Rossi-magyar szótár nem volt a bírónál, Miriuta reméli, hogy megmentik az ETO-t - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 26 - 21:03 Frissítve: 2015, április 27 - 08:41

Marco Rossi nem a játékvezetővel, hanem saját játékosával üvöltözött a pályán elmondása szerint, amit aztán félreértett a bíró és elküldte a kispadtól a Honvéd edzőjét. Kondás Elemér nem látta, mi történt a Lokit sújtó piros lapnál és igazságos ikszről beszélt. Miriuta Vasile köszönetet mondott a szurkolóknak és a csapatának is a Puskás Akadémia legyőzése után, elismerte, hogy szerencséjük is volt, és abbéli reményét fejezte ki, hogy valaki megmenti majd a végveszélyben lévő ETO-t. Edzői értékelések.

TABELLA: Az NB I állása itt!


GYŐRI ETO – PUSKÁS AKADÉMIA 1-0 (Priskin 64.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Miriuta Vasile (Győri ETO): - Hatalmas érzés, hogy a szurkolók éltetnek. Nem felejtették el soha, hogy valaha itt futballoztam, és – most nagyképű leszek – jól is futballoztam, segítettem a csapatot. Ezért is akarok, mint edző minden szituációban a maximumot beleadni. De a játékosok nélkül ezt nem tudnám megcsinálni. Most végre a szerencse is mellénk állt, eddig pedig csak a Ferencváros elleni második félidőben játszottunk rosszul a tavasszal. Minden más találkozón jól futballoztunk, akárcsak ma, az első félidőben két kapufánk is volt, a második játékrészben pedig Pogacsics védett remekül. A Puskás Akadémiának is meg voltak a helyzetei, kellett a szerencse is. A becsületünket jelenti a győzelem a szenzációs szurkolóink előtt, mindent köszönök nekik és a játékosoknak is, akik igazi karakterek, akik tiszta szívvel dolgoznak nap, mint nap. Remélem, hogy valaki megmenti majd a klubot. (MTVA)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): - A második félidővel elégedett lehetek, mert számtalan helyzetet tudtunk kidolgozni. Nagyon komoly lehetőségeink voltak, elsősorban Lencse Laci révén, de ezek sajnos kimaradtak. Az ETO pedig lőtt egy kontragólt, pont abban az időszakban, amikor föléjük nőttünk. Az első félidőben nem voltam elégedett, nem ez volt az év legjobb futballja. A szünet után viszont birtokolni tudtuk a labdát, helyzeteket tudtunk kidolgozni, de az ellenfél kapusa túljárt a csatáraink eszén. Amit mi terveztünk el játékot, pont az volt a Győr fegyvere, ezért is váltottunk a hosszú indításokról át Harsányi lecserélésével, inkább a játszósabb középpályát, és ez volt a hatékonyabb, de sajnos a gól ma hiányzott. Ha egy ilyen fiatal csapat ilyen hatékony tud lenni egy ilyen játékosállományú csapat ellen, akkor elégedett lehetek. (MTVA)


BUDAPEST HONVÉD – DVSC-TEVA 1-1 (Youla 27., ill. Bouadla 39)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Honvéd): A kiállításnál beléptem a pályára, üvöltöztem a saját játékosommal, amit valószínűleg nem értett a bíró, ezért elküldött. A Honvédnak a bennmaradásért küzdenie kell, amíg a minőségben különbség van, pluszt kell beleadni, nekünk a küzdelem, a férfias játék az, amivel ki tudjuk egyenlíteni a nagyobb tudást. A hosszabbításban kihagytunk egy nagy helyzetet, az ellenfél biztos berúgta volna. (Sport TV)

Kondás Elemér (Debrecen): - Inkább a küzdelem dominált, mindkét csapat bevállalta a párharcokat, nagy játék nem tudott kialakulni. Mi is akkor lőttük a gólt, amikor letettük a labdát és passzoltunk kettőt. Azért jöttünk, hogy nyerjünk, próbáltunk offenzíven játszani, amikor megtörtént a kiállítás, nem tudom mi volt, így döntött a játékvezető. Valahol igazságos a döntetlen. Két csatárunk is belázasodott a meccs előtt, Balogh sérült volt, csak Sidibe volt egészséges, előre nem tudtunk megfelelően cserélni. (Sport TV)

(Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON