Rossi kifakadt: "A Honvéd nem kapja meg a tiszteletet Magyarországon"

Feltöltve: 2015, április 18 - 13:00 Frissítve: 2015, április 18 - 14:04

Marco Rossi a szombati, PMFC-Matias elleni bajnokira készülődve alaposan kifakadt, egy még a múlt héten látott eset kapcsán. A Diósgyőrtől kapott gólt teljesen szabálytalannak látta, értékelése szerint, az, hogy a bíró nem vette észre, része a labdarúgásnak. Az olasz szakembernél az verte ki a biztosítékot, hogy senki nem tette mindezt szóvá utána, ami szerinte azt jelzi, hogy a Honvéd nem kapja meg az őt megillető tiszteletet.

Marco Rossi egy múlt heti eset miatt kesergett, amely szerinte rámutat arra, hogy a Honvéd nem kapja meg az őt megillető tiszteletet Magyarországon.
– Az elmúlt hónapban jól sikerültek a meccsek, de ez lehetett volna akár még jobb is, a Diósgyőr ellen is nyernünk kellett volna. Nagyon dühös vagyok, egyszerűen hihetetlen, hogy senki nem beszél arról, hogy szabálytalan gólt kaptunk a DVTK-tól. A játékvezető és az asszisztensei nem látták, rendben van. De a legfájóbb, hogy a televíziós felvételek alapján sem említette meg senki, hogy mi történt. Ez nem történhetne meg. A Honvéd egy történelmi klub, mégsem kapja meg Magyarországon azt a tiszteletet, amit megérdemel – panaszkodott a Honvéd szakembere a Honvéd TV-nek.(Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON