégedett is vagyok, hiszen még pontot sem szereztünk Győrben korábban. (kecskemetite.hu)


PMFC-MATIAS – DEBRECENI VSC 0-0

Beszámoló itt! I Videó itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Robert Jarni (Pécs): – Amióta itt vagyok, most játszottunk a legerősebb ellenféllel, és ennek a csapatnak egy helyzete volt ellenünk, a legvégén. Gratulálok a játékosaimnak a harcosságért, a küzdeni tudásért, de összességében veszítettünk két pontot. Nagyon koncentráltak voltak a játékosok, de az akciók végén a pontosság hiányzott. (Sport TV)

Kondás Elemér (DVSC): – Nem volt egyszerű játszani, hiszen nagyon agresszív volt a hazai csapat, amikor pedig mi odamentünk egy picit agresszívebben, azonnal kisárgáztak minket. Olyan sárgákat kaptunk, amiket a másik oldalon is simán meg lehetett volna ítélni. Ennek következtében meg is fogyatkoztunk. Nehéz Pécsen játszani, most is jó volt az ellenfél. Egygólos meccs volt, de azt az egyet sajnos nem tudtuk bevinni, emberhátrányban pedig már nehezebb volt. Ráadásul még Ibrát (Ibrahima Sidibe – a szerk.) is kiállították. Nyerni szerettünk volna, de ez nem sikerült. Úgy néz ki, nagyon durva csapat vagyunk… Rene Mihelic a második sárga előtt beleütött labdába, de előtte Eke Uzoma ugyanúgy beleütött, és azt észre sem vették. (Sport TV)


DUNAÚJVÁROS – NYÍREGYHÁZA 3-0 (Nikházi 34., 93. – utóbbit 11-esből, Eppel 78.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Artner Tamás (Dunaújváros): – Az első 30 percben nem találtunk fogást a Nyíregyházán, amely labdabirtoklásban is fölénk kerekedett. A szerencsés körülmények között született első gólunk azonban megváltoztatta a meccs menetét, és szünet után már olyan teljesítményt nyújtottunk, ami mindig is elvárható lenne a csapattól. (szon.hu)

Mátyus János (Nyíregyháza): – Ezen a mérkőzésen nem tudtuk azokat az erényeket csillogtatni, ami korábban jellemző volt ránk, és mintha az ellenfél jobban is akarta volna a győzelmet. Mindkét kapu előtt nagyjából egyforma számú helyzet alakult ki, de csak a hazaiak szereztek gólokat és ami igazán megdöbbentő volt a számomra, hogy védekezésben komoly hibákat követtünk el. (szon.hu)


MTK – LOMBARD PÁPA 3-0 (Kanta 19. – 11-esből, Torghelle 58., Csiki 67.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Garami József (MTK): – Két vesztes mérkőzés után nagyon fontos volt számunkra a győzelem. A Pápa által alkalmazott letámadás nem igazán ízlett a csapatnak, de a jókor szerzett találatok megkönnyítették a dolgunkat. Tetszett a játékosok akarása, és helyenként jól is játszottunk. (mtk.hu)

Lengyel Ferenc (Lombard Pápa): – Nem kaptam vissza a hét közben gyakoroltakat a játékosaimtól. Az MTK jó csapat, de reménykedtem abban, hogy megnehezíthetjük a dolgukat, ami sajnos nem sikerült. Nehéz helyzetben vagyunk, de meg fogjuk szerezni a bentmaradáshoz szükséges pontokat (mtk.hu)


TABELLA: Az NB I állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON